Frankrijk en Italië in actie

Frankrijk en Italië in actie

09-06-2024

Op deze zondag komen er een aantal grote landen in actie. Zo zien we spelers als Kylian Mbappe en Antoine Griezmann voor Frankrijk. Zij spelen tegen Canada. Een kleine 1.000 kilometer verderop speelt Italië in Empoli tegen Bosnië-Herzegovina. Wij bereiden je voor op deze twee duels en geven je de bijbehorende wedtips.

Frankrijk - Canada

Als Nederland met 4-0 van Canada wint, dan kan het niet anders dat de Noord-Amerikanen met een goed gevoel richting Bordeaux. Frankrijk is namelijk een van de gedoodverfde favorieten voor het winnen van de EK-titel in Duitsland. Frankrijk speelde afgelopen week tegen Luxemburg en won hierin eenvoudig met 3-0. Met name de treffer van de rechtsback van Olympique Marseille, Clauss, was er eentje om door een ringetje te halen. Wat krijgen we vandaag voorgeschoteld?

Frankrijk wint zonder tegendoelpunt

Dat de ploeg van Didier Deschamps vandaag gaat winnen lijkt als een paal boven het water te staan. Frankrijk had afgelopen week amper moeite met Luxemburg, terwijl Canada tegen Nederland werkelijk waar niets klaar speelde. Wij denken dat Canada met lood in de schoenen begint, waarbij zij het net niet gaan vinden. Frankrijk wint zonder tegendoelpunt levert je bij BetMGM een quotering van 1,98 op. 

Italië - Bosnië-Herzegovina

Italië liet afgelopen week na om het leven van een andere EK-ganger zuur te maken. La Squadra Azzurra kwam namelijk niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Turkije. Vandaag krijgen de Italianen een herkansing en nemen ze het op tegen Bosnië-Herzegovina. Een zege lijkt in de maak. Al is het alleen maar om het feit dat de Bosniërs de laatste 5 gespeelde wedstrijden verloren. Wat ons betreft wordt dit aantal opgeschroefd tot 6.

Minder dan 0,5 doelpunten - Bosnië-Herzegovina

In 3 van de laatste 5 duels van Italië wist doelman Donnarumma het doel schoon te houden. En dan te bedenken dat Bosnië-Herzegovina 7 doelpunten maakte in de laatste 10 duels. Daarin waren er overigens 5 duels waarin de Bosniërs helemaal niet tot scoren kwamen. Wij denken dat Italië vandaag de ‘0’ gaat houden. Iets wat ook lukte tegen Turkije. Minder dan 0,5 doelpunten voor Bosnië-Herzegovina levert je bij LeoVegas een quotering van 1,71 op. 


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën