Een volledige speelronde in Italië

Een volledige speelronde in Italië

03-01-2023

Waar onder andere de Engelse Premier League alweer een tijdje in volle gang is, is het vandaag de beurt aan de Serie A. Ook de hoogste divisie van Italië gaat weer van start, waarbij sprake is van een complete speelronde op deze woensdag. Dit betekent dat we naast 4 wedstrijden in de Premier League maar liefst 10 potjes uit de Serie A hebben. Wij hebben de drie mooiste wedstrijden van woensdag uitgezocht en vertellen je er meer over in dit artikel. Uiteraard voorzien we elke wedstrijd van een wedtip die jij kunt toevoegen aan jouw wedstrookje.

Crystal Palace - Tottenham Hotspur

Vandaag pakken we één wedstrijd uit Engeland beet. Eigenlijk is Tottenham Hotspur de enige club van grote naam die in actie komt. Zij nemen het vandaag op tegen stadsgenoot Crystal Palace. De Spurs zijn de laatste weken slecht op dreef en verspeelde hiermee de plekken die recht geven op Champions League voetbal. Zowel tegen Brentford en Aston Villa wist de ploeg van Antonio Conte niet te winnen. Vandaag gaan zij op bezoek in Selhurst Park bij de nummer 11 van de ranglijst. Dit is een prima rangschikking voor Crystal Palace, waarbij ze eigenlijk maar 8 puntjes achter staan op de tegenstander van vandaag. Weet ook Palace de Spurs van winnen af te houden?

Meer dan 1,5 doelpunten - Crystal Palace

Wij zien dat Crystal Palace best aardig presteert. En zoals gezegd kunnen we dat niet zeggen van de tegenstander van vanavond. Tottenham kreeg zowel tegen Brentford en Aston Villa twee doelpunten om de oren. Daarbij verloor Tottenham Hotspur vorig jaar met 3-0 op bezoek bij Crystal Palace. Bovendien is het al bijna 4 jaar geleden dat de Spurs überhaupt een overwinning boekten op Selhurst Park. Om die redenen verwachten wij een redelijk open wedstrijd, waarin Tottenham het bijzonder moeilijk krijgt. Met minimaal 2 doelpunten van Crystal Palace als gevolg. Meer dan 1,5 doelpunten voor The Eagles levert je bij Jack's een quotering van 2,80 op.

Inter Milan - Napoli

De wedstrijd van de avond in de Serie A gaat tussen Inter Milan en Napoli. Laatstgenoemde kent een ongekend seizoen en staat ruim aan kop in de competitie. Daarbij hebben we allemaal gezien dat zij ongenaakbaar waren in de Champions League. Een gegeven waar Ajax alles van weet. Dit resulteert momenteel in een voorsprong van 8 punten op naaste achtervolger AC Milan. Inter Milan kent een mager seizoen en staat op een teleurstellende 5e positie. Wel wonnen zij 6 van de laatste 7 duels in de Serie A. Kunnen zij Napoli de eerste nederlaag van het seizoen bezorgen?

Draw no Bet - Napoli

Zoals gezegd verloor Napoli dit seizoen nog geen enkele wedstrijd in de competitie. Inter Milan verloor er dit seizoen al 5. Een veel te hoog aantal voor de Nerazzurri. Wij verwachten dat Napoli ook vandaag niet gaat verliezen. Sterker nog, wij verwachten dat de Napolitanen ook deze wedstrijd gewoon gaat winnen. Om onszelf een klein beetje in te dekken gaan wij voor een draw no bet, waarbij jij jouw inzet terug krijgt in het geval van een gelijkspel. Een draw no bet voor Napoli levert je bij Unibet een quotering van 2,23 op. Hoog toch?!

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Salernitana - AC Milan

We sluiten af met de regerend landskampioen. AC Milan staat momenteel op een tweede plek en gaat vandaag op bezoek bij Salernitana, gelegen in het prachtige Salerno. Je weet wel, die plek van die dooie griet uit een B&B Vol Liefde. Dit is de ploeg die vorig jaar zo’n ongelooflijke eindsprint kende, waardoor ze zowaar niet degradeerde. Dit jaar presteert de ploeg meer dan prima en staan ze op een knappe 12e plaats. AC Milan dient er alles aan te doen te winnen, aangezien zijn maar liefst 8 punten moeten goed maken op koploper Napoli.

Beide teams scoren - JA

Wij verwachten dat AC Milan uiteindelijk wint, maar dat het absoluut geen makkie wordt. Dit hebben we onder andere vorige week kunnen zien tijdens het 2-2 gelijkspel in Stadio Arechi. Opvallend is daarbij dat AC Milan in 4 van de laatste 5 wedstrijden op vreemde bodem minimaal 1 tegendoelpunt kreeg. Wij gaan er daarom vol voor dat beide teams het net gaan vinden. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,91 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën