Een midweekse speelronde in Europa

Een midweekse speelronde in Europa

18-10-2022

Het is misschien even wennen, maar deze week staat in het teken van een doordeweekse speelronde. Hierdoor komen we ook vandaag weer volledig aan ons trekken wat betreft wedstrijden uit de internationale topcompetities. In Engeland neemt het Brighton & Hove Albion van Joël Veltman het op tegen Nottingham Forest. Ook in Spanje wordt er deze week gevoetbald, waarbij er toch de nodige topteams in actie komen. Sevilla neemt het in eigen huis op tegen Valencia, terwijl Atlético Madrid in eigen huis Rayo Vallecano ontvangt. Wij bereiden je voor op de drie wedstrijden en geven je per wedstrijd een wedtip.

Brighton & Hove Albion - Nottingham Forest

Na de knappe promotie van Brighton & Hove Albion van een paar jaar geleden weet de club zichzelf al een lange tijd meer dan prima weten te handhaven. Dit jaar lijken The Seagulls het echter beter dan ooit te doen. De ploeg staat keurig in het linker rijtje en wist eerder dit seizoen knap punten te pakken tegen onder andere Liverpool en Manchester United. Echter lijkt het sinds het vertrek van trainer Graham Potter wel iets minder goed te gaan. Op zich niet gek als een van de belangrijkste pionnen van de club midden in het seizoen vertrekt. Voor Nottingham Forest is het tot nu toe een matig seizoen, waardoor ze helaas voor heen rondom de laatste plek bungelen. Kunnen zij hun weg omhoog vinden? Of vindt Brighton aansluiting bij de subtop?

Minder dan 2,5 doelpunten

Wij zien Brighton deze wedstrijd winnen. Wel moet worden gezegd dat er niet al te veel doelpunten vallen in de wedstrijden die de ploeg speelt. In de 4 thuiswedstrijden van dit seizoen waren er 3, waarbij er maar 1 keer werd gescoord door beide ploegen. Toch een teken dat Brighton niet al te gemakkelijk weet te scoren. Om over Nottingham maar te zwijgen. Zij maakte dit seizoen 1 doelpunt in de 4 gespeelde uitwedstrijden. Om die reden zien wij een grote kans op minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,10 op.

Sevilla - Valencia

Sevilla, een grootmacht van de laatste jaren met al hun gewonnen Europa Leagues. Momenteel draait het bijzonder slecht in Andalusië. De ploeg staat op een degradatieplaats en dat is absoluut wennen voor de ploeg. Zij krijgen vanavond een andere voormalig topploeg op het programma in de vorm van Valencia. Los Che doet het dit seizoen beter dan de seizoenen hiervoor en staat keurig in het linkerrijtje. Zou dit dan het effect zijn van de komst van Justin Kluivert en Edinson Cavani?

Beide Teams Scoren - JA

Wedstrijden van Valencia eindigen grotendeels in uitslagen waarbij allebei de teams tot scoren komen. Daarbij is het aan Sevilla de taak om nu toch echt eens punten te gaan pakken, al willen ze echt niet in grote zorgen gaan komen. Valencia scoorde dit seizoen in 7 van de 9 wedstrijden, waardoor we ook vanavond weer een doelpuntje mogen verwachten. Hierdoor komen wij uit op de weddenschap dat beide teams gaan scoren, een resultaat dat vorig jaar in beide wedstrijden werd behaald. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,80 op.

Atlético Madrid - Rayo Vallecano

Tot slot kijken we naar de ploeg van Diego Simeone, Atlético Madrid. Zij nemen het vanavond in eigen huis op tegen het laag geklasseerde Rayo Vallecano. Atlético presteert redelijk, maar lijkt dit seizoen niet in de buurt te gaan komen bij Barcelona en Real Madrid. Waar de Madrilenen eerder nog lang meededen om de titel, lijkt het alsof Los Rojiblancos dit seizoen een iets minder sterke selectie hebben. Dit is dan ook goed terug te zien in de Champions League. Toch moeten zij een wedstrijd als vanavond hoe dan ook winnen, zeker omdat Rayo Vallecano de laatste jaren gezien een zeer prettige tegenstander is gebleken. Wint Atlético voor de 7e keer op rij van de Madrileense ploeg uit de wijk Vallecas?

Atletico Madrid wint zonder tegendoelpunt

Zoals hierboven al is gezegd weet Atlético Madrid de laatste jaren telkens te winnen van de stadsgenoot. De zes laatste onderlinge wedstrijden werden gewonnen, waarbij vooral opvalt dat Atlético hierin geen enkele keer een tegendoelpunt hoefde te slikken. Dit geeft ons meer dan genoeg aanleiding te denken dat dit vanavond ook zomaar eens kan gebeuren. Atletico Madrid dat wint zonder tegendoelpunt levert je bij bet365 een quotering van 2,20 op. Speel je met ons mee?

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën