Een zware thuiswedstrijd voor Oranje

Een zware thuiswedstrijd voor Oranje

13-10-2023

Lukt het Nederland om de, op het eerste oog, zeer lastige thuiswedstrijd tegen Frankrijk te winnen? Zonder Memphis Depay, Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Wout Weghorst? Een goed resultaat betekent zeer goede zaken voor een plek op het EK 2024. Ondertussen neemt Ierland het op tegen Griekenland, terwijl in een andere groep de clash tussen Oostenrijk en België op het speelschema staan. OddsBeater bereidt je voor op deze 3 duels en geeft je 3 wedtips. Wist je trouwens dat de odds van het gloednieuwe LeoVegas hierin ook worden meegenomen?  

Een nieuwe bookmaker

Voor we beginnen met de wedtips willen wij jou graag erop attenderen dat er sinds deze week een nieuwe bookmaker beschikbaar is in Nederland! LeoVegas, een hele populaire bookmaker wereldwijd, is sinds kort ook beschikbaar voor Nederlanders. Bij het aanmaken van een account kun je een Free Bet krijgen tot maximaal €50, dus maak snel een account aan via deze link. Wil je iets meer weten over deze bookmaker? Dan kun je ook onze recensie eens goed lezen.​

Nederland - Frankrijk

Ronald Koeman had voorafgaand aan de topper tegen Frankrijk ongetwijfeld hoge verwachtingen van zijn ploeg. Echter lijkt het of verschillende blessures enige roet in het eten gooien. De ene na de andere speler haakt af met een blessure, terwijl een van de beste voetballanden ter wereld op bezoek komt. Frankrijk vernederde Nederland eerder dit jaar met 4-0, waarna alle overige kwalificatieduels werden gewonnen. Weet Oranje voor een kleine verrassing te zorgen? Of staan de Fransen na vandaag op 18 uit 6?

Meer dan 2,5 doelpunten

Wij gaan vandaag voor een wedstrijd met minimaal 3 doelpunten. Dit is een lijn die Nederland eenvoudig behaalde in de laatste 8 interlands.  Bovendien vielen er in 3 van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen steevast 3 of meer doelpunten. Wij kiezen daarom voor meer dan 2,5 doelpunten, een weddenschap die je bij Circus een quotering van 1,93 oplevert.

Check de actuele EK Kwalificatie odds in onze Oddsvergelijker. 

Ierland - Griekenland

Een wedstrijd die grote invloed heeft op Oranje, is die tussen Ierland en Griekenland. Het lijkt er namelijk sterk op dat Griekenland samen met Nederland gaat uitmaken wie er naar het EK in Duitsland gaat. Nederland boekte de vorige ronde belangrijke zeges op beide landen, waardoor thuisploeg Ierland zo goed als klaar is. Griekenland won eerder deze campagne met 2-1 van Ierland, waardoor de ploeg uit het westen van Europa ongetwijfeld revanche wil. 

Winst Griekenland

Wij hebben hoge verwachtingen van Griekenland. Het voetballand oogt een stuk beter dan de Ieren en liet dit wel degelijk zien in de heenwedstrijd van juni in Athene. Opvallend genoeg speelden de Grieken in de historie 2 eerdere duels in Ierland. Beide duels werden met 1-0 gewonnen. Wij gaan daarom opnieuw voor een zege van Griekenland. Dit levert je bij LeoVegas een quotering van 3,10 op. 

Check de actuele EK Kwalificatie odds in onze Oddsvergelijker. 

Oostenrijk - België

Tot slot richten we ons op onze zuiderburen. België kent een zeer soepele groepsfase in poule F en staat na 5 duels op 13 punten. De grote concurrent voor de eerste plaats in de groep is Oostenrijk. Zij pakten ook 13 punten uit 5 wedstrijden. De naaste concurrent op de 3e plek is Zweden, dat helaas voor hen pas 6 punten pakte. Hierdoor lijkt het uitgesloten dat Oostenrijk en België niet naar het EK gaan. Toch staat er een hoop prestige op het spel en zullen beide landen er met de groepswinst vandoor willen gaan. 

Doelpunt Michael Gregoritsch

Als er een speler in vorm is voor de nationale ploeg van Oostenrijk, dan is het wel Michael Gregoritsch. De 29-jarige aanvaller van SC Freiburg scoorde in 5 van zijn laatste 6 interlands en staat er hierdoor goed op. Ook was hij de enige doelpuntenmaker voor het Alpenland in het 1-1 gelijkspel in en tegen België. Wij tonen daarom het nodige lef en zetten vandaag opnieuw in op een treffer van de boomlange aanvaller. Wordt het 6 uit 7? Een doelpunt van Gregoritsch tegen het ijzersterke België levert je bij Jacks.nl een quotering van 3,20 op. 

Check de actuele EK Kwalificatie odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën