Een heerlijke midweekse speelronde

Een heerlijke midweekse speelronde

24-01-2023

We zijn pas op de helft van het Eredivisie seizoen, met name door het WK, maar het tempo gaat nu rap omhoog! Deze week is er een midweekse speelronde in de Eredivisie en dat betekent dat de strijd om de bovenste plekken weer lekker doorgaat. Welke titelfavoriet laat er deze week weer punten liggen? PSV moet toch kunnen winnen, ook al speelt het uit tegen FC Emmen. We gaan het vanavond meemaken, dus vergeet niet onze wedtips mee te spelen!

FC Emmen-PSV

Afgelopen weekend wist PSV de eerste competitiewedstrijd van 2023 te winnen, maar erg overtuigend was het weer niet. Vitesse werd met 1-0 in eigen huis aan de kant gezet en Luuk de Jong miste zelfs een strafschop. Uiteindelijk was Guus Til de redder. FC Emmen verloor van NEC en wist pas één punt te verzamelen in 2023. Op het kunstgras in het koude Emmen zal het een moeilijke avond worden voor PSV!

Anwar El Ghazi scoort

Met het vertrek van Gakpo en Madueke en de hoofdblessure van Luuk de Jong moeten er andere namen gaan opstaan. Anwar El Ghazi scoorde dit seizoen slechts 3x in 11 competitiewedstrijden, maar mocht pas zes keer in de basis beginnen. Met de afwezigheid van Luuk de Jong ontbreekt ook de penaltynemer van PSV en wij verwachten dat El Ghazi hiervoor verantwoordelijk gaat zijn. In zijn tijd in Engeland nam hij regelmatig een strafschop en miste hij nooit. Daarnaast kan hij uiteraard ook scoren uit open spel en start hij misschien wel in de spits. Bij bookmaker TOTO krijg je 3,50x je inzet voor een doelpunt van El Ghazi. Niet slecht toch?

Sparta-RKC

De verrassing van dit seizoen is uiteraard Sparta dat met een knappe 6e plaats slechts twee punten achter Ajax staat. Een geweldig seizoen tot nu toe voor de mannen van Maurice Steijn. Wie weet waar ze aan het einde van de rit staan! Tegenstander van vanavond is RKC dat ook niet onaardig draait. Met een 12e plek op de ranglijst staan ze 6 punten boven de gevreesde degradatiestreep. Kan Sparta wederom de volle drie punten halen of gaat RKC verrassen?

Sparta wint in eigen huis

Ook dit varkentje gaat Sparta gewoon wassen. In eigen huis verspeelde Sparta dit seizoen alleen punten tegen AZ, Ajax en FC Twente. Tegen alle zwakke broeders werd er gewoon gewonnen, dus moet dat vanavond ook tegen RKC haalbaar zijn. Zeker gezien de vorm van de Spartanen in 2023, waarin het zeven punten haalde uit drie duels. Een overwinning voor Sparta levert je bij bookmaker Unibet een quotering van 1,82 op. Die moet je meepakken!

Bayern München – 1. FC Koln

Na een moeizame start is Bayern München volledig los. Inmiddels staan de mannen uit München alweer 5 punten los en lijkt het erop dat het kampioenschap wederom wordt binnengehaald. Het seizoen is nog lang, maar het kan bijna niet anders. Tegenstander 1. FC Koln doet lekker in de middenmoot mee dit seizoen en staat op een prima 11e plaats. Afgelopen weekend werd er flink uitgehaald tegen Werder Bremen en werd er maar liefst met 7-1 gewonnen. Bayern is gewaarschuwd!

Beide teams gaan scoren

Na de zevenklapper van afgelopen weekend kunnen wij niet anders dan vaststellen dat 1. FC Koln op dreef is. Ook tegen Bayern München verwachten wij een doelpuntje van deze middenmoter. Afgelopen weekend hield Bayern München niet de nul en ook aan het einde van de 1e seizoenshelft kregen ze met regelmaat een doelpunt tegen. Beide teams scoren levert je bij bookmaker LiveScore Bet een quotering op van 1,67 en die pakken we dus mee!

Check de actuele quoteringen in de Oddsvergelijker

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën