FC Utrecht-FC Twente voorspelling en tips

FC Utrecht-FC Twente voorspelling en tips

31-08-2024

Op zondagmiddag 12:15 uur staat er een lekkere start van de zondag op het programma. FC Utrecht krijgt FC Twente op bezoek en dat kunnen we een heuse subtopper noemen. Blijft FC Utrecht ongeslagen? In deze preview blikken wij vooruit op FC Utrecht-FC Twente en geven wij onze voorspellingen voor deze spannende wedstrijd. 

Pak 7 Free Bets van €11

Bookmaker 711 biedt sinds kort sportweddenschappen aan! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en BetMGM en heeft fantastische promoties. Als nieuwe speler krijg je namelijk 7 Free Bets van €11 als je een eerste weddenschap plaatst van €10. Dit is toch een fantastisch aanbod?! Deze kans kun je niet laten liggen, dus maak hier een account aan en grijp die Free Bets!

FC Utrecht-FC Twente voorbeschouwing

​Heb jij grootse plannen voor de zaterdagavond? Dan kan je de klok erop gelijk zetten dat je zondagochtend lekker wakker wordt met FC Utrecht tegen FC Twente. Dit duel, dat om 12.15 uur van start gaat, is het begin van een mooie voetbalzondag. Met name de thuisploeg kende een goede start van het seizoen. Zeker als we kijken naar de verrichtingen van vorig jaar. Wij hebben zin in FC Utrecht-FC Twente en zijn de data en historie ingedoken. 

Sinds Ron Jans de trainer van FC Utrecht is lijkt de rust enigszins te zijn teruggekeerd. Hij leidde zijn ploeg van een dramatische 18e plek naar play-offs voor Europees voetbal en is ook de huidige voetbaljaargang uitstekend begonnen. Al moet gezegd worden dat de Domstedelingen wel aardig weg kwamen tegen NAC Breda dankzij twee treffers van Noah Ohio in de 91e en 96e minuut. Hierdoor staat Utrecht op zeven uit drie en een bijbehorende 3e plek. Kunnen ze ook FC Twente de baas zijn?

Voor FC Twente is het een enigszins teleurstellend begin van het seizoen 2024-2025. Want wat hadden de Tukkers zich graag geplaatst voor Champions League voetbal. Helaas was RB Salzburg al in een vroeg stadium te sterk voor de ploeg uit Enschede. Wat volgde was een domper tegen Sparta Rotterdam in de allerlaatste minuut van het duel dat uiteindelijk in 1-1 eindigde. Snel herstellen konden de Tukkers niet, aangezien men vorige week vrij was. Zijn ze inmiddels bekomen van de dompers? Wij geven jou een tweetal geweldige wedtips voor deze pot!

FC Utrecht-FC Twente voorspelling

Wedstrijden tussen FC Utrecht en FC Twente worden vaak op het scherpst van de snede gespeeld. Er is enorm veel strijd. Dit laatste zorgt er helaas wel voor dat de kwaliteit van het voetbal iets daalt. Op zich geen ramp als de spanning maar aanwezig is. Een gevolg is een opvallend laag aantal treffers in de laatste onderlinge duels tussen beide ploegen. In de laatste zes duels vielen er in totaal maar negen doelpunten, een gemiddelde van 1,5 treffer per duel. Wij gaan voor maximaal twee treffers in deze wedstrijd. Dit levert je bij BetMGM een quotering van 1,98 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

FC Utrecht-FC Twente odds

Een van de verrassende namen in de basis bij FC Twente is de Belg Alec van Hoorenbeeck. Vorig jaar kwam de oud-speler van Mechelen niet verder dan 16 duels. Dit jaar startte hij tegen NEC Nijmegen en RB Salzburg en scoorde hij zelfs tegen allebei de ploegen. En dat als verdediger. Je mag er nooit helemaal vanuit gaan, maar een doelpunt van deze doelgerichte verdediger laten we niet aan ons voorbij gaan. Een doelpunt van Alec van Hoorenbeeck levert je bij bet365 een quotering van 15,00 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën