Haalt Feyenoord de finale?

Haalt Feyenoord de finale?

05-05-2022

De finale van de Champions League is inmiddels bekend en belooft hoe dan ook een geweldige eindstrijd te worden. We zijn deze week al weer goed verwend, iets dat vanavond ongetwijfeld een mooi vervolg gaat krijgen. Voetbal liefhebbend Nederland zal vanavond hopelijk eensgezind op de banken staan om Feyenoord een warm hart toe te dragen in hun terugwedstrijd in en tegen Marseille. De 3-2 overwinning van vorige week biedt in ieder geval perspectief genoeg. Naast de wedstrijd van de Rotterdammers vindt ook de return tussen Leicester en Roma plaatst. Ook maken we nog een overstapje naar de Europa League, waar onder andere het Glasgow Rangers van Giovanni van Bronckhorst het opneemt tegen Leipzig.

Marseille – Feyenoord

Voor het eerst in jaren heeft Feyenoord de kans de finale van een Europees toernooi te halen. In dit eerste jaar van de Conference League mogen we nu al concluderen dat Feyenoord het meer dan goed doet. Spectaculaire wedstrijden, veel doelpunten en gigantisch veel punten voor het Nederlandse voetbal. Vorige week gaven de Rotterdammers opnieuw een geweldige show weg en wisten ze uiteindelijk met 3-2 va Marseille te winnen. Afgelopen weekend kende Feyenoord daarnaast een prima, rustige voorbereiding door Fortuna met 3-1 te verslaan, terwijl tegenstander Marseille op eigen veld met 3-0 verloor van Lyon.

Feyenoord bereikt de finale

De bookmakers zien Feyenoord als de grote favoriet om de finale te halen. De normale quotering hiervoor ligt op 1,50. Als je nog geen account hebt bij bookmaker Circus, dan kun je als nieuwe klant gebruik maken van de Super Odds aanbieding. De quotering voor Feyenoord haalt de finale wordt dan verhoogd van 1,50 naar 10,00. De maximale inzet is €5, dus je kunt redelijk eenvoudig €45 verdienen met deze welkomstaanbieding! Registreer je nu via deze link en pak de Super Odds mee.

Een doelpunt van Dessers

Feyenoord scoort eigenlijk altijd en overal wel. Dat is overigens wel eens anders geweest. Grote man aan de zijde van Feyenoord is dit seizoen toch wel Cyriel Dessers. De Belgische spits schiet de een na de andere bal erin en wist zelfs in de laatste 4 uitwedstrijden in de Conference League het net te vinden. Wij verwachten dat hij dit kunstje ook vanavond weer gaat flikken. Zeker met de toch wat instabiele verdediging van de Fransen. Een doelpunt van Dessers levert je bij Circus een quotering van 3,10 op. Wil je het nog bonter maken, dan kun je ook kiezen voor Dessers als eerste doelpuntenmaker. Bij bookmaker Circus is deze quotering verhoogd naar 8,50.

AS Roma – Leicester City

De tweede wedstrijd in de halve finale van de Conference League gaat tussen AS Roma en Leicester City. Waar de heenwedstrijd in 1-1 eindigde is de spanning dus nog volop aanwezig vanavond. Het gaat deze wedstrijd om de nummer 5 van Italië en de nummer 11 van Engeland. Dit laatste is toch enigszins teleurstellend voor de ploeg van Brendan Rodgers. In onze ogen heeft AS Roma vanavond een extra groot voordeel. En dat gaat om het feit dat José Mourinho de trainer van de Italianen is.

Een overwinning voor AS Roma

AS Roma is een gehaaide ploeg en dat heeft met twee dingen te maken. Het eerste is het gegeven dat het om een Italiaanse ploeg gaat, het tweede gaat om trainer Mourinho. De Portugees staat er om bekend succesvol in Europa te zijn met inmiddels meerdere overwinningen in grote toernooien. Hij zal er hoe dan ook alles aan doen om Roma naar de finale te leiden. En ondanks dat het af en toe een rare snuiter is, geloven wij in hem. Een overwinning van AS Roma op Leicester levert je bij bookmaker TOTO een quotering van 2,17 op.

Rangers – Leipzig

Een andere Nederlander die het dit jaar goed doet in Europa is Giovanni van Bronckhorst. Met zijn Glasgow zorgt hij ervoor dat de Schotten na jaren weer eens hoge ogen gooien in Europa. Met deze halve finale plek in de Europa League als gevolg. De heenwedstrijd op bezoek in Oost-Duitsland ging helaas voor hen met 1-0 verloren door een doelpunt van ex-PSV’er Angelino. Op het eigen Ibrox is het vanavond zaak dit minimale verlies weg te werken. Zeker met het oog op het overlijden van de immens populaire materiaalman, zullen de Schotten tot op het bot gemotiveerd zijn.

Meer dan 2,5 doelpunten

Wedstrijden op Ibrox zijn altijd een spektakel. Is het niet door het voetbal, dan wel door de fantastische fans. Laatstgenoemden worden dan ook regelmatig getrakteerd op veel doelpunten. Zo werden er de laatste 3 thuiswedstrijden in Europa steevast meer dan 2.5 doelpunten gemaakt. Iets waar Leipzig in uitwedstrijden ook niet vies van is. Om die reden verwachten wij dat er vanavond meer dan 2,5 doelpunten worden gemaakt. Dan is het alleen nog afwachten wie er doorgaat. Voor meer dan 2,5 doelpunten ligt de quotering bij Jack’s op 1,85.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën