FC Groningen-FC Utrecht voorspellingen en tips

FC Groningen-FC Utrecht voorspellingen en tips

18-10-2024

Twee opvallende ploegen in het huidige Eredivisie seizoen zijn FC Groningen en FC Utrecht. Eerstgenoemde omdat ze het als promovendus naar behoren doen en FC Utrecht omdat ze momenteel op een zeer knappe tweede plek staan. Toch lijkt het erop alsof beide ploegen bijzonder aan elkaar gewaagd zijn, aangezien winst en verlies dicht bij elkaar ligt in wedstrijden van de Groningers en de Utrechters. Wij vertellen je meer over deze wedstrijd en geven je een paar mooie wedtips.

7 x €11 Free Bets

De Eredivisie is ook dit jaar weer een genot om naar te kijken. De doelpunten vliegen als warme broodjes over de toonbank. Dat kan ook gelden voor het binnenhalen van leuke free bets. Wedden bij nieuwe bookmaker 711 kan hier aan bijdragen, aangezien zij jou dagelijks op hoge odds trakteren. Dit is jouw kans om te profiteren van een geweldige welkomstbonus bij deze gloednieuwe aanbieder van sportweddenschappen. Een registratie levert jou namelijk 7 Free Bets van €11 op. Anders gezegd, een welkomstbonus van in totaal €77. Dat is nog eens een warm welkom!

FC Groningen-FC Utrecht voorbeschouwing

Een blik op de ranglijst verraadt eigenlijk dat FC Groningen momenteel op een plek staat die je mag verwachten van de Trots van het Noorden. Vorig jaar speelde de ploeg van Dick Lukkien namelijk nog in de Keuken Kampioen Divisie. Na een behaalde tweede plek mogen ze het nu weer op het hoogste niveau laten zien. Van de laatste vijf duels werd er geen eentje gewonnen, terwijl het begin juist uitstekend was met zeges op NAC Breda, RKC Waalwijk en gelijke spelen tegen AZ Alkmaar en Feyenoord. Kunnen ze het ook FC Utrecht lastig maken?

De wedstrijd FC Groningen-FC Utrecht is er eentje die waarschijnlijk al een lange tijd onderstreept staat in de agenda van Ron Jans. De huidige oefenmeester van de Domstedelingen kende zijn doorbraak bij de Groningers en kende hier een prima tijd. Toch knap voor iemand met een achtergrond als Docent Duits. Met zijn FC Utrecht doet hij het momenteel fantastisch. Van de zeven duels werden er zes gewonnen en eindigde een duel in een gelijkspel. Kortom, 19 punten uit zeven duels. Met een 2e plek als gevolg. Hier komt onze FC Groningen - FC Utrecht voorspelling.

FC Groningen-FC Utrecht wedtips

Als we kijken naar de wedstrijden van FC Utrecht zien dat deze bijzonder aantrekkelijk zijn. Zeker als we het aantal doelpunten bekijken. In de laatste vijf duels in de Eredivisie vielen er namelijk steeds drie of meer doelpunten. Wij denken dat het zondag in de Euroborg ook weer gaat spoken en dat we een aanvallende wedstrijd voorgeschoteld krijgen. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij ZEbet een quotering van 1,81 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

FC Groningen-FC Utrecht odds

FC Utrecht laat tot nu toe zien dat ze over een veel beter team beschikken dan voorheen. Niet gek als je naar de selectie kijkt. Een opvallende speler in de laatste weken is Paxton Aaronson. De 21-jarige middenvelder uit de Verenigde Staten scoorde in de laatste twee duels tegen AZ Alkmaar en RKC Waalwijk en is hiermee de man om op te letten. Wij denken dat hij tegen FC Groningen weer van zich laat spreken. Een doelpunt is twijfelachtig, maar een schot op doel moet wel lukken. Meer dan 0,5 schoten op doel van Paxton Aaronson levert je bij BetMGM een quotering van 1,79 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën