Heracles-Ajax voorspellingen en tips

Heracles-Ajax voorspellingen en tips

18-10-2024

Natuurlijk zijn de meeste ogen deze speelronde gericht op de wedstrijden AZ-PSV en Go Ahead Eagles-Feyenoord. Ondertussen doet Ajax het een stuk beter dan vorig seizoen en staan ze met twee wedstrijden minder gespeeld op een knappe 5e plek. De plek die vorig jaar het eindstation was. Zondagmiddag om 14:30 speelt Ajax op bezoek bij Heracles Almelo. Weet de ploeg van Francesco Farioli ook dit duel te winnen? Hier komen onze wedtips voor Heracles-Ajax!

50x je inzet als Ajax wint!

Wedden op Heracles-Ajax wordt nog leuker als je dit doet bij BetMGM. Allereerst geniet je van odds die je kunt vergelijken met de odds van Unibet en 711, waardoor je weet dat het met de potentiële winsten wel goed zit. Daarnaast geniet je bij deze nieuwe aanbieder van sportweddenschappen van een zeer gunstige welkomstbonus. Als jij een account aanmaakt, dan krijg je 50x je inzet voor overwinning van Ajax! Maak vandaag nog een account aan en gebruik het direct voor het inzetten op de Eredivisie dit weekend!.

Heracles-Ajax voorbeschouwing

Heracles Almelo is bij uitstek een ploeg die zichzelf het liefst zo snel mogelijk veilig speelt. Hierin leek de ploeg van Erwin van de Looi aardig op weg. In een tijdsbestek van twee weken pakten de Heraclieden zeven punten tegen Almere City, NEC en SC Heerenveen. Hierna ging het echter goed mis in de uitwedstrijden tegen streekgenoot Go Ahead Eagles. In de Adelaarshorst ging de ploeg met 4-1 onderuit. Dit leidt tot nu toe tot een 12e plek in de competitie, een positie waar men zeker niet ontevreden mee zal zijn.

Bij Ajax is veel te doen rondom het opvallende wisselbeleid van de Italiaanse trainer. Farioli schroomt er niet van om spelers als Brian Brobbey na een minuut of 60 naar de kant te halen. Allemaal met het idee om ze het hele seizoen aan boord te houden. Fit welteverstaan. Inmiddels stroomt de ziekenboeg weer leeg en zijn Jordan Henderson, Wout Weghorst en Kian Fitz-Jim weer klaar voor een basisplek. Ook Steven Berghuis is weer aan het trainen. Voor hem komen de komende wedstrijden nog net even te vroeg. Hier komt onze voorspelling.

Heracles-Ajax wedtips

Tot aan het vorige seizoen seizoen lukte het Ajax om vier keer op rij de nul te houden tegen Heracles. We zien allemaal dat Ajax het dit jaar een stuk beter voor elkaar heeft in verdedigend opzicht. Iets wat tot nu toe leidt tot drie clean sheets in zes duels. Wij denken dat de Amsterdammers zondag scherp voor de dag komen en dat Remko Pasveer niet hoeft te vissen. Ajax wint zonder tegendoelpunt levert je bij bookmaker 711 een quotering van 2,48 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Heracles-Ajax odds

Ajax is zondag bij uitstek de favoriet in het treffen met de ploeg uit Overijssel. Toch lukte het Heracles vorig jaar in beide wedstrijden om minimaal een doelpunt te maken tegen de Amsterdammers. Opvallend genoeg lukte het Mario Engels zelfs om zowel in Almelo als in Amsterdam te scoren. Wij denken dat de altijd fanatieke Belg ook in dit duel wil uitblinken. Misschien niet met opnieuw een doelpunt, maar zeker met een schot op doel. Meer dan 0,5 schoten op doel van Mario Engels levert je bij BetMGM een quotering van 1,97 op.

​Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.​


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën