Gaat Kluivert scoren in Madrid?

Gaat Kluivert scoren in Madrid?

02-02-2023

Ook deze donderdag pakken we gewoon weer uit met drie wedtips. Ten eerste omdat wij bijzonder lekker gaan op het uitzoeken van wedtips. Daarnaast vinden wij het werelds om onze volgers te voorzien van waar mogelijk zeer interessante data. Ondanks het feit dat het altijd een gok blijft, zijn wij van mening dat je met het uitzoeken van de juiste data altijd verder komt dan wedden vanuit de losse pols. Vandaag hebben we drie potjes voor je uitgezocht: Real Madrid - Valencia, Juventus - Lazio Roma en Demirspor - Fenerbahçe. Ben jij er klaar voor?

Real Madrid - Valencia

We beginnen deze Donderdag Preview met de regerend kampioen van Spanje. Zij nemen het in het eigen Santiago Bernabeu op tegen een gevallen grootheid, luisterend naar de naam Valencia. Real Madrid liet de laatste weken net even te veel steekjes vallen, waardoor ze inmiddels alle zeilen bij moeten zetten om rivaal FC Barcelona bij te kunnen benen. Ook afgelopen weekend tegen Real Sociedad werden er weer 2 punten verloren. Valencia staat op een veelzeggende 14e positie en moet uitkijken dat ze niet in degradatienood staat. Momenteel staan ze maar 1 puntje boven de o, zo gevreesde streep. Weet Real zich te herpakken na een mindere reeks?

Doelpunt Justin Kluivert

De laatste weken is er een Nederland in dienst van Valencia die lekker in vorm is. Sommige mensen zullen al jaren niet veel van hem hebben gehoord, maar ex-Ajacied Justin Kluivert is inmiddels in de Sinaasappelstad beland. Hij doet het hier naar behoren en wist in 2 van de afgelopen 3 wedstrijden het net te vinden. Wij zijn niet vies van een gokje en kicken op hoge quoteringen. Om die redenen, plus het feit dat Real Madrid allesbehalve lekker draait, gaan wij voor een doelpunt voor Justin Kluivert. Dit levert je bij Jack's een quotering van 6,50 op.

Juventus - Lazio Roma

In de kwartfinale van de Coppa Italia zien we vandaag het geplaagde Juventus in actie. Zij nemen het in eigen huis op tegen Lazio Roma. De club die de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws kwam vanwege minder plezante praktijken is uiteraard Juventus. Zij kregen maar liefst 15(!) punten in mindering na opnieuw te hebben gesjoemeld met de financiën. Dit zorgde ervoor dat ze direct in het rechterrijtje van de Serie A belandden. Tot overmaat van ramp werd afgelopen weekend in eigen huis ook nog eens met 2-0 verloren van het laaggeklasseerde Monza. Lazio Roma staat op een zeer knappe 3e plaats en lijkt vanavond voor het eerst in jaren dan ook eens de favoriet, terwijl het op bezoek in Turijn gaat. Maken zij hun favorietenrol waar?

Draw no bet - Lazio Roma

Wij zijn het vertrouwen in Juventus compleet verloren. Ondanks een zeer sterke reeks aan het einde van 2022, zijn ze volledig afgehaakt voor welke prestatie dan ook. De moraal zal lager zijn dan ooit. En dat is bijzonder goed te zien aan de huidige prestaties. Aangezien tegenstander Lazio Roma in een goede vorm verkeert, gaan wij voor een draw no bet voor de Romeinen. Bij winst van Lazio ontvang je een quotering van 2,63 bij bet365, terwijl jij jouw inzet terug krijgt in het geval van een gelijkspel. Geen gekke deal toch?

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Adana Demirspor - Fenerbahçe

We sluiten deze Donderdag Preview op een enigszins ongebruikelijke manier af. Aangezien het ons ontbreekt aan interessante potjes, nemen we eenmalig een kijkje in de Turkse competitie. Na een zeer matige reeks van Fenerbahçe en Galatasaray hebben beide ploegen de weg omhoog weer gevonden. Galatasaray gaat fier aan kop en voelt de hete adem van grote rivaal Fener in de nek. Laatstgenoemde gaat vanavond op bezoek bij nummer vijf Adana Demirspor. Dit klinkt als een ploeg die uitkomt in de 4e klasse onderpijp, maar staat momenteel toch echt op een plek die leidt tot Europees voetbal. Weet Fenerbahçe stadsgenoot Galatasaray onder druk te zetten?

Asian Handicap +0,5 - Adana Demirspor

De reden dat Adana Demirspor er zo goed voorstaat heeft voor een groot deel te maken met de bijzondere krachten die loskomen in thuiswedstrijden. Geen enkele van de laatste negen wedstrijden in eigen huis ging verloren, waarbij er ook nog eens zes werden gewonnen. Wat dat betreft kan Fenerbahçe de borst natmaken. Door deze statistieken zijn wij genoodzaakt te voorspellen dat Fenerbahçe niet gaat winnen. Net zoals koploper Galatasaray dit eerder dit jaar niet lukte. Dit leidt tot een Asian Handicap +0,5 voor thuisploeg Adana en levert je bij Unibet een quotering van 1,82 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën