Haaland tegen zijn oude ploeg!

Haaland tegen zijn oude ploeg!

14-09-2022

Wat was Ajax gisteravond dichtbij een puntje op Anfield Road. Echter zijn we het er allemaal over eens dat Liverpool meer dan terecht won en dat een tegenstander van dit formaat net even anders is dan SC Heerenveen en Cambuur. Gelukkig is het nog vroeg in het seizoen en is er tijd en ruimte om te verbeteren. Is het niet voor de club zelf, dan wel voor het scoren van punten voor Nederland met betrekking tot de UEFA Coëfficiëntenlijst. We gaan gauw door naar de Champions League wedstrijden van vanavond. Door het overlijden van de Britse koningin zijn dit er zelfs 9, aangezien Rangers tegen Napoli een dagje verplaatst is. Wij bereiden je voor op drie wedstrijden en voorzien elke wedstrijd van een wedtip. 

Glasgow Rangers - Napoli

Laten we deze Champions League Preview dan ook maar meteen beginnen met de andere wedstrijd uit de groep van Ajax. Hierin neemt Glasgow Rangers het in het eigen Ibrox Stadium op tegen het Italiaanse Napoli. De thuisploeg kreeg vorige week een genadeloos pak slaag van Ajax, terwijl Napoli juist bijzonder knap van Liverpool wist te winnen. Willen de Italianen echt doorzetten, dan dienen ze de wedstrijd ook vanavond te winnen. Dit omdat de Napolitanen waarschijnlijk samen met Liverpool en Ajax gaan uitvechten wie er doorgaat naar de volgende ronde. Napoli is het seizoen in tegenstelling tot de Rangers bijzonder goed gestart en gaat momenteel aan kop in de Serie A. Een knappe prestatie van de ploeg van Luciano Spalletti.

Winst Napoli

Na het zien van de wedstrijd van Napoli tegen Liverpool kunnen wij het ons niet voorstellen dat zij punten gaan laten liggen in Schotland. De overwinningen worden aaneengeregen, terwijl de Rangers simpelweg niet in de grootste vorm verkeren. Daarnaast weet Napoli dondersgoed dat ze vanavond goed door moeten komen om kans te houden op overwintering. Winst voor Napoli levert je bij Holland Casino een quotering van 1,90 op. 

Manchester City - Borussia Dortmund

De tweede wedstrijd die wij uitlichten is de wedstrijd waarbij vooral spits Erling Braut Haaland centraal staat. De Noorse spits verruilde afgelopen zomer de Duitsland voor Engeland en is het seizoen op bizar goede wijze gestart. In 6 officiële wedstrijden wist de spits al 10 keer te scoren. De grote vraag is of hij zijn oude ploeg vanavond ook pijn kan gaan doen. City is het CL seizoen bijzonder goed begonnen met een zeer overtuigende 4-0 overwinning op Sevilla. Dortmund is het seizoen ook goed beginnen, maar ging afgelopen week pijnlijk met 3-0 onderuit bij RB Leipzig. Een flinke klap voor Die Dorten, die het seizoen toch alleraardigst waren begonnen. 

City wint zonder tegendoelpunt

We moeten dan ook zeggen dat er vanavond maar een ploeg is die de grootste kans maakt op winst. City, dat een weekend rust heeft gekregen, zal de wedstrijd ongetwijfeld met een overtuigend en goed gevoel in gaan. Dit geldt vanzelfsprekend niet voor de bezoekers. Wij verwachten dan ook dat City gaat winnen zonder een tegendoelpunt te incasseren. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,10 op. 

Real Madrid - RB Leipzig

De laatste wedstrijd vandaag is de wedstrijd van titelverdediger Real Madrid. De Madrilenen zijn het seizoen voortvarend gestart en hebben tot nu toe alles gewonnen. Zo werd vorige week Celtic met 3-0 verslagen in Schotland, waarbij topscorer Karim Benzema helaas geblesseerd raakte. Dit maakte voor hen afgelopen weekend weinig uit, aangezien Real Mallorca thuis met 4-1 werd verslagen. Tegenstander van vanavond RB Leipzig kende een tumultueuze week. Het ontslag van de trainer na een reeks van teleurstellende resultaten en de knappe 3-0 overwinning op Dortmund. Mochten de Duitsers nog kans willen maken op overwintering in de Champions League, dan zullen zij vanavond toch volle bak moeten gaan voor minimaal een puntje. 

Doelpunt Vinicius Junior

Bij het ontbreken van Karim Benzema is er één speler bij Real die de ploeg van veel doelpunten voorziet. We hebben het natuurlijk over het Braziliaanse wonderkind Vinicius Junior. De buitenspeler scoorde in elk van de laatste 5 wedstrijden en verkeert hiermee in bloedvorm. Dit geeft ons reden genoeg ook vanavond een doelpunt van de aanvaller te verwachten. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,37 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën