Frankrijk tegen Kroatië

Frankrijk tegen Kroatië

06-06-2022

Als er in de eerste week van de interlandwedstrijden een ding naar voren is gekomen, dan is het wel het feit dat de wedstrijden lastig te voorspellen zijn. Want ja, wie verwacht er nu dat Engeland van Hongarije verliest en dat Spanje zoveel moeite heeft met Tsjechië? Het is te verwachten aan het eind van een lang seizoen, waarbij spelers moe zijn. Hierdoor is het altijd de vraag wat zij nog kunnen presteren. Toch gaan we vrolijk door met het geven van wedtips en het voorbeschouwen op de wedstrijden. Vanavond bereiden we ons voor op twee wedstrijden in groep 1 van League A in de Nations League, Kroatië – Frankrijk en Oostenrijk – Denemarken. Eens kijken wat we vanavond weer voorgeschoteld krijgen.

Oostenrijk – Denemarken

Enigszins onverwacht zijn het Oostenrijk en Denemarken die momenteel aan kop gaan in de groep. Doordat Oostenrijk verrassend genoeg met 3-0 van Kroatië wist te winnen, gaan zij zelfs aan de leiding. Toch knap voor de ploeg die het laagst op de FIFA ranglijst staat van alle vier de ploegen. Denemarken presteerde misschien nog wel beter door met 2-1 van Frankrijk te winnen. Na een fraaie goal van Benzema was het Cornelius, die loopt alsof er hark in zijn keel is geduwd, die met twee goals toch zorgde voor een verrassing. Hierdoor kunnen zowel Oostenrijk als Denemarken vanavond prima zaken doen als we kijken naar de groepswinst.

Draw no bet - Denemarken

Grappig detail aan deze wedstrijd is dat beide ploegen ook bij elkaar in de kwalificatiegroep voor het WK zaten. Hierin was Denemarken onbetwist de beste en wist Oostenrijk niet verder te komen dan een 4e plek. Beide ontmoetingen wist Denemarken dan ook te winnen. 1-0 in Denemarken en maar liefst 4-0 in Oostenrijk. Wat dat betreft is Denemarken toch enigszins de favoriet. Om die reden verwachten wij ook vanavond dat Denemarken aan het langste eind gaat trekken. Een draw no bet is hiervoor uiterst geschikt. Bij TOTO ontvang je hier een quotering van 1,83 voor.

Meer dan 2,5 doelpunten

Wanneer we de resultaten van de laatste tijd er eens bij pakken, dan valt op dat er met enige regelmaat gescoord wordt. Zo vielen er in de laatste 6 van de 8 wedstrijden van Denemarken 3 of meer goals. Bij Oostenrijk geldt dit voor de laatste 5 wedstrijden. Daarom verwachten wij dat dit ook vanavond gaat gebeuren. Bij Jack’s ontvang je hier een quotering van 2,05 voor.

Kroatië - Frankrijk

De tweede wedstrijd in groep 1 gaat tussen Kroatië en Frankrijk. Inderdaad een herhaling van de WK-finale van 4 jaar geleden. Sinds die finale hebben beide ploegen nog twee keer tegen elkaar gespeeld, waarbij Frankrijk een keer met 2-1 en 4-2 wist te winnen. Wat dat betreft is Frankrijk in onderlinge wedstrijden vaak de bovenliggende partij. Wel moet gezegd worden dat Frankrijk niet meer zo onaantastbaar is als voorheen. Met als bewijs de 2-1 nederlaag op eigen bodem tegen Denemarken. Kroatië daarentegen zit ook in een wat mindere fase. 3-0 verliezen in eigen land van ‘laagvlieger’ Oostenrijk kan en mag absoluut niet gebeuren. Het is daarom interessant om te zien wat er vanavond gaat gebeuren.

Beide teams gaan scoren

Als we kijken naar de laatste ontmoetingen van beide ploegen, dan kunnen we niet anders concluderen dat beide ploegen het net gaan vinden. Met 15 goals in de laatste 3 wedstrijden, 10 van Frankrijk en 5 van Kroatië, lijkt dit een voorbode voor een herhaling van zetten. Both Teams to Score levert je bij Circus een quotering van 1,83 op.

Doelpunt van Benzema

Zijn naam wordt met enige regelmaat genoemd in onze artikelen. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Door zijn weerzinwekkende seizoen zou het logisch zijn als Karim Benzema de Ballon d’Or zou winnen. Zijn doelpunt tegen Denemarken was hier maar weer eens het bewijs van. De beste man is simpelweg niet te stoppen. Het valt overigens op dat als je naar zijn gelaat kijkt, dat deze man de laatste tijd altijd vrolijk is. Niet gek als je zo lekker staat te ballen. Het vertrouwen in oneindig, wat ons aanleiding geeft weer een doelpunt van King Benz te tippen. De quotering hiervoor ligt bij LiveScoreBet op 2,60. Een aantrekkelijk odd, zoals we van deze bookmaker gewend zijn.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën