Gaan de Fransen met vertrouwen richting het EK?

Gaan de Fransen met vertrouwen richting het EK?

04-06-2024

De eerste wedtips richting het EK 2024 zijn gegeven en wij zijn absoluut niet ontevreden. Vandaag gaan we vrolijk door en blikken we vooruit op Denemarken - Zweden, België - Montenegro en Frankrijk - Luxemburg. Ondanks het feit dat een aantal grote sterren nog even geniet van wat rust, hebben wij weer zin in een avondje interlandvoetbal. Ben jij klaar voor 3 gloednieuwe wedtips?

Frankrijk - Luxemburg

We trappen af met Frankrijk tegen Luxemburg. Het lijkt er sterk op dat de Franse bond de nationale ploeg met vertrouwen richting het eindtoernooi in Duitsland wil sturen. Want waarom plan je anders een oefenwedstrijd met Luxemburg in? Luxemburg is niet langer de dwergstaat van voorheen, maar om nu te spreken over echte tegenstand? Frankrijk kan aantreden met wellicht de sterkste 11, wat betekent dat we spelers als Antoine Griezmann en Kylian Mbappe in actie gaan zien. Weet de kersverse aankoop van Real Madrid zichzelf weer te profileren voor Les Bleus?

Meer dan 4,5 doelpunten 

Wij hebben het gevoel dat de Fransen wel klaar zijn voor een avondje vermaak. Het is namelijk niet lang geleden dat de Fransen in eigen huis met 14-0 te sterk waren voor Gibraltar. Natuurlijk is Luxemburg van een andere orde. Maar aangezien er in 3 van de laatste 4 thuisduels van Frankrijk minimaal 5 treffers vielen, durven wij het wel aan. Meer dan 4,5 doelpunten levert je bij BetMGM een quotering van 2,33 op.  

Check de actuele Vriendschappelijke Interland quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

België - Montenegro

Ook de Belgen lijken ervoor te kiezen om een wedstrijd te spelen waarin het nodige vertrouwen kan worden opgedaan. De Rode Duivels spelen namelijk in Brussel een thuiswedstrijd tegen Montenegro. Laatstgenoemde heeft zich niet geplaatst voor het EK en focust zich daarom alleen op vriendschappelijke duels en de naderende Nations League. Blijven de Belgen vandaag voor de 14e keer op rij ongeslagen? Wij denken van wel!

Minder dan 0,5 doelpunten - Montenegro 

Wij zien dat België vooral in eigen huis voortreffelijk presteert. 2 tegendoelpunten in de laatste 5 thuisduels is namelijk een puike prestatie. Wij denken daarom dat de verdedigers van België ook vandaag weer hun mannetje zullen staan en kiezen voor een schoon doel. Minder dan 0,5 doelpunten voor Montenegro levert je bij LeoVegas een quotering van 1,79 op.  

Check de actuele Vriendschappelijke Interland quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Denemarken - Zweden

We sluiten deze Woensdag Preview af met een heuse kraker in Scandinavië. In het Parken Stadion in Kopenhagen is het namelijk de beurt aan Denemarken en Zweden om elkaar het leven zuur te maken. Waar Denemarken aan de vooravond van het EK 2024 staat, zijn de Zweden juist een zomer vrij. Een hard gelach voor het land waar Zlatan Ibrahimovic ooit zo voor uitblonk. Maakt Denemarken de favorietenrol vandaag waar?

Beide teams scoren - NEE

De data vertelt ons dat er vanavond maar één ploeg op het scorebord gaat komen. Allereerst was dit het geval in de 3 laatste onderlinge ontmoetingen tussen Denemarken en Zweden. Daarnaast was er in 70% van de laatste thuisduels van Denemarken maar een ploeg die het net wist te vinden. Wij volgen deze lijn en gaan voor Beide teams scoren - NEE. Dit levert je bij LivescoreBet een quotering van 2,23 op.

Check de actuele Vriendschappelijke Interland quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.








logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën