Georgië-Tsjechie preview en voorspelling

Georgië-Tsjechie preview en voorspelling

21-06-2024

Na de tweede wedstrijd van Nederland op het EK 2024, beginnen we vandaag om 15.00 uur met Georgië - Tsjechië. Beide ploegen gingen onderuit in het eerste duel, waardoor de belangen voor dit duel direct duidelijk zijn. Georgië speelde tot nu toe een van de mooiste wedstrijden van het toernooi. In een kraker gingen de Georgiërs uiteindelijk met 3-1 onderuit tegen Turkije. 

Het was bewonderenswaardig dat Georgië tot aan de laatste minuut kans maakte op een punt, waarna Turkije de bal uiteindelijk diep in blessuretijd voor de derde keer in het netje wist te krijgen. Opvallend was natuurlijk vooral het doelpunt van Georges Mikautadze, de spits die de laatste maanden zo vaak wist te scoren voor Metz en de nationale ploeg. Iets wat hem bij Ajax totaal niet lukte.

Wed €5 en krijg €50 Free Bets

Voordat we vooruitblikken op de wedstrijd Georgië-Tsjechië, willen wij eerst een mooi aanbieding aan je voor leggen. Bookmaker BetMGM is een relatief nieuwe bookmaker in Nederland en heeft een geweldige welkomstbonus! Als je €5 inzet, dan krijg je 5 Free Bets van €10. Dat is maar liefst €50 aan Free Bets! Die kans kun je niet laten liggen, toch? Maak een account aan via deze link en profiteer snel.

Georgië-Tsjechië vooruitblik

Tsjechië had weinig tot niets te vertellen tegen Portugal, maar wist er toch nog bijna een gelijkspel uit te slepen. De manier waarop Tsjechië de Portugezen bestreed was logisch. Inzakken en vooral hopen op een kansje. Na ongeveer een uur spelen kwamen de Tsjechen dankzij deze tactiek op een 1-0 voorsprong. Toch zorgde een eigen treffer van Hranac en een doelpunt van oud-Ajacied Francisco Conceição uiteindelijk voor een zege voor Portugal. Dit betekent dat zowel Tsjechië als Georgië vandaag ongetwijfeld vol voor de overwinning gaan. Welk land pakt vandaag de drie punten in Hamburg? Hier komt onze Georgië - Tsjechië voorspelling.

Georgië-Tsjechië voorspelling

We hebben tegen Turkije gezien dat Georgië in aanvallend opzicht meer dan genoeg in te brengen heeft. Met spelers als Georges Mikautadze en Kvicha Kvaratskhelia liggen er vandaag ongetwijfeld weer genoeg mogelijkheden. Achterin gaat het echter minder goed. Dit was wel te zien aan de vele kansen van de Turken. Daarnaast valt op dat er in wedstrijden van Tsjechië veel gescoord wordt. Door beide ploegen welteverstaan. Beide teams scoren - JA was namelijk winnend in de laatste vijf duels. Wij trekken deze lijn vrolijk door. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 1,87 op.

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker.

Georgie-Tsjechië wedtip

Als we de bookies mogen geloven, dan is Tsjechië vandaag de gedoodverfde favoriet. Toch hebben we gezien dat Georgië het Turkije behoorlijk lastig heeft gemaakt. Om die reden verwachten wij een gelijk opgaande wedstrijd waarin beide ploegen genoeg kansen gaan krijgen. Uiteraard geldt dit ook voor Georges Mikautadze. Wij denken dat hij ook vandaag weer gaat laten zien waarom hij toch een aardige spits is en minimaal een keer op doel gaat schieten. Meer dan 0,5 schoten op doel levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën