Het is Boxing Day!

Het is Boxing Day!

26-12-2022

Ten eerste wensen wij jou namens OddsBeater natuurlijk een fantastische Tweede Kerstdag. Gelukkig staat er op deze dag weer het nodige voetbal op het programma. Exact zoals je gewend bent op ‘Boxing Day’. Gisteren heb je waarschijnlijk de hele middag al zenuwachtig om je heen gekeken en eindeloos gezapt op de tv in de hoop nog een oude herhaling van een wedstrijd te vinden.

Vandaag wordt de Premier League gelukkig weer hervat. Hierin komen niet de minste teams in actie. Zo spelen onder andere Liverpool, Arsenal en Tottenham Hotspur vandaag een wedstrijd in de grootste competitie ter wereld. Wij bereiden je voor op deze wedstrijden en geven je natuurlijk weer drie wedtips.

Brentford - Tottenham Hotspur

We beginnen de hervatting van onze previews met het treffen tussen Brentford en Tottenham Hotspur. Hierin is nummer vier Tottenham uiteraard de favoriet. Echter is Brentford een ploeg die we absoluut niet mogen onderschatten. Niet voor niets wisten zij dit seizoen zowel Manchester City als Manchester United te verslaan. Bij de Spurs zullen veel ogen ongetwijfeld gericht zijn op Harry Kane, de aanvaller die op het afgelopen WK een enorm belangrijke penalty om zeep hielp. Is hij weer zo scherp als voorheen?

Asian Handicap +0,5 - Brentford

Brentford kent een ijzersterk seizoen als het gaat om thuiswedstrijden in het G Tech Community Stadium. Van de zeven gespeelde wedstrijden op eigen bodem werd er maar één wedstrijd verloren. Dit was in het met 0-3 verloren duel tegen Arsenal. Ploegen als Chelsea, Manchester United, Leeds United en Brighton kwamen niet verder dan een gelijkspel of nederlaag. Kan het Tottenham Hotspur van Antonio Conte Brentford wel verslaan? Gezien het magere aantal van twee overwinningen in de laatste 5 uitwedstrijden denken wij van niet. Dit heeft een Asian Handicap van +0,5 voor Brentford als gevolg en levert je bij Circus een quotering van 1,77 op.

Aston Villa - Liverpool

We gaan gauw door naar wedstrijd nummer twee van deze preview. Hierin gaat nummer 6 Liverpool op bezoek bij nummer 12 Aston Villa. Liverpool kent zoals bekend een zeer mager seizoen en weet knappe met zeer en zeer teleurstellende resultaten af te wisselen. Aston Villa kent een seizoen zoals we van hen mogen verwachten. Opvallend is dat ze vooral op Villa Park erg sterk presteren. Niet voor niets werd Manchester United vlak voor het WK met 3-1 verslagen. De ploeg van Jürgen Klopp kan de borst hoe dan ook nat maken, aangezien de prestaties op vreemde bodem om te janken zijn.

Asian Handicap +0,5 - Aston Villa

De bookmakers gaan uiteraard vol voor een overwinning van The Reds. Niet gek, gezien het spelersmateriaal. Echter won Liverpool maar 1 van de 6 gespeelde uitwedstrijden tijdens dit seizoen. Als je dit vergelijkt met ploegen als Manchester City en Manchester United die niet wisten te winnen op Villa Park, dan weet je nu al dat het bijzonder lastig kan gaan worden voor de ploeg van Virgil van Dijk. Wij gaan daarom voor een kleine verrassing, waarin Liverpool opnieuw niet gaat winnen. Een Asian Handicap +0,5 voor Aston Villa levert je bij Jack's een quotering van 2,12 op.

Arsenal - West Ham United

We sluiten deze preview in stijl af. Koploper Arsenal neemt het namelijk in eigen huis op tegen stadsgenoot West Ham United. Arsenal kende een weergaloze eerste seizoenshelft en staat momenteel met 5 punten los eerste in de Engelse Premier League. West Ham United kent een zeer teleurstellend seizoen. The Hammers staan op een zeer matige 16e plek, waardoor het o, zo gewenste Europese voetbal aardig buiten bereik is. Kan de ploeg van David Moyes zich enigszins herpakken? Of zet Arsenal de vorm door en weet het ook deze partij te winnen.

Minder dan 2,5 schoten - Gabriel Martinelli

Arsenal is tijdens het WK een van de grootste sterkhouders kwijtgeraakt door een blessure. De Braziliaan Gabriel Jesus is hierdoor voorlopig niet van de partij bij The Gunners. Een andere Braziliaan, Gabriel Martinelli, is hierdoor een van de aangewezen mannen die dit goed moeten maken. De buitenspeler is regelmatig een van de betere spelers aan de zijde van Arsenal. Toch blijkt uit de statistieken dat hij niet de persoon is die eindeloos schoten lost.

Wij zetten in op Gabriel Martinelli die minder dan 2,5 schoten gaat lossen. Een lijn die hij de afgelopen vijf Premier League wedstrijden ook niet wist te halen. Minder dan 2,5 schoten op doel van Martinelli levert je bij Unibet een quotering van 1,85 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën