Geen festivals maar heel veel voetbal

Geen festivals maar heel veel voetbal

20-08-2021

Het is het weekend van 20 augustus. Je had een heerlijk weekendje kunnen hebben op de camping van Lowlands Festival, maar dankzij ome Mark en Hugo lig je lekker thuis op het bankje. Niet getreurd, lieve jongen, ook de laatste grote voetbalcompetitie, de Italiaanse Serie A, gaat dit weekend van start. Dat betekent dat je niets meer hoeft te doen, behalve jouw tweede scherm erbij te pakken en jouw bets te volgen.

Allereerst, de Eredivisie

Het seizoen is nog jong maar we zijn al hartstikke lekker bezig met onze voorspellingen. Vorige week voorspelden wij weinig kaarten bij Ajax-NEC. En ja, Bas Nijhuis hield beide kleuren keurig in zijn borstzak.

Dit weekend fluit de beste man Sparta–Heracles. De slimme jongens onder ons voelen ‘m al aankomen natuurlijk. De quotering opende donderdagmiddag op 1,75 voor minder dan 2,5 kaart. Op het moment van schrijven is de lijn aangepast naar -1,5 op een quotering van 238. Teleurstellend. Dé les? Wees er de volgende keer snel bij!

Twee weken geleden voorspelden wij dat het goed mogelijk was dat Roger Schmidt wat spelers zou sparen tijdens de Johan Cruijff Schaal. Wij zaten er een week naast, want hij spaarde maar liefst zes spelers in de wedstrijd tegen Heracles vorige week. Hij kwam goed weg en boekte een solide overwinning. Dit weekend speelt PSV thuis tegen Cambuur Leeuwarden en de odds bedragen slechts 1,27. Dat is net iets hoger dan de spaarrente, dus deze laten we lekker lopen. Speel deze ook niet in je combinatie, want dat levert alleen maar ellende op.

We horen je afvragen wat er dan wél de moeite waard is. Laat ons beginnen met een overwinning voor SC Heerenveen. Zolang spelmaker Joey Veerman bij de Friezen speelt, kun je rustig op Heerenveen inzetten. Zéker als ze tegen een zwakkere broeder spelen. In dit geval is RKC Waalwijk de klos.

PEC Zwolle verloor vorige week nipt van Vitesse en is geen geweldige ploeg. Dit weekend nemen de zij het in Nijmegen op tegen NEC. De Nijmegenaren gingen er totáál kansloos af tegen Ajax en werden zelfs gespaard door de Amsterdammers. Desondanks is NEC licht favoriet voor de overwinning. Dat zorgt bij ons op z’n minst voor gefronste wenkbrauwen. Wij spelen dan ook PEC Zwolle draw no bet en dat geeft jou een heel mooie verdubbelaar op zaterdagavond. Win je deze, dan spoelt dat het verdriet van je in het water gelopen festivalseizoen misschien enigszins weg.

Keuken Kampioen Divisie op vrijdag

Wat is er lekkerder dan het ESPN-schakelprogrammaatje aanzetten op vrijdagavond? Koud pilsie erbij. Wij zien het helemaal zitten. De fantastische doelpunten en kinderlijke fouten maken de KKD tot één van de leukste competities van Europa.

FC Emmen kende een werkelijk dramatische seizoenstart en dan moeten ze óók nog eens uit tegen ADO Den Haag. De Hagenezen startte dit seizoen – ondanks alle perikelen buiten het veld – verrassend lekker. Wellicht krijgen ze nog drie strafpunten aan hun broek, maar so far so good. ADO draw no bet staat op 2,23 en dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Of draw no bet één van onze favorieten wedmarkten is? Zekâh, pik.

Verder voorspellen wij winst voor Den Bosch. Ten slotte drukt De Graafschap NAC Breda iets verder naar de lagere regionen van KKD.

Arsenal (blacklist) tegen Chelsea

Vorige week voorspelden wij een stuntje van Brentford. Het stuntje werd een stunt met een hoofdletter S en Superman heeft naar verluidt een gesigneerd exemplaar van zijn outfit naar de Engelsen gestuurd. Arsenal – ja, die club op onze blacklist – ging er met 2-0 (!) af tegen hun stadsgenoot. Op zondag staat er wederom een Londense derby – het is bijna elke week raak – op het programma. The Gunners nemen met op tegen Champions League-winnaar Chelsea.

Moeten we nog zeggen op wie we gaan inzetten? Nee, precies. Dat arme Arsenal moet ook nog eens rekening houden met de sensationele aanwinst: Romelu Lukaku. Dan weet je dat het pijnlijk wordt.

Als wij de Europese velden afscannen, zien we ook nog dat Dortmund gaat winnen van Freiburg. Juventus speelt uit tegen Udinese en trekt ook aan het langste eind. Peter Bosz pakt zijn eerste overwinning van het seizoen met Olympique Lyon tegen Clermont. Deze weekend treble levert jou 3,58 keer je inzet op. Het risico van dit soort weddenschappen is natuurlijk wat hoger en daarom plaatsen wij een kleine bet.

Geniet weer van dit weekend en pak ze lekker meeeee!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën