Gaan de Spaanse clubs door in de CL?

Gaan de Spaanse clubs door in de CL?

16-04-2024

Op deze dinsdag is het weer tijd voor de Champions League! Vanavond zijn de eerste returns van de kwartfinales. Wie gaat er naar de halve finale? De twee Spaanse clubs staan op voorsprong en hebben een mooie uitgangspositie om er een Spaanse halve finale van te maken. Of gooien Mbappe en zijn collega's roet in het eten? Ook Borussia Dortmund maakt nog volop kans, zeker met het thuispubliek erachter. Wij hebben hoge verwachtingen voor vanavond en hebben voor jou maar liefst vier wedtips uitgezocht!

FC Barcelona-PSG

Vorige week draaide PSG een 0-1 achterstand snel om in de tweede helft, maar kon het deze voorsprong niet vasthouden. Raphinha en Christensen brachten FC Barcelona wederom op voorsprong en zorgde voor een perfecte uitgangspositie voor de return. Helaas voor FC Barcelona zijn de uitdoelpunten afgeschaft, want anders was het met 3 uitdoelpunten een nog lastiger verhaal geworden voor de Parijzenaren. De bookmakers verwachten een thuiszege en zien FC Barcelona dus doorgaan naar de halve finale.

Draw no bet PSG

De weg naar de finale ligt aardig open voor beide ploegen, want de winnaar speelt tegen Atletico Madrid of Borussia Dortmund. Dat is even andere koek dan de andere kant van het schema met onder andere Manchester City, Bayern München en Real Madrid. Deze unieke kans wilt PSG natuurlijk niet laten liggen. In de Franse competitie gaat het wederom erg soepel, maar de Champions League is altijd een ander verhaal. Wij verwachten dat PSG vol op de aanval gaat en ieder geval niet gaat verliezen over 90 minuten. Een draw no bet weddenschap op PSG levert je een quotering op van 2,25 bij bookmaker LeoVegas. Wij zien het wel gebeuren!

Doelpunt Kylian Mbappe

Als het om de knikkers gaat is er altijd één persoon die opstaat bij PSG, natuurlijk Kylian Mbappe. Hij is gemaakt voor de grote wedstrijden en heeft er dit Champions League seizoen alweer zes inliggen. Ook in de Ligue 1 tikt de teller lekker aan en staat hij inmiddels op 24 doelpunten. In de eerste wedstrijd kwam hij niet tot scoren, maar vanavond verwachten wij zeker een doelpunt van de aanvaller. Bij Circus krijg je maar liefst een quotering van 2,13 voor een doelpunt van Mbappe. Die kun je niet laten liggen.

Borussia Dortmund-Atletico Madrid

De andere kwartfinale die vanavond op het programma staat is die tussen Borussia Dortmund en Atletico Madrid. De heenwedstrijd eindigde in een 2-1 voor de Madrilenen. Haller gaf Dortmund in de 81e minuut een iets betere uitgangspositie, maar vanavond is hij er helaas niet bij. Met een gemiddelde leeftijd van 30+ is Atletico Madrid een ervaren machine. Kunnen ze in het hol van de leeuw de halve finale bereiken?

Draw no bet Atletico Madrid

Deze opdracht kun je wel aan Diego Simeone en zijn mannen overlaten, niet verliezen. Minimaal een gelijkspel betekent dat Atletico Madrid in de halve finale mag gaan aantreden en dan weet je wat er gaat gebeuren. De bus wordt geparkeerd, alles wordt uit de kast getrokken om een goed resultaat te behalen. Tegenstander Dortmund draait geen geweldig seizoen en moet nog strijden in de Bundesliga om volgend seizoen weer een Champions League plek veilig te stellen. Alles wijst er dus op dat Atletico Madrid minimaal een gelijkspel gaat halen. Een draw no bet weddenschap op Atletico levert je een quotering op van 2,32 bij Jacks.nl. Mooi toch?!

Schot op doel Sabitzer

Afgelopen weekend was Marcel Sabitzer de grote man tegen Monchengladbach. Met twee doelpunten schooit hij Dortmund naar de overwinning. Sowieso is de Oostenrijker de laatste weken goed bezig en schiet hij regelmatig op doel. Vanavond verwachten wij een aanvallend Dortmund gezien de achterstand. Wij denken dat Sabitzer minimaal een schot op doel gaat lossen en bij bet365 krijg je een quotering van 1,80 voor deze weddenschap.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën