Go Ahead Eagles-SK Brann voorspelling en tips

Go Ahead Eagles-SK Brann voorspelling en tips

23-07-2024

Het EK is net afgelopen, maar gelukkig staat het nieuwe voetbalseizoen alweer op het punt van beginnen! Go Ahead Eagles gaat Europa in en moet aan de bak om Europees voetbal voor dit seizoen veilig te stellen. Daarvoor moet er in een tweeluik worden afgerekend met SK Brann. In dit artikel delen wij onze voorspellingen en wedtips voor Go Ahead Eagles-SK Brann en zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid aan deze wedstrijd kunt beginnen.

Pak 7 Free Bets van €11

Bookmaker 711 biedt sinds sportweddenschappen aan! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en BetMGM en heeft fantastische promoties. Als nieuwe speler krijg je namelijk 7 Free Bets van €11 als je een eerste weddenschap plaatst van €10. Dit is toch een fantastisch aanbod?! Deze kans kun je niet laten liggen, dus maak hier een account aan en grijp die Free Bets!

Go Ahead Eagles-SK Brann voorbeschouwing

Deventer staat aan de vooravond van een geweldig affiche in Europa. Het Noorse SK Brann reist namelijk af naar Overijssel om Europees voetbal te spelen tegen Go Ahead Eagles. The Eagles waren de sterkste in de play-offs om Europees voetbal en mogen hierdoor gaan proberen om de groepsfase van de UEFA Europa Conference League te bereiken. Te beginnen met het tweeluik tegen de huidige nummer twee van de Noorse Eliteserien. Hoe komt Kowet vandaag voor de dag?

Een van de grootste redenen dat Go Ahead Eagles vorig jaar zo sterk presteerde was de aanwezigheid van trainer René Hake. Ze zeggen weleens dat je als trainer op een zeldzame trein moet stappen als je de kans hebt. Dit is precies wat René Hake deed toen Manchester United op zoek bleek te zijn naar een assistent trainer. De vraag is natuurlijk hoe de ploeg, die zijn thuiswedstrijden op de Vetkampstraat speelt, dit gaat oppakken. Als het aan de nieuwe trainer Paul Simonis ligt, dan is zijn ploeg er klaar voor. Hier komt onze Go Ahead Eagles-SK Brann voorspelling!

Go Ahead Eagles-SK Brann voorspelling

SK Brann lijkt het de laatste tijd wat rustiger aan te doen. Na een aantal grote uitslagen eindigden de laatste twee duels in een 1-1 gelijkspel. Niet lang daarvoor speelden de Noren zelfs een wedstrijd waarin helemaal niet gescoord werd. Wij denken daarom dat we een enigszins zuinige heenwedstrijd krijgen met minder dan drie doelpunten. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij 711 een quotering van 2,12 op. 

Check de actuele Conference League Kwalificatie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Go Ahead Eagles-SK Brann odds

Go Ahead Eagles in Europa klinkt nog altijd vreemd. SK Brann is ook niet direct een grote naam, maar staat wel tweede in de vaderlandse competitie. Daarbij is het belangrijk om te vermelden dat de Noren al middenin het seizoen zitten en dat de Eagles onder leiding van een nieuwe trainer net uit de voorbereiding komen. Wij denken daarom dat SK Brann er minimaal een puntje uitsleept. Een Draw no bet voor SK Brann levert je bij BetMGM een quotering van 2,40 op.

Check de actuele Conference League Kwalificatie odds nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën