Engeland op bezoek in Duitsland

Engeland op bezoek in Duitsland

07-06-2022

Nu de meeste landen minimaal één wedstrijd hebben gespeeld in de Nations League, krijgen we wellicht een iets beter beeld van de stand van zaken. Al blijven het wedstrijden aan het eind van een lang seizoen. Hierdoor zijn de topspelers, op enkele uitzonderingen na, aan het eind van hun Latijn. Een speler als Kevin de Bruyne hebben we namelijk nog nooit zo langzaam vooruit zien banjeren. Gelukkig valt er alsnog meer dan voldoende te genieten. Wat te denken van de klassieker tussen Duitsland en Engeland en Italië dat verrassing Hongarije op bezoek krijgt? Het belooft weer een interessante avond te worden met hopelijk twee rammers van potten.

Duitsland – Engeland

Engeland verbaasde afgelopen week vriend en vijand door in en tegen Hongarije met 1-0 te verliezen. Toch ging het na afloop eigenlijk meer over het fluitconcert dat duizenden Hongaarse kinderen gaven bij het knielen van de Engelsen. Een bijzondere situatie die zeker aandacht verdiend, maar het spel van Engeland was ook bepaald niet om over naar huis te schrijven. En precies dan moet je op bezoek bij Duitsland, de ploeg van Hansi Flick. Zij namen een punt mee uit Italië, wat op papier natuurlijk een prima resultaat is. Willen beide ploegen echter een rol van betekenis gaan spelen omtrent de groepswinst, dan moeten ze hoe dan ook drie punten pakken vanavond.

Minder dan 2,5 doelpunten

Duitsland zal ongetwijfeld revanche willen nemen voor de vroege uitschakeling tegen Engeland in de achtste finales van het afgelopen EK. Wat opvalt is dat beide ploegen niet al te vaak weten te scoren. Zeker niet in onderlinge duels. Tijdens de laatste 3 edities vielen in totaal maar 3 goals. Sowieso zijn de gigantische uitslagen van beide ploegen de laatste wedstrijden enigszins verminderd. Om die reden verwachten wij dat er vanavond minder dan 2,5 goal gaat vallen. De quotering hiervoor ligt bij Circus op 1,80.

Schot op doel van Serge Gnabry

Eén van de meest aantrekkelijke spelers van Die Mannschaft is zonder twijfel Serge Gnabry. De aanvaller van Bayern München heeft steevast een basisplaats en zijn drive, acties en schoten leiden regelmatig tot gevaar. Hij schiet dan ook bijna elke wedstrijd wel meermaals richting de goal. Net als afgelopen week tegen Italië. Om die reden verwachten wij dat hij vanavond minimaal 1 schot op doel gaat lossen. Voor hem te hopen dat hij nu wel achter de keeper belandt. De quotering voor meer dan 0,5 schoten op doel door Serge Gnabry ligt bij bet365 op 1,80.

Italie - Hongarije

Als er een team van wereldformaat is dat momenteel door een dalletje gaat, dan is het Italië wel. Als enigste echt grote land gaan zij niet naar het WK en wisten ze inmiddels al 5 officiële wedstrijden niet meer te winnen. Hongarije daarentegen verbaasde vriend en vijand door Engeland te verslaan in de eerste wedstrijd van de poule. Wil Italië nog iets betekenen in de Nations League, dan moeten ze deze wedstrijd eindelijk weer eens gaan vlammen. De vraag is in hoeverre Hongarije dit toe gaan laten, aangezien zij toch de koppositie te verdedigen hebben.

Minder dan 2,5 doelpunten

Probleem voor de Italianen is het scoren van doelpunten. Zo maakte ze in de laatste 6 officiële wedstrijden maar 6 doelpunten. Te weinig voor een topland. Hongarije blinkt ook niet echt uit in het maken van doelpunten. Opvallend is dat de helft van de laatste 10 wedstrijden eindigden in een 1-0 overwinning of verlies. Daarbij hebben grote landen nu eenmaal moeite met Hongarije en wordt het maar heel af en toe een oorwassing. Om die redenen verwachten wij ook vanavond niet al te veel goals. Italië is dan wel een topland, in vorm zijn ze niet. De quotering voor minder dan 2,5 doelpunten ligt bij bet365 op 1,80.

Een schot op doel van Szoboszlai

De grote man bij Hongarije is Dominik Szoboszlai, de speler van RB Leipzig. In de vorige wedstrijd tegen Engeland was hij trefzeker vanaf de penalty stip en met enige regelmaat schiet hij een vrije trap richting doel. Ervan uitgaande dat door de mindere vorm van Italië de kans best aanwezig is dat Hongarije wederom goed voor de dag komt, verwachten wij minimaal één schot op doel van Szoboszlai. Deze weddenschap kun je spelen bij bet365 voor een quotering van 2,50.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën