Groep F is aan de beurt

Groep F is aan de beurt

18-06-2024

Vandaag geen drie, maar twee duels op EURO 2024. Het is namelijk tijd voor groep F. Het is de groep van Portugal, Turkije, Tsjechië en Georgië. Eerstgenoemde is natuurlijk de grote favoriet. Toch zullen veel Nederlandse ogen gericht zijn op de Turken. Turkije is weer eens aanwezig op een eindtoernooi en beschikt natuurlijk over een aantal bekende spelers. Vandaag beginnen we met Turkije - Georgië om 18.00 uur, waarna Portugal het om 21.00 uur tegen Tsjechië opneemt. Hier komen de wedtips.

Turkije - Georgië voorspelling

Ga jij er vandaag weer eens goed voor zitten? Dat lijkt ons wel. Wij gaan ervan uit dat Turkije - Georgië een emotionele wedstrijd wordt waarin beide landen tot het uiterste gaan. Bij het debuterende Georgië zijn de ogen natuurlijk gericht op Kvaratskhelia en Mikautadze. Eerstgenoemde omdat hij een wereldvoetballer is. Laatstgenoemde omdat hij een bijzonder jaar bij Ajax en Metz kende. Bij de Turken kennen we natuurlijk Orkun Kokcu en Hakan Çalhanoğlu. En is er nog een rol weggelegd voor Ajacied Ahmetcan Kaplan? Laten we hopen dat hij op tijd is hersteld van zijn blessure.

Asian Handicap +0,5 - Georgië

Op papier zou je zeggen dat Turkije vandaag de grote favoriet is. Toch vallen de recente uitslagen erg tegen, waardoor de Turken de bui al voelen hangen. Daarentegen lijkt Georgië juist goed in vorm te verkeren. Er werd knap met 1-3 gewonnen in Montenegro. Het heeft weinig zin om de geschiedenisboeken in te duiken, aangezien de laatste onderlinge ontmoeting 12 jaar geleden werd gespeeld. Wij gaan daarom mee met de vorm van de dag en zetten in op een Asian Handicap +0,5 voor Georgië. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,20 op.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Budu Zivzivadze

Budu Zivzivadze, wat een voetbalnaam. Buiten een indrukwekkende naam kent deze aanvaller van Karlsruhe een goede periode voor de nationale ploeg. Hij scoorde afgelopen week tegen Montenegro en was in de play-offs beslissend met twee treffers tegen Luxemburg. Wij denken dat hij vandaag gevaarlijk gaat zijn en minimaal een schot op doel gaat lossen. Meer dan 0,5 schoten op doel voor Budu Zivzivadze levert je bij BetMGM een quotering van 2,12 op. 

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker. 

Portugal - Tsjechië voorspelling

Vanavond gaan we ons weer opmaken voor een duel van een van de kanshebbers voor de EK-titel. Met spelers als Bruno Fernandes, Ruben Diaz, Cristiano Ronaldo en Bernardo Silva ben je immers een favoriet. Portugal speelt vanavond tegen Tsjechië en dient het toernooi goed te beginnen. De groepsfase lijkt een eenvoudige klus voor de ploeg van bondscoach Martinez. Weet Cristiano Ronaldo vandaag weer te scoren op een eindtoernooi? Of komen de Tsjechen met een verrassing op de proppen? Iets wat ze op het EK 2021 ook voor elkaar kregen tegen Nederland.

Beide teams scoren - JA

Duidelijk is dat Tsjechië in een zeer goede vorm verkeert. Van de laatste zeven interlands werden er zes gewonnen en eindigde een duel in een gelijkspel. Het waren dan wel niet de beste tegenstanders, overwinningen geven je altijd vertrouwen. Portugal verloor in de aanloop naar het EK verrassend van Kroatië, maar sloot de voorbereiding uiteindelijk goed af door met 3-0 van Ierland te winnen. Opvallend is vooral het aantal tegendoelpunten dat de Portugezen om de oren krijgen. In de laatste vijf interlands vielen er namelijk acht tegendoelpunten. Wij denken daarom dat beide teams vandaag gaan scoren. Dit levert je bij ZEbet een quotering van 1,92 op. 

Meer dan 0,5 schoten op doel - Antonín Barák

Een van de spelers die we in de gaten moeten houden bij Tsjechië is Antonín Barák. De middenvelder van Fiorentina kende een alleraardigst seizoen en liet in de laatste interlands zien waarom hij eigenlijk altijd een basisplek verdient. Hij scoorde namelijk in drie van de laatste vier wedstrijden van de nationale ploeg van Tsjechië. Wij denken dat hij vandaag opnieuw een poging gaat wagen en in ieder geval een schot op doel gaat lossen. Meer dan 0,5 schoten op doel van Antonín Barák levert je bij JACKS.nl een quotering van 3,15 op. 

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker. 


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën