Een midweekse speelronde

Een midweekse speelronde

08-11-2022

Deze week wordt er in veel topcompetities een midweekse speelronde afgewerkt. Zo is het later deze week de beurt aan de inhaalwedstrijd van Ajax en Feyenoord. Vandaag en morgen staan vooral in het teken van de Spaanse, Italiaanse en Duitse competitie. Wij kiezen per dag de meest interessante wedstrijden uit, onderzoeken alles tot in de details en komen speciaal voor jou met een waanzinnige wedtip. Daarbij attenderen wij je erop dat het belangrijk is altijd de quoteringen te vergelijken in onze Oddsvergelijker. Op die manier weet jij zeker bij welke bookmaker jij de hoogste quotering vindt.

Osasuna - FC Barcelona

We beginnen deze dinsdag preview met de wedstrijd tussen Osasuna en FC Barcelona. De Catalanen presteren prima in eigen land, waarbij ze dit seizoen pas twee keer puntverlies leden. Dit was een 0-0 gelijkspel in eigen huis tegen Rayo Vallecano tijdens de eerste speeldag en de nederlaag tegen Real Madrid.

Osasuna presteert beter dan ooit. De ploeg uit Pamplona, bekend van het stierenrennen, staat momenteel 5e(!). Dit is een plek op de rangschikking waar de ploeg al in geen jaren meer heeft gestaan. Er werden de laatste 4 duels 10 punten verzameld, waardoor de ploeg van Arrasate momenteel op een plek staat die recht geeft op Europa League voetbal.

FC Barcelona wint zonder tegendoelpunt

We gaan je voor deze wedstrijd een tip geven die ons de laatste weken genoeg heeft opgeleverd. Barcelona krijgt namelijk amper tegendoelpunten te verwerken. Sinds de nederlaag in het Santiago Bernabeu van 16 oktober heeft Barcelona alweer 4 keer de 0 gehouden, iets dat ze dit seizoen in totaal 11 van de 13 wedstrijden lukte. Een waanzinnige prestatie van de ploeg van trainer Xavi. Wij durven het aan en gaan er ook vandaag voor. Barcelona dat wint zonder tegendoelpunt levert je bij bet365 een quotering van 2,62 op.

Cremonese - AC Milan

We gaan door naar de Italiaanse Serie A, waarin AC Milan op bezoek gaat bij Cremonese. Dit betekent dat de nummer 2 het gaat opnemen tegen de huidige nummer 18 van Italië. De thuisploeg, waar Cyriel Dessers in de spits staat, wist nog geen wedstrijd te winnen, waardoor degradatie toch zeer tot de mogelijkheden begint te horen. AC Milan daarentegen won 5 van de laatste 6 wedstrijden in de competitie en moet alleen het ongenaakbare Napoli boven zich dulden. Kunnen zij aansluiting vinden bij de koploper uit het zuiden van Italië?

Cremonese - Minder dan 0,5 doelpunten

Cremonese heeft bijzonder veel moeite met scoren. In de 13 gespeelde wedstrijden tot nu toe, wist de ploeg van trainer Massimiliano Alvini maar 7 keer te scoren. 2 goals daarvan werden in thuiswedstrijden gescoord. Wij verwachten mede hierdoor dat Cremonese ook vanavond tegen een topclub niet tot scoren gaat komen. De quotering voor minder dan 0,5 doelpunt voor Cremonese ligt bij Jack’s op 2,35.

Bayern München - Werder Bremen

We sluiten deze preview af met de wedstrijd van Bayern München. Der Rekordmeister, inmiddels weer koploper, neemt het in eigen huis op tegen Werder Bremen. De ploeg uit Bremen is momenteel terug te vinden op een 7e plek, waardoor het erop lijkt dat Bayern de punten niet direct voor het oprapen krijgen. Toch moet gezegd worden dat er momenteel geen maat staat op de regerend kampioen van onze Oosterburen. De laatste 8 wedstrijden werden gewonnen, waarbij het uiteindelijk gewoon weer Bayern München gaat zijn die eind van het jaar met de cup staan. Of kan Werder Bremen toch verrassen?

Doelpunt Choupo-Moting

Er staat de laatste tijd absoluut geen maat op Jean-Eric Maxim Choupo-Moting. De Kameroense spits, die jarenlang in de schaduw van Robert Lewandowski was trefzeker in de laatste 7(!) wedstrijden in binnen- en buitenland. In totaal wist hij er zelfs 9 te maken in deze laatste 7 potjes. Wij verwachten dat hij het ook vanavond weer gaat flikken. Een doelpunt van Choupo-Moting tegen Werder Bremen levert je bij bet365 een quotering van 1,90 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën