Feyenoord thuis tegen PEC Zwolle

Feyenoord thuis tegen PEC Zwolle

12-01-2023

Heb jij ook het gevoel dat het jaar zo bizar hard gaat? De kater na Oud & Nieuw lijkt pas vorige week te zijn geweest, terwijl het toch echt al de 12e dag van januari is. Gelukkig is er ook op deze 12e dag van de maand het nodige voetbal, waarop wij jou kunnen voorbereiden. We hebben vandaag één potje uit de vaderlandse bekercompetitie uitgezocht, namelijk de wedstrijd tussen koploper Feyenoord en PEC Zwolle. Vervolgens gaan we naar de Engelse Premier League, waarin Chelsea weer eens punten moet zien te pakken tegen het momenteel sterker geachte Fulham. Tot slot maken we de overstap naar de Coppa Italia. Hierin neemt AS Roma het op tegen Genoa. Veel leesplezier!

Feyenoord - PEC Zwolle

De grootste ploeg die vandaag in actie komt in het Nederlandse bekertoernooi is Feyenoord. De Rotterdammers ondergaan een prachtig seizoen met de huidige eerste plaats in de competitie en de bijzonder knappe overwintering in de Europa League. Vandaag neemt de nummer 1 van Nederland het op tegen de nummer 2 van de Keuken Kampioen Divisie, PEC Zwolle. De Zwollenaren wonnen afgelopen vrijdag knap met 3-2 van Almere City, waardoor zij 2 puntjes wisten in te lopen op Heracles Almelo. Daarnaast staat de ploeg van Dick Schreuder inmiddels 7 punten los van nummer drie MVV Maastricht, waardoor promotie lonkt voor de ploeg uit Overijssel.

Feyenoord wint zonder tegendoelpunt

Ondanks het feit dat Feyenoord veel spelers mist en niet al te best voor de dag kwam tegen FC Utrecht, verwachten wij dat de ploeg van Arne Slot vanavond gewoon wint. Ze zijn het uiteraard aan hun stand verplicht PEC Zwolle, een ploeg die welgeteld 19 plekken lager staat op de algemene Nederlandse ranglijst, te verslaan. Wij denken zelfs dat ze dit gaan doen zonder het incasseren van een tegendoelpunt. Winst voor Feyenoord zonder tegendoelpunt levert je bij Jack's een quotering van 2,45op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Fulham - Chelsea

Wat is er in hemelsnaam met Chelsea aan de hand? Niet lang geleden nog winnaar van de Champions League, inmiddels afgezakt naar de 10e plaats in de Engelse Premier League. Vandaag neemt de ploeg van Graham Potter het op tegen nummer 7 Fulham, een wedstrijd waarvan je op voorhand al weet dat het een lastige wordt voor The Blues. Afgelopen week ging Chelsea keihard met 4-0 onderuit tegen Manchester City, waardoor de druk nog maar eens toe nam. Fulham presteert waanzinnig en staat zowaar op een plek die recht geeft op Europees voetbal. Een bijzonder knappe prestatie van de ploeg van onder andere Kenny Tete.


Asian Handicap +0,5 - Fulham

Fulham wist de laatste 3 wedstrijden in de Premier League te winnen. Chelsea won maar 1 van de laatste 8 duels op het hoogste niveau van Engeland. Wat dat betreft is het absoluut niet vreemd dat ze op een schandalige 10e plaats staan. Wij durven wel te stellen dat Fulham vandaag eigenlijk de favoriet is, waardoor wij hen zien winnen of gelijkspelen. Dit leidt tot een Asian Handicap +0,5 voor The Cottagers. Een Asian Handicap +5 voor Fulham levert je bij Unibet een quotering van 1,79 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

AS Roma - Genoa

We sluiten deze Preview van de donderdag af met de wedstrijd tussen AS Roma en Genoa. AS Roma staat momenteel op een 7e plek in de Serie A, terwijl de bezoekers uit Genoa het moeten doen met een 3e plaats. Echter is die 3e plaats wel inde Serie B. Genoa is vorig jaar namelijk gedegradeerd, nadat zij jarenlang onderin de Serie A bungelden. Een 7e plaats voor AS Roma is niet waar de ploeg van Georginio Wijnaldum en José Mourinho wil zijn. Het is er daarom alles aan gelegen dat het bekertoernooi hoe dan ook een succes wordt. Weten zij Genoa eenvoudig te verslaan? Wij verwachten van wel!

Minder dan 2,5 doelpunten

Het klinkt al vrij Italiaans, maar AS Roma is bij uitstek een ploeg die niet bijzonder veel scoort. Zo scoorden zij in de Serie A bijvoorbeeld 5 keer in de laatste 5 wedstrijden. Tel daarbij op dat de Romeinen in de laatste 3 edities tegen Genoa ook niet verder dan 3 goals kwamen. Daarbij moet gezegd worden dat Genoa waarschijnlijk gaat inzakken en proberen de boel zo lang mogelijk te rekken. Wij verwachten daarom dat er vanavond minder dan 2,5 doelpunten gaan vallen. Een lijn die de afgelopen 3 onderlinge duels ook niet werd gehaald. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,85 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën