Eindelijk het Nederlands Elftal in actie!

Eindelijk het Nederlands Elftal in actie!

05-06-2024

Eindelijk! We gaan ons opmaken voor het EK 2024 van het Nederlands Elftal. Vanavond spelen de Oranje Leeuwen tegen Canada in de voorbereiding op het eindtoernooi, waarbij iedereen natuurlijk razend benieuwd is hoe de ploeg van Ronald Koeman voor de dag zal komen. En dan te bedenken dat er toch wat twijfelgevallen rondlopen en er zelfs een aantal spelers ontbreken. Oddsbeater.nl laat je ook vandaag niet in de steek en geeft je 3 wedtips voor Nederland - Canada.

Nederland - Canada 

In een nagenoeg volle Kuip is het aan Nederland om het volk van een portie vertrouwen te voorzien. Vertrouwen dat landen zoals Nederland nu eenmaal nodig hebben in de aanloop naar een EK. Dankzij een redelijk lastige groep met Oostenrijk, Frankrijk en Polen is het belangrijk dat Oranje eens getest gaat worden. 

Dit moet gebeuren tegen Canada, een land dat zich momenteel juist voorbereidt op de Copa America. De Canadezen zitten in een groep met Argentinië, Peru en Chili, waardoor de Noord-Amerikanen hun borst nat kunnen maken. Gezien het feit dat het Canadese voetbal de laatste jaren een aardige vlucht heeft genomen, verwachten wij daarom zeker een interessante wedstrijd tussen Nederland en Canada. Op naar de wedtips. 

Doelpunt Wout Weghorst 

De kans is groot dat we Wout Weghorst vanavond in actie gaan zien. De aanvaller die nog altijd bij Burnley onder contract staat kende een aardig seizoen en is vooral in het Nederlands Elftal alleraardigst op dreef. Zo scoorde hij in 3 van de laatste 4 thuisduels van Nederland. Wij denken dat hij vandaag sowieso minuten gaat maken en hierin een treffer produceert. Dit levert je bij LeoVegas een quotering van 2,15 op. 

Check de actuele Vriendschappelijke Interland quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Minder dan 0,5 doelpunten - Canada

De achterhoede van Nederland is hoogstwaarschijnlijk de sterkste linie. Niet voor niets hield de ploeg in 4 van de laatste 5 duels de ‘0’. Tel daarbij op dat we met Bart Verbruggen een sterke keeper hebben en de kans is aanwezig dat ook Canada niet gaat scoren. Canada scoorde namelijk nog nooit tegen Nederland. Minder dan 0,5 doelpunten van Canada levert je bij BetMGM een quotering van 2,33 op.

Check de actuele Vriendschappelijke Interland quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Nederland scoort in beide helften

Wij hebben vertrouwen in het Nederlands elftal. Al is het alleen maar omdat Memphis Depay enorm gretig lijkt en Cody Gakpo het seizoen in Liverpool in bloedvorm afsloot. En wat te denken van Brian Brobbey? De Ajacied moet toch gebrand zijn op een treffer. Wij denken dat het Nederlands Elftal vandaag zowel in de 1e als 2e helft gaat scoren. Dit levert je bij LeoVegas een quotering van 2,04 op.

Check de actuele Vriendschappelijke Interland quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën