Een heerlijk avondje Premier League

Een heerlijk avondje Premier League

03-01-2023

Het is toch heerlijk he!? Het nieuwe jaar is net begonnen, maar we kunnen elke dag volle bak genieten van de Premier LeagueLa Liga en de Ligue 1. Nog een paar dagen en dan begint ook onze eigen Eredivisie weer! Ook vandaag staan er weer de nodige potjes uit de Engelse hoogste divisie op het programma. Koploper Arsenal ontvangt Newcastle United, Bournemouth komt op bezoek in Old Trafford en Everton neemt het op Goodison Park op tegen Brighton & Hove Albion. Wij bereiden je voor op deze drie Premier League potjes en geven je de nodige wedtips!

Arsenal - Newcastle United

Hoe kunnen we deze preview anders beginnen dat met de nummer 1 tegen de nummer 3? Het zijn de twee meest opvallende ploegen van dit jaar. Arsenal leek al jarenlang het lelijke eendje te zijn, gezien de matige prestaties en het niet plaatsen voor de Champions League. Newcastle degradeerde, promoveerde en werd na verloop van tijd overgenomen door rijke sjeiks. Met een respectievelijk 1e en 3e plaats als gevolg. De grote vraag is of beide ploegen dit knap staaltje werk vol kunnen houden. Eerlijk gezegd, wij gunnen het deze clubs van harte.

Meer dan 2,5 doelpunten

Wij hebben vertrouwen in het feit dat dit een spectaculaire pot wordt. Niet voor niets spelen beide ploegen regelmatig wedstrijden, waarin veel goals worden genoteerd. Kijk alleen naar de laatste 11 thuiswedstrijden van Arsenal in de Premier League. In elk van die wedstrijden werd minimaal 3 keer gescoord. Wij denken dat het Emirates Stadium ook vandaag weer getuige gaat zijn van meer dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Manchester United - AFC Bournemouth

De tweede pot van vandaag is er eentje tussen Manchester United en AFC Bournemouth. Het draait lekker bij de thuisploeg. De twee wedstrijden na het WK werden respectievelijk met 3-0 en 1-0 gewonnen, waardoor de ploeg van Erik ten Hag de weg omhoog heeft gevonden. Tegenstander AFC Bournemouth draait iets minder goed en verloor de laatste 3 wedstrijden zonder ook maar één doelpunt te maken. Kunnen zij op Old Trafford weer eens laten zien dat ze eigenlijk een goed voetballende ploeg zijn? Wij denken van niet! Al zijn de wonderen de wereld zeker niet uit!

Manchester United wint zonder tegendoelpunt

United kreeg al vier wedstrijden op rij geen tegendoelpunt op Old Trafford. Zowel Newcastle United, Tottenham Hotspur, West Ham United en Nottingham Forest kregen het allemaal niet voor elkaar David de Gea in eigen huis te passeren. Aangezien Bournemouth dus ook niet al te lekker gaat en moeite met scoren heeft, verwachten wij dat The Mancunians gaan winnen zonder tegendoelpunt. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,00 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Everton - Brighton & Hove Albion

Tot slot gaan we richting Liverpool, de stad waarin Everton het vandaag opneemt tegen Brighton & Hove Albion. Laatstgenoemde kent een ijzersterk seizoen, maar moest afgelopen week toch even een pas op de plaats maken na de 4-2 nederlaag tegen koploper Arsenal. Verder kan er niet anders dan worden gesteld dat de ploeg van Joël Veltman een daverend seizoen speelt. De nummer 9 van de Premier League neemt het vandaag op tegen een enigszins gevallen grootheid. Waar Everton steevast een aanval op de top 6 deed, staan The Toffees momenteel 16e. En daar kan niemand op Goodison Park tevreden mee zijn.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Kaoru Mitoma

Als we de wedstrijden van Brighton & Hove Albion er even bij pakken, dan valt op dat er een Japanner bijzonder veel betrokken is bij aanvallen van The Seagulls. Hij speelt eigenlijk helemaal nog niet zo lang in de basis, maar laat zich na een sterk WK met Japan steeds meer gelden. Zo schoot hij in de laatste twee wedstrijden, tegen Arsenal en tijdens de 3-1 uitoverwinning op Southampton in totaal 3 keer op doel. Wij verwachten dat hij vandaag ook minimaal 1x het vijandelijke doel onder vuur gaat nemen. Tussen de palen welteverstaan. Meer dan 0,5 schoten op doel van Kaoru Mitoma levert je bij bet365 een quotering van 2,00 op. Een lekker verdubbelaartje dus!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën