Gaat Montenegro naar het EK?

Gaat Montenegro naar het EK?

19-11-2023

In de groepen A, F, G en J worden vandaag de laatste wedstrijden van de EK-kwalificatiereeks gespeeld. En eigenlijk kunnen we stellen dat het alleen in groep G nog bijzonder spannend is. Hier moet Servië in eigen huis winnen van het al uitgeschakelde Bulgarije, terwijl Montenegro voor de laatste kans strijdt op bezoek bij het al geplaatste Hongarije. Verder speelt Spanje in eigen huis tegen Georgië, een wedstrijd om des keizers baard. Ook zien we de op papier interessante wedstrijd tussen Noorwegen en Schotland. Wij bereiden je voor op 3 wedstrijden en geven we je per potje een interessante wedtip die jouw zondag mogelijk fantastisch gaat maken!

Hongarije – Montenegro

We trappen af met de wedstrijd tussen de nummers 1 en 3 van groep G, Hongarije en Montenegro. De Hongaren plaatsten zich afgelopen donderdag voor het eindtoernooi en kunnen dus met een gerust hart aantreden in de eigen Puskas Arena. Montenegro strijdt voor hun allerlaatste kans en moet winnen. Gaat Servië vervolgens onderuit tegen Bulgarije? Dan plaatsen de Montenegrijnen zich voor het EK in Duitsland. Spanning genoeg dus!

Beide teams scoren – JA

Doordat Hongarije zich al geplaatst heeft en het feit dat Montenegro moet winnen, verwachten wij een redelijk gelijk opgaande wedstrijd. Een gelijk opgaande wedstrijd met beide ploegen die op het scorebord verschijnen. Dit is een lijn die winnend was in de laatste 5 duels van de Hongaren, terwijl Montenegro ook niet vies is van een Beide teams scoren – JA. Deze weddenschap levert je bij Circus een quotering van 2,04 op. 

Check de actuele EK-kwalificatie odds in onze Oddsvergelijker. 

Spanje – Georgië

Heel even leek het erop dat Spanje het lastig ging krijgen in groep A. Met de nadruk op heel even. Inmiddels zijn de Spanjaarden al lang en breed geplaatst en eindigen zij de groep hoogstwaarschijnlijk als winnaar. Vandaag staat de laatste wedstrijd in de groep op het programma, waarin La Furia Roja het opneemt tegen het al uitgeschakelde Georgië. De naar het schijnt irritante Georgische voetballers speelden afgelopen week nog knap met 2-2 gelijk tegen Schotland door twee treffers van sterspelers Kvaratskhelia. 

Meer dan 3,5 doelpunten

Wij verwachten vandaag een duel met een flink aantal doelpunten. Voor beide landen staat niets meer op het spel, waardoor de boel af en toe flink open zal liggen. Bovendien vertelt de heenwedstrijd in Tbilisi ons dat het met doelpunten in onderlinge duels wel snor zit. Deze wedstrijd werd namelijk met 1-7 gewonnen door Spanje. Wij gaan vandaag voor meer dan 3,5 doelpunten, een lijn die beide landen regelmatig behalen. Meer dan 3,5 doelpunten levert je bij LeoVegas een quotering van 2,02 op. 

Check de actuele EK-kwalificatie odds in onze Oddsvergelijker. 

Schotland – Noorwegen

We besluiten deze Preview met de wedstrijd tussen Noorwegen en Schotland. Deze twee op papier gelijkwaardige landen hebben helaas voor minder spanning gezorgd dan op voorhand werd verwacht. Schotland is inmiddels geplaatst en de Scandinaviërs hebben helaas voor hen maar liefst 6 punten minder behaald. Te weinig voor plaatsing voor het eindtoernooi. Maken beide ploegen er vanavond nog een leuke wedstrijd van? Met spelers als Haaland en Ødegaard op het veld mag je dit stiekem wel verwachten!

Meer dan 0,5 schoten op doel – Scott McTominay

De oplettende kijker heeft allang gezien dat Schotland een groot deel van het succes te danken heeft aan Manchester United-middenvelder Scott McTominay. De blonde, robuuste voetballer scoorde er lustig op los voor zijn land en was ook tegen Georgië weer van groot belang met een goal in blessuretijd. Wij verwachten dat hij vandaag minimaal 1 schot op doel gaat lossen. Zoals hij zo vaak doet. Meer dan 0,5 schoten op doel levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,10 op.

Check de actuele EK-kwalificatie odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën