Een heerlijke zaterdag vol met voetbal

Een heerlijke zaterdag vol met voetbal

20-01-2023

Vandaag staan er weer een groot aantal voetbalwedstrijden op het programma. In Nederland zien we dat PSV het in eigen huis gaat opnemen tegen Vitesse. De grote vraag is of PSV zich kan herstellen na twee zeperds. Daarnaast zien we in Engeland een topper tussen Liverpool en Chelsea, de huidige nummer 9 en 10 van de Engelse Premier League. We sluiten deze Weekend Preview van de Zaterdag met het treffen tussen een van de meest attractieve ploegen van Italië. Uiteraard voorzien we elke wedstrijd van een wedtip.

PSV – Vitesse

We starten deze Preview met de leukste wedstrijd van de dag uit de Eredivisie. In Eindhoven neemt PSV het op tegen Vitesse, de huidige nummer 14 van de competitie. Voor PSV is het zaak vandaag eindelijk weer eens de 3 punten te pakken. Na gelijke spelen tegen Sparta en Fortuna is de druk op trainer Ruud van Nistelrooij erg toegenomen. Voor trainer Phillip Cocu is het overigens een bijzonder treffen. De trainer van Vitesse stond jarenlang aan het roer bij de Eindhovenaren en keert na een jarenlange afwezigheid terug in het stadion waar hij zoveel successen behaalde.

Doelpunt Xavi Simons

We hebben je eerder dit seizoen eens getipt over een doelpunt van Xavi Simons. Op dat moment zat hij in een sterke vorm, waarbij het elke week weer raak was. Ook in 2023 is hij weer lekker begonnen, aangezien hij zowel tegen Sparta en Fortuna Sittard het net wist te vinden. Wij verwachten dat hij ook tegen Vitesse, een wedstrijd waarin PSV zwaar de favoriet is, gaat scoren. Een doelpunt van Xavi Simons levert je bij bet365 een quotering van 2,40 op.

Liverpool - Chelsea

Twee van de meest verrassende ploegen van dit seizoen zijn Liverpool en Chelsea. En dat is absoluut niet omdat ze zo lekker presteren. Liverpool en Chelsea staan momenteel namelijk op een respectievelijke 9e en 10e plaats in de Premier League, een plek waar beide ploegen zich eigenlijk voor moeten schamen. Liverpool behaalde afgelopen week eindelijk weer een succesje, aangezien zij met 1-0 te sterk waren voor The Wolves. Chelsea ondergaat een dramatische reeks in de Premier League. Geen van de laatste 5 wedstrijden op vreemde bodem werd gewonnen. Komt hier vandaag op Anfield verandering in?

Asian Handicap +0,5 – Chelsea

Ondanks de uiterst zwakke reeks van The Blues kunnen zij uitstekende statistieken overleggen als we kijken naar onderlinge duels met Liverpool. Liverpool wist geen van de laatste 5 ontmoetingen te winnen, waardoor het lijkt dat The Reds bijzonder veel moeite hebben met de ploeg van Graham Potter. Wij gaan voor een Asian Handicap +0,5 voor Chelsea, waarin Chelsea minimaal een gelijkspel behaalt. Een Asian Handicap +0,5 voor Chelsea levert je bij bet365 een quotering van 2,00 op.
Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Salernitana – Napoli

​We sluiten deze Preview af met de koploper van Italië. Napoli sloeg vorige week een bijzonder goede slag door met 5-1 van nummer 2 Juventus te winnen. Hierdoor is er een groot gat geslagen naar de concurrentie, waardoor de Napolitanen momenteel moeiteloos naar de Scudetto lijken te koersen. Vandaag nemen zij het op tegen laagvlieger Salernitana, de ploeg die vorige week met maar liefst 8-2 (!) van Atalanta Bergamo verloor. Verstevigt Napoli de koppositie opnieuw?

Handicap -1 – Napoli

​Wij zien vandaag geen enkele reden waardoor Napoli het moeilijk kan gaan krijgen. De vorm is weer goed te pakken in de Serie A, waardoor wij de Zuid-Italianen hoe dan ook zien winnen. Sterker nog, wij verwachten dat Napoli zoals wel vaker een ruime overwinning gaat neerzetten met minimaal 2 doelpunten verschil. Een handicap -1 voor Napoli levert je bij Unibet een quotering van 1,84 op.
Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën