Engels voetbal op dinsdagavond

Engels voetbal op dinsdagavond

30-08-2022

Na gisteren enigszins verrassende uitslagen te hebben gezien in de Keuken Kampioen Divisie, hopen we je vandaag weer te voorzien van een aantal juiste tips. Net als in het echte leven kun je namelijk niet altijd zes gooien. In diverse grote competities staat er deze week een midweekse speelronde op het programma. Dit betekent dat we dagelijks worden voorzien van topvoetbal met hopelijk een aantal spectaculaire potjes. Vanavond pakken we twee potjes uit de Engelse Premier League en kijken we naar de wedstrijd van AS Roma in de Serie A. Weten de Romeinen hun sterke start een goed vervolg te geven? Uiteraard voorzien we elke wedstrijd van een tip die jij kunt toevoegen aan de betslip!

Southampton - Chelsea

De eerste wedstrijd die we vandaag bespreken gaat tussen Southampton en Chelsea. Chelsea is het seizoen enigszins moeizaam begonnen en heeft tot nu toe zeven punten behaald uit vier wedstrijden. Eigenlijk zijn dat in dit stadium van het seizoen al vijf verliespunten te veel. Tegenstander Southampton is het seizoen gestart zoals we van hen mogen verwachten. Vier gespeeld, vier punten. Hier en daar een nederlaag, soms een overwinning en uiteraard af en toe een gelijkspelletje. Voor Chelsea is het hoe dan ook zaak te winnen op St. Mary’s op aan te haken bij de top. Zelfs grote rivaal Arsenal heeft inmiddels al vijf punten meer.

Chelsea wint & beide teams scoren

Waar Chelsea normaal gesproken opvalt om z’n sterke, solide verdedigende capaciteiten, lijkt dat dit seizoen wel anders. Zo kregen zij in de laatste drie wedstrijden maar liefst zes doelpunten om de oren. Heeft het vertrek van Antonio Rüdiger naar Real Madrid dan toch meer om handen dan verwacht? Wij verwachten dat allebei de teams vanavond het net gaan vinden, met als eindresultaat een nipte overwinning voor de ploeg van Thomas Tuchel. Uiteindelijk zijn The Blues nu eenmaal veel sterker dan The Saints. Winst voor Chelsea en beide teams scoren levert je bij Jack’s een quotering van 3,20 op.

Fulham - Brighton & Hove Albion

De tweede pot van vandaag gaat tussen het Fulham van ex-Ajacied Kenny Tete en het verrassend goed presterende Brighton & Hove Albion van Joël Veltman. Voor Brighton is het seizoen bijzonder goed begonnen, waardoor de ploeg met tien punten uit vier wedstrijden netjes op een vierde plek staat. Dit betekent dat zij vooralsnog ongeslagen zijn en een aantal zeer knappe prestaties hebben geleverd. Zo wonnen zij dit seizoen onder andere op bezoek bij Manchester United en West Ham United. Het gepromoveerde Fulham kent ook een prima start. Ze staan met vijf punten netjes in de middenmoot en wisselen goede met mindere resultaten af. Afgelopen weekend werd er helaas voor hen nipt verloren van stadgenoot Arsenal.

Doelpunt Mitrovic

De grote man bij Fulham is al een langere tijd Aleksandar Mitrovic. De Serviër werd vorig jaar topscorer in de Championship met een bizar aantal doelpunten. Ook in het huidige Premier League seizoen schiet hij weer als vanouds met scherp. De eerste vier wedstrijden leverden evenveel goals op. Op het eigen Craven Cottage wist hij dit seizoen twee keer te scoren tegen Liverpool en maakte hij in de laatste minuut de winnende tegen Brentford. Ook scoorde hij afgelopen weekend in het Emirates Stadium een goal voor Fulham. Het lijkt er dus op dat er geen maat staat op de Serviër. Wij verwachten vandaag ook weer een doelpunt van hem. Zeker omdat ook de pingels een prooi voor de spits zijn. De quotering voor een goal van Mitrovic ligt bij bet365 op 2,75. Zettuh dus!

AS Roma - Monza

De laatste wedstrijd die we vandaag voorbereiden is die tussen AS Roma en het gepromoveerde Monza. De thuisploeg is het seizoen uiterst sterk begonnen en zette dit kracht bij door na een slechte eerste helft op bezoek bij Juve toch een puntje mee terug naar Rome te nemen. Op die manier doet de ploeg van Mourinho bovenin mee en staat vooral de verdediging als een huis. Het gepromoveerde Monza kent een beroerde start van de competitie. Drie gespeeld, nul punten. Daarin was vooral de kansloze nederlaag op bezoek een Napoli een voorbode voor een zeer lastig seizoen. Het is aan Roma deze wedstrijd eenvoudig over de streep te trekken. Gaat dit de ploeg van Rick Karsdorp lukken?

AS Roma wint zonder tegendoelpunt

AS Roma blinkt dit seizoen tot nu toe vooral uit om haar verdedigende kwaliteiten. Op bezoek in Turijn kregen de Romeinen pas hun eerste tegendoelpunt te verwerken. En heel eerlijk, met een tegendoelpunt uit drie wedstrijden doe je het gewoon goed. Monza daarentegen heeft juist moeite met scoren. Zij maakten twee goals in drie wedstrijden en moeten nu dus op bezoek bij een ploeg bij wie het achterin juist potdicht zit. Wij verwachten dan ook een overwinning van AS Roma, waarbij zij geen tegendoelpunt incasseren. Dit levert je bij BetCity een quotering van 2,02 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën