Een topper in de Serie A

Een topper in de Serie A

13-01-2023

De Europese bekerwedstrijden zitter er weer op, waardoor we ons weer volledig kunnen concentreren op de binnen- en buitenlandse competities. Daarin staat uiteraard weer meer dan genoeg te gebeuren. Blijft Alfred Schreuder ook na dit weekend trainer van Ajax? Weet het Manchester United van Erik ten Hag ook Manchester City te verslaan? En kan FC Barcelona de Supercopa winnen ten opzichte van Real Madrid? We gaan er allemaal achter komen tijdens het komende weekend. Te beginnen met een overheerlijk avondje voetbal op de vrijdag. Wij hebben de drie meest boeiende potjes uitgezocht en vertellen je er alles over. Uiteraard voorzien van de nodige wedtips!

ADO Den Haag - MVV Maastricht

Ondanks het feit dat er een aantal grote ploegen in actie komen op de Europese velden, beginnen we klein. Het ADO Den Haag van Dick Advocaat neemt het in eigen huis namelijk op tegen MVV Maastricht, de nummer 3 van de Keuken Kampioen Divisie. ADO wist na een erbarmelijke reeks vorige week eindelijk weer eens te winnen en is zowaar twee potjes ongeslagen, zonder hierbij ook maar één tegendoelpunt te incasseren. MVV begon het seizoen fantastisch, vooral in eigen huis, maar heeft het in de competitie na het WK matig opgepakt. Geen enkele van de laatste twee potjes werd gewonnen. Weet ADO te stunten tegen nummer 3 MVV Maastricht?

Draw no bet - MVV Maastricht

Ondanks het feit dat ADO ruimschoots favoriet is bij de bookmakers, verwachten wij dat de ploegen veel meer aan elkaar gewaagd zijn. Het is toch opvallend dat je een quotering van 4,50 krijgt voor winst van de nummer 3 op bezoek bij de nummer 15. We snappen waar het vandaan komt, aangezien ADO normaal gesproken veel beter zou moeten presteren. Wij gaan deze wedstrijd voor een draw no bet voor MVV Maastricht. ADO wist geen van de laatste vier thuiswedstrijden te winnen, waarbij MVV ook nog eens twaalf plaatsen hoger op de ranglijst staat. Een draw no bet voor MVV Maastricht levert je bij Jack’s een quotering van 3,40 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Aston Villa - Leeds United

In Engeland staat vanavond één competitiewedstrijd op het programma. Het Leeds United van verdediger Pascal Struijk neemt het namelijk op tegen Aston Villa. De wedstrijd tussen de huidige nummer 11 en 14 wordt op Villa Park in Birmingham gespeeld, waardoor het lijkt alsof The Villans licht de favoriet zullen zijn. Toch werden zij afgelopen week beschamend afgedroogd door laagvlieger Stevenage. Dit zorgde voor een vroege exit in de FA Cup. Leeds kwam op zijn beurt niet verder dan een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Cardiff City en moet op herhaling. Alsof het schema nog niet vol genoeg was!

Minder dan 2,5 doelpunten

Leeds United zit er momenteel niet al te lekker in. Geen van de laatste 4 wedstrijden in de Premier League werd gewonnen. De thuisploeg daarentegen gaat lekker. Zij pakten 10 punten uit de laatste 5 wedstrijden en hebben mede hierdoor de degradatiezone verlaten. Wij gaan vandaag voor minder dan 2,5 doelpunten. Hiervan was sprake tijdens de laatste twee onderlinge duels. Beide ploegen zullen absoluut niet willen verliezen, waardoor enige voorzichtigheid is geboden. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Unibet een quotering van 2,10op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Napoli - Juventus

We sluiten deze Vrijdag Preview af met de mooiste wedstrijd van de dag. In Italië neemt koploper Napoli het in eigen huis op tegen nummer twee Juventus. Van Napoli weten we inmiddels dat ze een daverend seizoen kennen. Opvallend voor ons is dat het Juventus is dat momenteel op de 2e plek staat. Ze kenden een dramatisch begin van het seizoen, maar zijn inmiddels flink geklommen. Dit heeft voornamelijk met het profiteren van de misstappen van Inter Milan en AC Milan te maken. Gooit Juventus de competitie weer helemaal open? Of slaat Napoli een gat van 10 punten naar de Oude Dame?

Minder dan 2,5 doelpunten

Napoli valt dit seizoen op door de bizarre aanvallende intenties. Dit leidt dan ook met enige regelmaat tot een groot aantal doelpunten. De laatste twee wedstrijden in de Serie A is het echter minder, gezien de slechts twee gescoorde goals. Bij Juve is ook iets bijzonders aan de hand. In de laatste 9(!) wedstrijden op vreemde bodem werd geen enkele keer meer dan 2,5 keer gescoord. Daarnaast vielen er in de laatste 6 ontmoetingen 4 keer minder dan 2,5 doelpunten. Voor ons reden genoeg deze lijn te blijven volgen en in te zetten op minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,73 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën