Feyenoord en PSV mogen aan de bak

Feyenoord en PSV mogen aan de bak

09-10-2022

Het is zondag 9 oktober en we zijn het er waarschijnlijk allemaal over eens dat de tijd als de brandweer gaat. Vrij snel dus! Het WK begint namelijk al over een week of zes. En daar hebben we uiteraard zin in, waardoor we inmiddels ook een speciale WK pagina zijn gestart met de nodige informatie over het komende toernooi in Qatar. Voordat het zover is, staan er nog een shitload aan wedstrijden in de nationale en internationale clubcompetities op het programma. Te beginnen met wedstrijden een aantal interessante potjes in de Eredivisie en een ware Engelse kraker tussen Arsenal en Liverpool. Wij bereiden je voor op de wedstrijden en geven je per wedstrijd één wedtip.

SC Heerenveen - PSV Eindhoven

Na de prachtige 5-1 uitoverwinning van PSV op FC Zürich staat er vanavond weer een potje in de Eredivisie op het programma. Daarin nemen de Eindhovenaren het op tegen misschien wel de grootste angstgegner van de laatste jaren, SC Heerenveen. Het belooft nu al een interessant potje te worden, aangezien de Super Friezen het tot nu toe meer dan prima doen met een 6e plek als gevolg. Buiten de wedstrijd tegen Ajax incasseerde SC Heerenveen pas 2 tegendoelpunten en hield het maar liefst 5 x de nul. Een knappe prestatie van de ploeg van Kees van Wonderen.

Dubbele kans 1X voor SC Heerenveen

PSV wist in het seizoen 2011-2012 (!) voor het laatst een Eredivisie wedstrijd te winnen op bezoek in Friesland. Dit betekent dat SC Heerenveen in eigen huis al 9 wedstrijden op rij ongeslagen is tegen de Brabanders. Gezien de huidige, degelijke vorm van SC Heerenveen zien wij PSV daarom ook vandaag weer niet winnen. Hierdoor zien wij ook vandaag het meeste heil in een Dubbele kans 1X voor SC Heerenveen. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 2,55 op. Een risico'tje, maar wel de moeite waard!

De Jack's Specials

Heb jij al eens gehoord van de Jack's Specials? Bijna dagelijks komt deze bookmaker met interessante, compleet zelf samengestelde bets tegen hoge quoteringen. Zo kun je vandaag bijvoorbeeld inzetten op Arsenal en Manchester United die beiden winnen en de ‘0’ houden. Dit zou je dan een quotering van 21,00 opleveren. Dit en nog veel meer zie je bij de Jack's Specials. Heb jij nog geen account bij Jack's? Registreer je dan via deze link en kom direct in aanmerking voor de welkomstbonus die kan oplopen tot een Free Bet van €50.

Feyenoord - FC Twente

De tweede wedstrijd van vandaag is er ook eentje waar het ongetwijfeld gaat barsten van de spanning. Feyenoord neemt het in eigen huis namelijk op tegen het goed presterende FC Twente. Feyenoord kende afgelopen week een kleine teleurstelling door een 2-0 voorsprong in de slotfase te verspelen tegen FC Midtjylland. Op zich is 2-2 absoluut geen schande, wel is het zonde na zo’n mooie voorsprong. Een andere domper was dat zowel Kökçü als Idrissi de wedstrijd vroegtijdig moesten staken wegens een blessure. En dan komt ook nog eens FC Twente op bezoek, het team van Ron Jans dat momenteel maar een puntje achter de Rotterdammers staat. Kunnen de Tukkers Feyenoord de baas zijn in eigen huis?

Dubbele kans X2 voor FC Twente

Waar PSV zoals gezegd de laatste jaren grote moeite heeft met SC Heerenveen, geldt dat bij Feyenoord voor FC Twente ook zeggen. Feyenoord wist namelijk al 6 keer op rij niet te winnen van de ploeg uit Enschede. Sterker nog vorig jaar werd er in eigen huis gewoon verloren. De twee edities in de Kuip daarvoor leverden tweemaal een gelijkspel op. Wij verwachten daarom dat ook Feyenoord de negatieve reeks niet gaat verbreken en dat FC Twente minimaal een puntje gaat pakken. Hierdoor komen we bij deze wedstrijd uit op een Dubbele Kans voor FC Twente. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,12 op.

Arsenal - Liverpool

We sluiten deze preview af met een kraker in de Engelse Premier League. Hier gaat Liverpool op bezoek bij koploper Arsenal. Waar je normaal zou zeggen dat de rollen omgedraaid zijn, zijn het toch echt The Gunners waar momenteel geen maat op staat. Zo werd vorige week Tottenham Hotspur met 3-1 verslagen en ging Bodø/Glimt afgelopen donderdag met 3-0 de kuikenbak in. Liverpool daarentegen kent een wisselvallig seizoen. Elke keer als ze een goed resultaat boeken, wordt dit vervolgd met een mindere pot. Zo wonnen ze van Ajax, waarna ze thuis ‘gewoon’ weer gelijk speelde tegen Brighton. Kunnen The Reds het tij enigszins keren? Of gaat de ploeg van Mikel Arteta ook na dit weekend nog fier aan kop?

Meer dan 1,5 schoten op doel - Gabriel Jesus

Liverpool mag dan een wedstrijd minder hebben gespeeld, het verschil op de ranglijst is maar liefst 11(!) punten in het voordeel van Arsenal. Daarbij valt op dat Liverpool in uitwedstrijden bijzonder matig presteert. Er werd dit seizoen zelfs nog geen uitwedstrijd gewonnen. Arsenal wist alle 5 de thuiswedstrijden dit seizoen te winnen.

Dit lijkt erop te duiden dat Arsenal zeker kans maakt op een overwinning en dus de nodige kansen. Hierbij zijn veel ogen vaak gericht op aanvaller Gabriel Jesus. Vorige week voorspelden wij dat hij tegen Tottenham Hotspur meer dan 1,5 schot op doel zou lossen. Dit werden er 3. Wij verwachten dat hij deze week ook weer met scherp gaat schieten. En of ze dan tegen de touwen gaan zien we dan wel. Meer dan 1,5 schoten op doel van Gabriel Jesus levert je bij bet365 een quotering van 2,62 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën