Heracles-SC Heerenveen voorspelling

Heracles-SC Heerenveen voorspelling

26-09-2024

Zowel Heracles Almelo als SC Heerenveen hebben de afgelopen week een gevoel van opluchting gekend. Na een matige periode wisten beide ploegen weer een wedstrijd in de Eredivisie te winnen. Heracles Almelo won knap met 1-2 op bezoek bij NEC Nijmegen, terwijl het SC Heerenveen van het Robin van Persie met 2-1 van rivaal FC Groningen won. Vandaag kan dit goede gevoel een fijn vervolg krijgen in het geval van drie punten. Oddsbeater.nl trakteert je op twee wedtips voor Heracles-SC Heerenveen.

7 x €11 Free Bets

De Eredivisie is ook dit jaar weer een genot om naar te kijken. De doelpunten vliegen als warme broodjes over de toonbank. Dat kan ook gelden voor het binnenhalen van leuke geldprijzen. Wedden bij nieuwe bookmaker 711 kan hier aan bijdragen, aangezien zij jou dagelijks op hoge odds trakteren Dit jouw kans om te profiteren van een geweldige welkomstbonus bij deze gloednieuwe aanbieder van sportweddenschappen. Een registratie levert jou namelijk 7 Free Bets van €11 op. Anders gezegd, een welkomstbonus van in totaal €77. Dat is nog eens een warm welkom!

Heracles-SC Heerenveen voorbeschouwing

Heracles baarde dit seizoen opzien door het aantrekken van meer dan tien nieuwe spelers. Dit kan uiteraard voor een geweldige boost zorgen, maar aan de andere kant duurt het lang voordat de trainer de boel op de rails heeft. Dit laatste lijkt aan de hand bij Heracles Almelo. Gelukkig voor Erwin van der Looi werd er afgelopen week gewonnen in de Goffert waardoor men enige afstand neemt van de degradatiezone. Kunnen ze vandaag de stijgende lijn doorzetten?

Vorige week stond voor een groot deel in het teken van het falende SC Heerenveen van Robin van Persie. De trainer werd al snel naïviteit verweten dankzij de kansloze nederlagen tegen AZ Alkmaar en FC Twente, twee duels die je overigens kunt verliezen. Gelukkig werd de Derby van het Noorden gewonnen. Al hadden de Super Friezen wel twee rode kaarten aan Groningse kant nodig. Gaat SC Heerenveen vandaag eindelijk punten pakken op vreemde bodem? Hier komt onze voorspelling!

Heracles-SC Heerenveen wedtips

Wedstrijden op vrijdagavond zijn eigenlijk zelden van een bijzonder hoog niveau. Laat staan het aantal doelpunten dat we voorgeschoteld krijgen. Daarbij valt op dat er in drie van de laatste vier thuisduels van Heracles Almelo niet meer dan twee treffers vielen. Bij SC Heerenveen geldt hetzelfde, maar dan in uitduels. Bovendien vielen er tijdens de laatste drie edities in Almelo maximaal twee treffers. Om die reden gaan wij dit duel voor minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij bookmaker BetMGM een quotering van 2,30 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Heracles-SC Heerenveen odds

Een van de meest opvallende spelers van Heracles Almelo is Shiloh ’t Zand. De 21-jarige Rotterdammer speelde tot nu toe elke wedstrijd en was veelvuldig betrokken bij doelgevaar. Zo was hij in elk van zijn laatste vier duels goed voor minimaal een schot op doel. Dit lukte dus tegen NEC, Almere City, PEC Zwolle en Willem II. Wij denken dat dit ook tegen SC Heerenveen moet lukken. Meer dan 0,5 schoten op doel van Shiloh ’t Zand levert je bij bookmaker 711 een quotering van 1,74 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën