Een rondje door Europa

Een rondje door Europa

04-04-2022

Na een interessant voetbalweekend gaan we rap in een nieuwe week. Waar we er het afgelopen weekend een aantal keer naast zaten, kunnen we concluderen dat we een paar fraaie tips hebben kunnen geven. Heb jij bijvoorbeeld ingezet op een doelpunt van Rui Mendes van FC Emmen? Dan heb je wellicht goede zaken gedaan en kunnen genieten van dat extra raspatatje. Gelukkig voor jou staan er ook vanavond een aantal boeiende wedstrijden op het programma. Zo gaat Arsenal op bezoek bij Crystal Palace en krijgt de koploper van de Serie A, AC Milan, Bologna op bezoek. En om de maandag helemaal compleet te maken, gaat Volendam op bezoek in Eindhoven voor een laatste kans op directe promotie naar de Eredivisie.

Crystal Palace - Arsenal

We beginnen vandaag met een derby in de Engelse Premier League. Crystal Palace en Arsenal, beide afkomstig uit Londen, zijn in vorm en zullen er alles aan gaan doen de drie punten binnen te harken. Van Arsenal mag worden gezegd dat ze een goed jaar draaien. Na een matig begin zijn ze de laatste weken goed in vorm, waarbij de ploeg van Mikel Arteta de punten met regelmaat bij elkaar weet te sprokkelen. Dit leidt op dit moment tot een gedeelde 4e plaats. Een plaats die recht geeft op Champions League voetbal.

Ondanks het feit dat de ploegen allebei goed in vorm zijn, verwachten wij een duidelijke overwinning voor The Gunners . Ze hebben al vijf uitwedstrijden op rij gewonnen en zijn vanzelfsprekend gebrand hier een zesde aan toe te voegen. Gezien het feit dat ook Crystal Palace de meeste punten buitenshuis weet te verzamelen, is dit niet meer dan logisch. Een overwinning van Arsenal levert je bij Circus een quotering van 1.96 op.

AC Milan – Bologna

Na dit weekend kunnen we concluderen dat Juventus zo goed als afgehaakt is in de strijd om de Scudetto. Na de thuisnederlaag tegen Inter, zijn alleen de nerazzurri, Napoli en AC Milan nog in de race voor de titel. Om de eerste plek te verdedigen moet AC Milan vanavond wel afrekenen met Bologna. Uiteraard verwachten wij deze wedstrijd een overwinning van de thuisploeg, al moet gezegd worden dat de quotering daarvoor niet noemenswaardig is.

Gezien het geringe aantal tegendoelpunten voor AC Milan raden wij aan in te zetten op een nieuwe clean sheet voor de club in het rood-zwart. De laatste 4 wedstrijden in de serie A wisten zij het doel namelijk schoon te houden. Dit halen wij uit het feit dat de uitreeks van Bologna ook niet bepaald over rozen gaat. AC Milan wint en houdt de nul levert je vanavond een quotering van 2,00 op bij bet365.

Jong PSV – FC Volendam

Gezien de slechte vorm van FC Volendam verwachten wij ook vanavond geen drie punten voor de mannen in het oranje. Ken je dat gevoel dat je het hele jaar flink aan het sparen bent voor een vette vakantie en dat je door het overlijden van jouw dochters parkiet opeens een nieuwe moet aanschaffen? De moed zakt je in de schoenen en de vakantie gaat helaas niet door. Een vergelijkbare situatie speelt zich af in het dorp van de paling. FC Volendam lag het gehele jaar op koers voor promotie, maar inmiddels is de klad zit er gigantisch ingeschoten. Over in de schoenen gezakte moed gesproken.

De laatste drie uitwedstrijden van FC Volendam eindigde in een gelijkspel. Wij verwachten ook vanavond dat het team van Wim Jonk het lastig gaat hebben, waarbij het hem uiteindelijk toch net weer niet gaat worden. Bookmaker Circus biedt je elke dag verhoogde quoteringen aan. Dit keer is er gekozen voor meer dan 3,5 doelpunten en deze is verhoogd van 2,27 naar 2,70. Een boost van maar liefst 19% kunnen wij niet laten liggen! 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën