Go Ahead Eagles-Feyenoord voorspellingen en tips

Go Ahead Eagles-Feyenoord voorspellingen en tips

18-10-2024

Voor Feyenoord staat er een belangrijke periode voor de deur. De Rotterdammers eindigden de wedstrijden voor de interlandbreak weliswaar met een positieve noot. Toch ging het hiervoor een stuk minder voor de ploeg van Brian Priske. Er werd al vier keer puntverlies geleden, waardoor niemand in de havenstad aan de titel durft te denken. Met wedstrijden tegen Go Ahead Eagles, Benfica, FC Utrecht en Ajax op het programma spreken de weken van de waarheid aan. Te beginnen in Deventer. Hier komen jouw wedtips!

50x je inzet als Feyenoord wint!

Wedden op Go Ahead Eagles-Feyenoord wordt nog leuker als je dit doet bij BetMGM. Allereerst geniet je van odds die je kunt vergelijken met de odds van Unibet en 711, waardoor je weet dat het met de potentiële winsten wel goed zit. Daarnaast geniet je bij deze nieuwe aanbieder van sportweddenschappen van een zeer gunstige welkomstbonus. Als jij een account aanmaakt, dan krijg je 50x je inzet voor overwinning van Feyenoord! Maak vandaag nog een account aan en gebruik het direct voor het inzetten op de Eredivisie dit weekend!.

Go Ahead Eagles-Feyenoord voorbeschouwing

Aan het begin van het seizoen leek het erop dat Go Ahead het goede seizoen van vorig jaar niet zou kunnen evenaren. Er werd veel puntverlies geleden tegen niet al te grote ploegen. Inmiddels is de knop omgezet en staan de Deventenaren weer op een knappe 7e plek. Een plekje onder Feyenoord bovendien. In de laatste vier duels pakte de ploeg van Paul Simonis 10 punten. Kunnen ze ook Feyenoord verslaan in de door velen gevreesde Adelaarshorst?

Ondanks het feit dat Feyenoord dit seizoen al veel bekritiseerd werd, liegen de resultaten er de laatste tijd niet om. In de Champions League werd met 2-3 gewonnen bij Girona terwijl men in de Eredivisie zeven punten uit drie duels pakte. Het spel is nog verre van goed, maar er wordt inmiddels weer keihard gewerkt. Iets waar de Stadionclub uiteindelijk toch om bekend staat. Houdt Feyenoord de topploegen van Nederland in het vizier? Hier komt onze voorspelling.

Go Ahead Eagles-Feyenoord wedtips

Wij verwachten een zeer leuke wedstrijd met veel doelpunten. Het is namelijk opvallend dat Feyenoord in deze op papier lastige wedstrijd de laatste tijd bijzonder veel scoort. In de laatste vier onderlinge edities lukte het de Rotterdammers namelijk steeds om minimaal drie keer te scoren. Wij denken dat Feyenoord het ook vandaag weer gaat flikken. Meer dan 2,5 doelpunten van Feyenoord levert je bij 711 een quotering van 2,90 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Go Ahead Eagles-Feyenoord odds

De grote man van het moment bij Go Ahead Eagles is Victor Edvardsen. De beresterke aanvaller scoorde tegen Sparta en Heracles Almelo en is een absolute plaag voor iedere verdediger. Wij denken dat hij ook tegen Feyenoord een of meer schoten op doel gaat lossen. Het is bij Feyenoord een stuk onzekerder dan vorig jaar en tegelijkertijd is een avondje aan de Vetkampstraat er eentje die extra energie doet vrijkomen. Meer dan 0,5 schoten op doel van Victor Edvardsen levert je bij BetMGM een quotering van 1,72 op.

​Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.​

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën