Feyenoord tegen PSV in de Eredivisie

Feyenoord tegen PSV in de Eredivisie

05-02-2023

Wij hebben er stiekem al de hele week naar uitgekeken en vandaag is het zover. Vandaag staat de absolute kraker tussen Feyenoord en PSV op het programma, terwijl het Ajax van John Heitinga bij Cambuur op bezoek gaat. Dit is de kans voor Feyenoord om een flink gaatje met de Eindhovenaren te slaan, terwijl Ajax er alles aan zal doen de aansluiting met de koploper te zoeken. In Engeland zien we de kraker tussen Tottenham Hotspur en Manchester City op het programma staan. Zorg dat je vandaag rond de klok van 12 op de bank zit en we beloven je dat je jezelf wel vermaakt tot een uurtje of 23.00!

Pak €300 met een inzet van €4

Zoals met elke grote wedstrijd proberen de bookmakers weer nieuwe spelers aan zich te binden. En het is aan ons om daar maximaal van te profiteren. Je kunt nu vrij eenvoudig met een inzet van €4 kans maken op €300 als je een account aanmaakt bij bepaalde bookmakers. Het enige wat je moet doen is voorspellen wie Feyenoord-PSV gaat winnen, daar €1 op in te zetten en de odds worden verhoogd naar 50,00 en bij Jack's zelfs 100,00. Pak deze kans met beide handen aan en check dit artikel voor meer informatie.

Feyenoord - PSV

Hoe kan het ook anders dat we deze Weekend Preview van de zondag beginnen met de wedstrijden tussen de nummer 1 en 3 van de Nederlandse Eredivisie. Koploper Feyenoord zit er lekker in, terwijl er bij PSV nog steeds sprake is van een crisis. Er worden immers te veel punten verloren, waardoor de Eindhovenaren inmiddels vier punten achter staan op Feyenoord. Opvallend bij Feyenoord is dat zij ondanks alle lovende kritieken maar 2 van de laatste 5 wedstrijden in de Eredivisie wisten te winnen. Gisteren kwam ook nog het nieuws naar buiten dat keeper Bijlow een tijdje uitgeschakeld is. Neemt Feyenoord vandaag afstand van de Brabanders? Of schuift alles nog dichter bij elkaar?

Winst Feyenoord

We kunnen er lang en breed over lullen, maar PSV heeft het altijd lastig in Rotterdam. Vorig jaar hadden ze zowaar moeten winnen, daarvoor won Feyenoord maar liefst 5 van de 6 edities. Hieruit blijkt dat PSV maar mondjesmaat resultaat weet te boeken in de Kuip. Gezien de huidige vorm kunnen wij dan ook niet anders verwachten dat Feyenoord ook deze editie gaat winnen en PSV op 7 punten achterstand gaat zetten. Wij gaan in ieder geval voor een fraaie overwinning van Feyenoord. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,40 op.

Check de actuele quoteringen in de Oddsvergelijker.

SC Cambuur - Ajax

Na maandenlang te hebben grossiert in gelijke spelen wist Ajax afgelopen week weer eens te winnen. In Rotterdam werd Excelsior geflatteerd met 4-1 verslagen. Hierdoor lijkt er in ieder geval weer eens wat positiviteit plaats te vinden. Zeker omdat er eindelijk iets van duidelijkheid is omtrent het hoofdtrainerschap van John Heitinga. Hij gaat de ploeg samen met Dwight Lodeweges proberen klaar te maken voor het kampioenschap. Vandaag nemen de Amsterdammers het op tegen nummer 17 Cambuur Leeuwarden. De Friezen verloren hun laatste 6 thuiswedstrijden in de Eredivisie, waardoor het op het oog een eitje moet zijn voor Ajax. Al weet je dat dit seizoen nooit!

Meer dan 0,5 schoten op doel - Davy Klaassen

Ajax kent de laatste weken een zeer moeizame strijd als het gaat om het binnenhalen van overwinningen. Het is dat zij ‘mister 1-0’ in de gelederen hebben in de vorm van Davy Klaassen. Niet dat hij nu echt elke wedstrijd voor de openingstreffer zorgt, maar wel is hij elke wedstrijd weer van groot belang in aanvallend opzicht. Zo wist hij in zijn laatste 3 wedstrijden altijd betrokken te zijn bij de nodige schoten op doel. Wij gaan ervan uit dat hij vandaag ook minimaal 1x op doel schiet tegen het zwak presterende SC Cambuur. Meer dan 0,5 schoten op doel van Davy Klaassen levert je bij Jack’s een quotering van 1,92 op.

Tottenham Hotspur - Manchester City

Voor Manchester City staat er vandaag een enorm belangrijke pot op het programma. De achterstand op Arsenal is op dit moment nog vrij fors, waardoor The Citizens zich absoluut geen puntenverlies kunnen veroorloven. Arsenal verloor gisteren, dus is er een mooie kans om het gat iets kleiner te maken. Daarvoor dienen zij vandaag af te rekenen met Tottenham Hotspur, de ploeg van trainer Antonio Conte en kersverse aanwinst Danjuma Groeneveld. Opvallend is dat Manchester City de laatste 4(!) ontmoetingen in Londen allemaal verloor zonder ook maar 1 doelpunt te maken. Wat dat betreft staat hen een bijzonder lastige klus te wachten. Hervind Tottenham zichzelf en mengen zij zich weer in de strijd om Champions League voetbal?

Draw no bet - Tottenham Hotspur

Iedereen weet dat Manchester City op papier een veel betere ploeg heeft dan de Spurs. Toch liet de ploeg van Pep Guardiola dit seizoen al met grote regelmaat punten liggen. Ditzelfde geldt uiteraard ook voor Tottenham. We kunnen echter niet om het feit heen dat City al 360 minuten droog staat in uitwedstrijden bij Tottenham Hotspur. Om die reden verwachten wij dat City niet wint. We gaan daarom voor een draw no bet voor Tottenham Hotspur, waarvoor je bij Unibet een quotering van 3,40 ontvangt. In het geval van een gelijkspel is jouw inzet ongeldig en krijg je deze terug.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën