Feyenoord tegen NEC in de finale

Feyenoord tegen NEC in de finale

21-04-2024

Dit wordt een prachtige voetbalzondag! In de ochtend kun je nog even wat leuks gaan doen met het vrouwtje of het gezin, maar vanaf een uur of 14:30 is het tijd voor voetbal. En wat voor voetbal! Op het programma staat onder andere de halve finale van de FA Cup tussen Coventry City en Manchester United. Vervolgens kun je jezelf installeren voor de finale van de KNVB Beker tussen Feyenoord en NEC. Op het tweede scherm staat dan waarschijnlijk Fulham-Liverpool aan en als toetje krijgen we nog El Clásico voorgeschoteld om 21:00 uur! Wat heerlijk! Wij hebben, zoals altijd, een aantal wedtips voor je uitgezocht voor vandaag.

Feyenoord-NEC

We beginnen deze voorbeschouwing uiteraard in ons eigen land. De finale van de KNVB Beker in de Rotterdamse Kuip is een affiche tussen Feyenoord en NEC. Feyenoord is de grote favoriet voor de overwinning volgens de bookmakers, maar NEC draait natuurlijk een fantastisch seizoen. Sterker nog, het is de enige club die dit seizoen die van PSV wist te winnen in de Eredivisie. Feyenoord kan dus hun borst nat maken op zoek naar de 14e bekeroverwinning ooit.

Draw no bet NEC

Een overwinning voor Feyenoord is eigenlijk logisch in deze wedstrijd. De bookmakers zetten vol in op Feyenoord als favoriet en dat zorgt ervoor dat wij toch gaan nadenken over een stuntje. De odds op NEC zijn wel erg aantrekkelijk geworden en Feyenoord lijkt iets te worden overschat door de bookmakers. Het is een long shot, maar wij durven een funbetje te zetten op draw no bet NEC. In de Eredivisie werd het dit seizoen in de Kuip 2-2, dus het is niet eens zo'n gekke gedachte. Bij bet365 krijg je een quotering van 9,00 voor deze weddenschap en dat is het gokje wel waard wat ons betreft.

Coventry City-Manchester United

Op papier lijkt dit geen aansprekende wedstrijd, maar het is de halve finale van de FA Cup dus dat belooft een spektakel. Het prachtige Wembley is het podium voor deze wedstrijd en de bookmakers verwachten een makkelijke overwinning voor United. Logisch ook, want Coventry City is actief in de Championship en presteert daar iets boven gemiddeld. Dit seizoen is echter niets makkelijk voor Erik ten Hag en zijn mannen, dus krijgen we in deze halve finale een stunt?

Beide teams gaan scoren

De verdediging van Manchester United is de laatste weken redelijk lek. In de laatste vijf wedstrijden kregen ze gemiddeld meer dan 2 doelpunten tegen per wedstrijd. De laatste keer dat Coventry City de nul wist te houden is inmiddels ook al 8 wedstrijden geleden. Dan kunnen we maar één conclusie trekken en dat is dat beide teams gaan scoren vandaag. Bij bookmaker LeoVegas krijg je een quotering van 1,61 aangeboden en dat is niet verkeerd.

Real Madrid-FC Barcelona

De derde El Clásico van dit seizoen staat op het programma en het is de laatste kans voor FC Barcelona om nog iets van de titelstrijd te maken. Frenkie de Jong en zijn kompanen staan 8 punten achter Real Madrid en dus moet er vandaag gewonnen worden. Real Madrid zit er natuurlijk lekker in de laatste tijd. Afgelopen week werd Manchester City knap uitgeschakeld in de kwartfinale van de Champions League, en vandaag kan dus een grote stap worden gezet richting het kampioenschap.

Real Madrid gaat winnen

Wat ons betreft is het vrij duidelijk wie deze wedstrijd gaat winnen. De andere twee edities van El Clásico werden dit seizoen allebei gewonnen door Real Madrid en ook vandaag zijn ze de grote favoriet. In eigen huis kunnen ze de aartsrivaal een extra tik geven en in deze vorm en het opgedane vertrouwen in de Champions League lijkt dit een kansloze missie te worden voor FC Barcelona. Een overwinning van Real Madrid levert je bij bookmaker Circus een quotering op van 1,86. Wat ons betreft een fantastische quotering!


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën