Een topper in de Eredivisie

Een topper in de Eredivisie

12-11-2022

We zitten ruim een week voor de eerste wedstrijd van het Nederlandse elftal op het WK van Qatar. Vandaag komen er meer dan genoeg topteams in actie, waardoor wij weer achter de computer zijn gekropen om diverse wedtips voor je uit te zoeken. Vandaag focussen wij ons op PSV - AZ Alkmaar, FC Emmen - Ajax en Wolverhampton Wanderers tegen koploper Arsenal. Veel succes met het vullen van de wedstrookjes.

PSV - AZ Alkmaar

Uiteraard beginnen we met het treffen tussen koploper PSV en AZ Alkmaar, de topper van deze avond. PSV staat door het midweekse falen van Ajax bovenaan en kan zomaar als winterkampioen eindigen. Hiervoor dienen ze vanavond wel te winnen van AZ, de ploeg die momenteel een zeer matige fase kent. Toch is AZ voor PSV een absolute angstgegner, aangezien de Alkmaarders de afgelopen jaren met enige regelmaat wisten te winnen in Eindhoven. Lukt het de ploeg van Pascal Jansen vanavond opnieuw?

Kies jouw winnaar en krijg 50x je inzet

Als liefhebber van wedden op sport is het een must om een account te hebben bij Unibet. Als je dat nog niet hebt aangemaakt, dan krijg je vandaag een hele mooie aanbieding. Je krijgt namelijk 50x je inzet als PSV of AZ kiest als winnaar. Maak een account aan via deze link en profiteer snel!

Asian Handicap +0,5 - AZ Handicap

AZ won de laatste 3 edities in Eindhoven. Dit tekent het feit dat PSV in het Philips Stadion bijzonder veel moeite heeft met AZ. Daarbij staat PSV dan wel bovenaan, we kunnen absoluut niet spreken van een vlekkeloos seizoen. Daarom gaan wij de gok aan en verwachten wij dat AZ net als de laatste 3 edities niet van PSV gaat verliezen. We dekken ons wel enigszins in met een Asian Handicap +0,5 voor AZ, iets dat hetzelfde betekent als een dubbele kans voor AZ. Een Asian Handicap +0,5 levert je echter meer op. Bij Jack's ontvang je een quotering van 2,63 voor een Asian Handicap +0,5 voor AZ.

FC Emmen - Ajax

We gaan snel door naar de wedstrijd van Ajax, de regerend landskampioen en huidige nummer 3 van de Eredivisie. Het rommelt meer dan ooit binnen de Amsterdamse gelederen, waar er al wekenlang gevraagd wordt om het ontslag van trainer Alfred Schreuder. De restverdediging moest het al ontgelden en dat is iets dat na het 2-2 gelijkspel tegen Vitesse absoluut niet minder is geworden. Met FC Emmen treft Ajax een laagvlieger tegen wie de Amsterdammers nog nooit punten hebben laten liggen. Weet FC Emmen nu wel te verrassen?

Ajax wint & Beide teams scoren

Wij verwachten dat Ajax vanavond de 3 punten pakt. Echter ziet iedereen dat het rommelt achterin. Daarom denken wij dat FC Emmen ook minimaal een goaltje gaat maken. Dit leidt voor ons tot de voorspelling dat Ajax wint, maar dat beide teams wel weten te scoren. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,43 op.

Wolverhampton Wanderers - Arsenal

Tot slot pakken we een potje uit de Premier League beet. En natuurlijk kijken we dan naar de verrassende koploper van dit moment. Arsenal neemt het in de laatste wedstrijd voor het WK op tegen het laaggeklasseerde Wolverhampton Wanderers. The Wolves wisten al 4 wedstrijden op rij niet te winnen, terwijl Arsenal inmiddels 7 wedstrijden ongeslagen is in de rijkste competitie ter wereld. Gaat Arsenal de winter in als koploper? Of weet de ploeg van kersverse nieuwe trainer Julen Lopetegui te verrassen?

Minder dan 2,5 schoten Gabriel Martinelli

Eén van de sterkhouders van Arsenal is Gabriel Martinelli. De aanvaller, die met Brazilië naar het WK gaat, blinkt dit seizoen op alle fronten uit en is met enige regelmaat betrokken bij de nodige goals en assists. Toch is hij niet de persoon die elke wedstrijd blind op doel schiet. Het is namelijk al 9 Premier League wedstrijden geleden, op 31 augustus tegen Aston Villa, dat Martinelli meer dan 2,5 schoten loste. Wij verwachten dat hij ook vandaag niet aan deze lijn gaat voldoen. Minder dan 2,5 schoten van Gabriel Martinelli levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën