Gaat Ajax voor 5 op rij?

Gaat Ajax voor 5 op rij?

23-11-2021

Het is weer tijd voor de Champions League! Er staan een aantal heel erg mooie potjes op je te wachten. Wie overwintert in de Champions League en wie gaat er verder in de Europa League? Er zijn nog twee wedstrijden te gaan in de groepsfase, maar er gaan nu al beslissingen vallen!

Ajax gaat definitief de eerste plek veiligstellen

In theorie is het nog mogelijk dat Ajax geen groepswinnaar wordt, maar de bookmakers bieden er niet eens quoteringen meer voor aan. Zó zeker lijkt het te zijn. De Amsterdammers reizen af naar Istanbul, waar zij Beşiktaş treffen. De Turken bakken er dit seizoen he-le-maal niets van en bungelen aan de onderkant van het linker rijtje van de Turkse Süper Lig. Ook in de Champions League is het dit seizoen weinig soeps: na vier wedstrijden zijn er precies nul punten verzamelend en is het doelsaldo -10.

Ajax zal geen spelers sparen in deze wedstrijd en klettert er volle bak in. Een overwinning van Ajax is niet heel veel waard: 1,40. Als single niet boeiend. Je kunt de wedstrijd wel aan een combinatieweddenschap toevoegen.

Afgelopen weekend tipten wij een doelpunt van Mazraoui. De odds waren heerlijk. Helaas scoorde hij niet, maar als je deze weddenschap op de lange termijn speelt – en daar moet de focus op liggen – moet deze weddenschap winstgevend zijn. Bookmaker bet365 heeft deze keer weer een veel te hoge quotering op een doelpunt van Mazraoui geplakt: 10,00. Bij andere bookmakers, zoals BetCity.nl, krijg je niet meer dan 4,60. Mooie value dus.

Haller is dit seizoen met zeven doelpunten werkelijk on fire in de Champions League. Hij probeert topscorer Robert Lewandowski bij te blijven en wat opvalt zijn de vele kopdoelpunten die de Ivoriaanse aanvaller dit seizoen maakt. Van de laatste 13 doelpunten scoorde hij er maar liefst zes met zijn kale hoofd. Vier daarvan maakte hij in de laatste vier wedstrijden. Een kopdoelpunt van Haller levert je 8,00 keer je inzet op bij onze vrienden van BetCity.nl. Dat is gewoon een heel mooie quotering! Zettûh!

Chelsea en Juventus strijden om de eerste plaats

Beide teams zijn al gekwalificeerd voor de volgende ronde en dus kunnen ze samen om de groepswinst strijden. Leonardo Bonucci scoorde afgelopen weekend twee penalty’s namens de Turijnse ploeg, omdat de vaste strafschoppennemer, Paulo Dybala, afwezig was. De Argentijnse spelmaker zit weer bij de selectie, maar het is vooralsnog onduidelijk of hij minuten zal maken. Zo niet, dan plaatsen wij een kleine bet op een doelpunt van Bonucci. Holland Casino biedt je namelijk een gunstige quotering van 11,00. De scheidsrechter van dienst is de Serviër Srđan Jovanović. In eerste instantie een totaal onbekende, maar Feyenoordfans zullen hem nog wel herinneren van vorig seizoen. Hij gaf destijds drie bijzonder merkwaardige penalty’s aan Wolfsberger AC in De Kuip.

De laatste wedstrijd van Pochettino als coach van PSG?

De voornaamste kandidaat om Ole Gunnar Solskjær op te volgen bij Manchester United is de trainer van Paris Saint Germain, Mauricio Pochettino. Als hij met zijn team naar Manchester vliegt voor de wedstrijd tegen City, kan hij meteen aanschuiven aan de onderhandelingstafel. Kwalificatie voor de volgende ronde kan de Parijzenaren bijna niet meer ontgaan, maar PSG moet wel flink aan de bak om nog eerste te worden in de groep. De heenwedstrijd won PSG met 2-0, maar desondanks staan ze één punt achter op Manchester City.

De bookmakers zien Manchester City als zware favoriet en geven slechts een quotering van 1,55 voor een overwinning van The Citizens. De meeste value ligt wat ons betreft dus bij een stuntje van PSG. Voor een dubbele kans (X2) op PSG krijg je 2,50. Kies je voor PSG draw no bet, dan betaalt de bookmaker 4,50 keer je inzet. Mooie bets, wat ons betreft.

Uiteraard kijken we iets verder dan onze neus lang is en hebben wij nog iets moois gespot bij bet365. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten biedt bet365 bij grote voetbalcompetities een nieuwe wedmarkt aan: het aantal passes van een bepaalde speler.

Bij de wedstrijd Manchester City-Paris Saint-Germain biedt de bookmaker een interessante weddenschap aan. Als PSG-middenvelder Idrissa Gueye, die voornamelijk bekendstaat om zijn capaciteiten zónder bal, minder dan 48,5 pass geeft, betaalt bet365 je 1,83 keer je inzet. Dit seizoen haalde hij dit aantal nog geen enkele keer in de Champions League. Onze verwachting is dat Manchester City veruit het meeste balbezit heeft in de komende wedstrijd en dat de beste man nauwelijks aan passen toekomt. Kortom: een heel erg mooie weddenschap!

Deel jouw bets met ons!

Heb jij zelf een mooie weddenschap gespot? Deel deze dan met ons via Instagram of Twitter en wij delen ‘m met onze volgers.

Heb je al een account bij deze bookmakers?

Bij bookmaker bet365 krijg je een welkomstbonus van 100% tot €100 als je via deze link een account aanmaakt!

Bij BetCity.nl krijg je een €20 Free Bet als je een storting doet van €20. Pak deze bonus via deze link.

Geniet van al het moois wat de Champions League je gaat geven deze week!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën