Een heerlijke zondagmiddag

Een heerlijke zondagmiddag

01-05-2022

Vandaag staan er 5 wedstrijden in de Eredivisie op het programma. Nummer 2 PSV ontvangt degradatie kandidaat Willem II, Feyenoord gaat na de topprestatie tegen Marseille op bezoek bij Fortuna Sittard, De Friese Derby tussen SC Heerenveen en Cambuur staat op het programma, Vitesse pakt de bus en gaat naar de Adelaarshorst en tot slot ontvang RKC het FC Groningen van Danny Buijs. Zeker onderin zal de spanning oplopen en zijn er een aantal ploegen die zich geen puntverlies meer kunnen veroorloven. Wij lichten 3 van de 5 wedstrijden uit in de hoop jou te voorzien van een paar slimme bets.

Go Ahead Eagles – Vitesse

De eerste wedstrijd die we behandelen is de wedstrijd tussen Go Ahead en Vitesse. De 2 ploegen uit het linkerrijtje ondergaan een prima seizoen, waarbij vooral het seizoen van Go Ahead opvalt. De ploeg uit Deventer presteert geweldig en dat terwijl ze vorig jaar geheel tegen de verwachting in promoveerde. Vitesse zal zich ongetwijfeld gaan opmaken voor de play-offs, terwijl de Eagles het seizoen waarschijnlijk proberen af te sluiten op een mooie plek in het linkerrijtje.

Draw no bet voor Go Ahead

Wat opvalt aan de recente prestaties is dat Go Ahead erg sterk bezig in de eigen Adelaarshorst. Vitesse daarentegen presteert dramatisch, wanneer ze elders op bezoek gaat. Vitesse wist al 5 uitwedstrijden op rij niet te winnen en ging vorige week troosteloos onderuit tegen de op dat moment nummer laatst Willem II. Om die reden verwachten wij dat de Eagles aan het langste eind gaan trekken. Om enige zekerheid in te bouwen is het raadzaam een draw no bet op Go Ahead in te zetten. Winnen de Eagles, dan win je geld. Spelen ze gelijk, dan is er niets aan het handje. De quotering hiervoor ligt bij Jack’s op 1,94.

SC Heerenveen – Cambuur

Vanavond staat ook de derby van Friesland op het programma. Een flink opgejutte wedstrijd door de ietwat sneue Heerenveen supporters die tamelijk stoer met een bivakmuts het hoofd van een dood hert toonde en daarbij een spandoek lieten zien met de tekst: Cambuur dood. Er zijn droevige gevallen in Nederland, zelfs in Friesland. Maar goed, terug naar het voetbal. Deze wedstrijd gaat tussen Heerenveen, een ploeg die in vorm is en Cambuur, een ploeg die niet zo lekker bezig is. Toch staat er vandaag meer dan alleen de punten op het spel. Wie mag zich deze keer de grootste van Friesland noemen?

Een overwinning voor Heerenveen

Wij verwachten vanmiddag een overwinning van Heerenveen. Gezien de huidige vorm is dit het meest logische wat er gaat gebeuren. Zeker omdat Cambuur de laatste 5 uitwedstrijden allemaal verloor. Voor een overwinning van SC Heerenveen krijg je bij Circus een quotering van 1,74 en dat zien wij als een mooie quotering.

Fortuna Sittard – Feyenoord

Wat hebben we afgelopen donderdag genoten van Feyenoord. Zij zijn dit jaar de ploeg die Nederland enigszins op de kaart zet. Ook al is het de Conference League. Met aanvallend en aantrekkelijk voetbal leggen ze de een na de andere spectaculaire pot op de mat. Voor tegenstander Fortuna is het nog steeds kiele kiele. Ze staan momenteel op een 14e plek met maar 3 punten boven de gevreesde degradatiestreep. Een goed resultaat is dus meer dan welkom voor de ploeg van Sjors Ultee.

Beide teams gaan scoren

Ondanks het feit dat Feyenoord erg sterk presteert op het moment, valt op dat ze wel regelmatig een tegendoelpunt krijgen. Ofir Marciano is nog steeds de doelman en hij laat nog wel eens een steekje vallen. Scoren lukt ze gelukkig ook zo goed als altijd. Om die reden verwachten wij dat beide teams vanmiddag zullen prikken. Wanneer je bij BetCity.nl inzet op beide teams scoren, dan ontvang je een quotering van 1,79.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën