Engeland-Zwitserland voorspellingen en tips

Engeland-Zwitserland voorspellingen en tips

04-07-2024

De derde kwartfinale op het EK 2024 wordt gespeeld in de Esprit Arena in Düsseldorf. Engeland en Zwitserland nemen het tegen elkaar op. Kunnen de Zwitsers stunten tegen de Engelsen? In dit artikelen delen wij onze voorspellingen en wedtips en zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid aan deze wedstrijd kunt beginnen.

50 keer je inzet als Nederland wint

Voordat we vooruitblikken op deze wedstrijd, willen we graag jouw aandacht voor deze prachtige aanbieding. Nederland gaat natuurlijk winnen van Turkije en bij bookmaker Circus krijg je maar liefst 50x je inzet voor deze weddenschap! Nederland is de grote favoriet voor de overwinning met een normale quotering van 1,60, dus deze kans kun je niet laten liggen! Ben je minder overtuigd van een Nederlands overwinning, dan kun je ook kiezen voor een overwinning van Turkije!

Maak een account aan via deze link en grijp je kans!

Engeland-Zwitserland voorbeschouwing

Er zijn veel mensen die Engeland tot hun Europees kampioen hebben gekroond bij het invullen van de EK-pools. Na het zien van de eerste 4 duels van de Engelsen kunnen wij het ons echter niet voorstellen dat die overtuiging nog altijd zo groot is. Toch ligt de finale voor het grijpen met een kwartfinale duel tegen Zwitserland, waarna Nederland of Turkije staat te wachten. Kortom, The Three Lions hebben het behalen van de eerste titel sinds 1966 nog altijd in eigen hand. Waarschijnlijk is de meeste hoop weer gevestigd op Jude Bellingham, de ster van Real Madrid die zijn land in blessuretijd wist te redden tegen Slowakije. Weet hij dit kunststukje te herhalen?

Dit moet gebeuren tegen Zwitserland, een land om absoluut in de gaten te houden. De Zwitsers speelden een zeer sterke groepsfase en werden ternauwernood van groepswinst afgehouden door een laat doelpunt van Duitsland. Ook in de achtste finale wisten de Zwitsers te imponeren. Ditmaal was Italië de klos, waardoor La Squadra Azzurra met 2-0 naar huis werd gestuurd. Met spelers als Granit Xhaka, Manuel Akanji en Yann Sommer beschikken de Zwitsers over een aantal spelers die het al jaren op het hoogste niveau laten zien. Kunnen zij het Engeland echter ook lastig maken? Of heeft de ploeg van Gareth Southgate het geluk weer aan de broek hangen? Hier komt onze voorspelling voor Engeland - Zwitserland.

Engeland-Zwitserland voorspelling

De wedstrijden van Zwitserland zijn tot nu toe absoluut het bekijken meer dan waard. Zo vielen er in de wedstrijden in de groepsfase een aantal fraaie treffers te noteren. Daarbij viel op dat er in elk van deze groepswedstrijden werd gescoord door beide ploegen. Iets wat geld voor 50% van de gespeelde duels van Engeland. Toch verwachten wij dat beide teams het net gaan vinden. Zwitserland weet tot nu toe tegen elk land te scoren, terwijl Engeland met de voorhoede toch minimaal een treffer moet kunnen produceren. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 2,12 op.

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker.

Engeland-Zwitserland odds

De grote man aan de kant van Zwitserland in de wedstrijd tegen Italië was Ruben Vargas. De aanvaller van FC Augsburg was met een goal en een assist hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de uitschakeling van de Italiaanse opponenten. Wij denken dat hij vandaag opnieuw een poging gaat doen om dit te herhalen. Bovendien krijgt Engeland altijd wat kansen tegen waarbij men hoopt op de fratsen van Jordan Pickford. Wij gaan voor meer dan 0,5 schoten op doel van Ruben Vargas. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,75 op.

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën