Excelsior of Den Haag - OddsBeater voorspelt

Excelsior of Den Haag - OddsBeater voorspelt

24-05-2022

Als er twee ploegen vanuit de Keuken Kampioen Divisie zijn die het verdienen om vanavond in de finale van de play-offs te staan, dan zijn het Excelsior Rotterdam en ADO Den Haag. Twee ploegen met vele jaren ervaring op het hoogste niveau in Nederland die een meer dan prima reeks in de kwart- en halve finale achter de rug hebben. Waar Excelsior vooralsnog ongeslagen is en Roda JC en Eredivisionist Heracles uit heeft geschakeld, heeft ADO hetzelfde gepresteerd tegen respectievelijk NAC Breda en FC Eindhoven.

Vanavond nemen beide ploegen het tegen elkaar op in de eerste wedstrijd, gespeeld op het terrein van Excelsior. Wie gaat er met de beste uitgangspositie richting de allesbeslissende wedstrijd en promoveert uiteindelijk naar de Eredivisie?

Excelsior Rotterdam

Excelsior is dit jaar als 6e geëindigd in de competitie. Na een sterk begin, met onder andere winst in de 2e periode, kwam de klad er enigszins in te zitten. Zo werden er na de winst van deze periode in de wedstrijden daarop maar 3 van de 9 wedstrijden gewonnen. Wat vooral opviel was dat ze veel punten verloren tegen de mindere ploegen en juist bijzonder goede uitslagen neerzette in lastige uitwedstrijden. Uiteindelijk heeft de inbreng van topspits Thijs Dallinga hier ook de nodige invloed op gehad. Hierover later meer.

ADO Den Haag

Voor ADO geldt eigenlijk enigszins hetzelfde als Excelsior. Zij wonnen de 1e periode, waarna het leek dat ze met gemak kampioen zouden gaan worden. Echter kwamen ze al snel in de problemen door de bekende puntenvermindering en de bijbehorende chaos in de Hofstad. Toch moeten we concluderen dat de Hagenezen over het algemeen een prima seizoen hebben gehad, met uiteraard af en toe een klein dipje. Wat Dallinga voor Excelsior is, is Thomas Verheijdt voor ADO. Bizar veel goals en daarmee een geweldige rol in het huidige succes van de ploeg van Giovanni Franken.

Thijs Dallinga

Goed, jullie lezen dit artikel waarschijnlijk vooral om wat tips te krijgen. Daar gaan we dan maar eens aan beginnen. Dat Excelsior een jaar met een aantal zeer sterke fases heeft gehad, hebben ze voor een groot deel te danken aan topspits Thijs Dallinga. De spits scoorde maar liefst 32 doelpunten in de reguliere competitie. Het leek er even op dat de spits een kleine dip had, maar in de play-offs is hij weer volledig terug. En dat niet alleen dankzij zijn goals. Gezien zijn vele hakballetjes zit het met zijn vertrouwen wel goed. Een doelpunt van de spits uit Groningen lijkt dan ook vanavond weer een goede optie. Bij Bet365 ontvang je een quotering van 2.37 voor een doelpunt van de topspits.

1e helft beide teams scoren - JA

Opvallend aan wedstrijden van Excelsior en ADO is dat ze vaak al in de eerste helft een doelpunt maken. Waar ADO in de laatste 8 van de 10 uitwedstrijden al scoorde in de eerste helft, scoorde Excelsior in elk de laatste 9 thuiswedstrijden al voor rust. Dit leidt uiteraard tot een interessante bet. Als je bij BetCity inzet op Beide teams scoren in de eerste helft, dan ontvang je een quotering van maar liefst 3.75.

Dubbele kans voor ADO

Tot slot nog een laatste tip. In de laatste 6 ontmoetingen in Kralingen tussen deze twee ploegen wist ADO er maar liefst 6 te winnen. Daarmee kunnen we dus wel concluderen dat ADO over het algemeen geweldige resultaten haalt in het Van Donge & De Roo stadion. Om die reden verwachten wij dat zij vanavond weer niet gaan verliezen. Een inzet op een Dubbele Kans voor ADO is daarom een prima weddenschap. Bij Jack’s levert dit een quotering van 1.77 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën