FC Utrecht in eigen huis tegen Ajax

FC Utrecht in eigen huis tegen Ajax

28-08-2022

We gaan er vandaag weer flink tegenaan met een aantal leuke potjes in binnen- en buitenland. Net als altijd zijn wij weer benieuwd naar alle verrassingen die gaan plaats vinden en kijken we uit naar fraaie acties en dito doelpunten. Regerend landskampioen Ajax gaat vandaag op bezoek bij FC Utrecht, de wedstrijd van het jaar voor de thuisploeg.. Ook gaan we zien hoe PSV de klap van Rangers te boven is gekomen tijdens een bezoekje aan Excelsior. Tot slot maken we de overstap richting de Engelse Premier League waar Tottenham Hotspur op bezoek gaat bij het gepromoveerde Nottingham Forest. Wij geven je per wedstrijd een tip die jij kunt toevoegen aan jouw betslip van de bookmaker die het meeste biedt. Dit kun je uiteraard checken in onze inmiddels populaire Oddsvergelijker.

FC Utrecht - Ajax

We beginnen met de meest beladen wedstrijd van de Eredivisie dit weekend. Voor FC Utrecht is de thuiswedstrijd tegen Ajax de wedstrijd waar de thuissupporters het meeste naartoe leven. Zo’n typische lunch wedstrijd, waarbij menig supporter op de Bunnikside om 11.00 uur al kogeltje lam is. Het verleden heeft bewezen dat dit voor Ajax niet altijd even goed heeft uitgepakt. Echter lijken het de laatste tijd vooral de thuiswedstrijden tegen de Domstedelingen die Ajax de das omdoen. Boekt FC Utrecht de eerste overwinning van het seizoen? Of gaat Ajax net als de laatste twee edities simpel winnen?

Doelpunt Steven Bergwijn

Net als de afgelopen weken zijn de meeste ogen bij Ajax ongetwijfeld weer gericht op Steven Bergwijn. De recordaankoop van de Amsterdammers heeft er tot nu toe vier gemaakt in drie wedstrijden. Wat ons betreft is de kans aannemelijk dat hij ook vandaag weer gaat laten zien waarom Ajax zoveel voor hem heeft betaald, met uiteraard een doelpunt als gevolg. De quotering hiervoor ligt bij bet365 op 2,87. Niet onaardig voor de topscorer van de Eredivisie.

Excelsior - PSV

Na het debacle tegen Glasgow Rangers is het zaak voor PSV de krachten weer te verzamelen en zich te richten op de Eredivisiewedstrijd tegen Excelsior. De Eindhovenaren zijn tot nu toe nog zonder puntverlies, waardoor we kunnen spreken van een goede start van de Brabanders. Excelsior is het seizoen ook meer dan prima begonnen. Tegen alle verwachtingen in zijn de eerste twee wedstrijden van het seizoen omgezet in een overwinning, waardoor de Kralingers netjes op een 4e plek staan met een wedstrijd minder gespeeld. Kunnen zij het de ploeg van Ruud van Nistelrooij ook weer lastig maken?

Cody Gakpo - Meer dan 1,5 Schoten op doel

De grote man bij PSV is nog altijd Cody Gakpo. Ondanks dat hij niet helemaal thuis gaf in de wedstrijden om de Champions League, is hij nog steeds de man om in de gaten te houden. Wij zien in hem dan ook de persoon die de ploeg op sleeptouw gaat nemen en ongetwijfeld diverse pogingen gaat ondernemen het doel van Excelsior onder vuur te nemen. Wij denken dan ook dan hij meer dan 1,5 schoten op doel gaat lossen. De quotering hiervoor ligt bij TOTO op 2,10. Meepakken dus!

Nottingham Forest - Tottenham Hotspur

Zoals in de inleiding aangegeven maken we tot slot de overstap naar Engeland voor de wedstrijd tussen Nottingham Forest en Tottenham Hotspur. Het gepromoveerde Nottingham Forest presteert tot nu toe meer dan prima en heeft vier punten behaald uit de eerste drie wedstrijden. Tottenham heeft uit deze eerste drie wedstrijden zeven punten behaalt. Dit betekent dat de ploeg van Antonio Conte goed is begonnen aan het huidige Premier League seizoen. Het wordt namelijk wel weer eens tijd dat de Spurs zich gaan plaatsen voor Champions League voetbal. Want dat is toch het podium waarop we topspelers als Harry Kane en Heung-Min Son het liefste zien. Zetten zij de ongeslagen status door? Of kunnen The Tricky Trees voor een verrassing zorgen?

Beide Teams Scoren - JA

Beide ploegen zijn het seizoen meer dan prima gestart. Tottenham wist haar beide thuiswedstrijden te winnen en pakte op bezoek bij Chelsea knap een punt. Nottingham heeft haar enige thuiswedstrijd van het seizoen knap gewonnen van West Ham, waaruit blijkt dat de punten op The City Ground niet voor het oprapen liggen. Wij verwachten dat het een spannende wedstrijd wordt, waarin beide ploegen het net gaan vinden. De quotering voor Beide Teams Scoren - Ja ligt bij Circus op 1,89.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën