Het is Super Weekend

Het is Super Weekend

22-10-2021

Na al het Champions League geweld en de goede Nederlandse prestaties in de Conference League is het weer tijd om naar de lokale voetbalcompetities te kijken. En er staat toch een weekend op ons te wachten! In zo’n beetje elke topcompetitie staat er een topwedstrijd op het programma – behalve bij onze Oosterburen? Hebben die de memo niet ontvangen?

Wat denk je van:

  • Ajax – PSV
  • Manchester United – Liverpool
  • FC Barcelona – Real Madrid
  • Inter – Juventus
  • Marseille – PSG

Wedden op Ajax-PSV

Ajax veegde vloer aan met Borussia Dortmund en PSV verloor thuis van AS Monaco. Dat lijkt dus een inkoppertje om op Ajax in te gaan zetten gezien de vorm op dit moment. Uiteraard zijn de bookmakers geen gekkies en geven ze een overwinning van Ajax maar een quotering van 1.48. Eigenlijk is dat hartstikke belachelijk. De value zit dus zeker op een stuntje van PSV, maar durf jij dit aan? Als PSV weer kan counteren net als in de Johan Cruyff Schaal, dan zou het zomaar kunnen verrassen. Een Draw No Bet op een quotering van 5.00 is wel een kleine unit waard.

Kan Manchester United weer aansluiten bij de top?

Afgelopen woensdag kropen ze nog door het oog van de naald na een 0-2 achterstand tegen Atalanta. De GOAT Ronaldo moest er weer aan te pas komen en knikte zijn team naar een late overwinning. Liverpool pakte de volle mep uit bij Atletico Madrid en zoals wij in de Champions League preview al voorspelden was het Mo Salah die zijn ploeg de overwinning bracht.

Wie gaat er zondagavond met de winst vandoor? Wij zetten ons geld in op Liverpool voor een mooie quotering van 2.25. Gezien de huidige vorm van beide ploegen en het feit dat United nog steeds een trainer heeft die zijn ploeg tegenhoudt in plaats van versterkt, lijkt ons dit een mooie prijs.

El Clásico in Camp Nou

De Nederlandse enclave in Barcelona heeft het nog steeds niet makkelijk na het vertrek van sterspeler Messi. Ansu Fati, die het rugnummer van Messi overnam, is gelukkig weer fit en is klaar om zijn klasse te tonen. Het zou op zich wel helpen als Koeman niet meer Luuk de Jong in de basis opstelt.

De wedstrijd dan – El Clásico. De laatste keer dat Barça deze wedstrijd won is alweer 2,5 jaar geleden. De bookmakers verwachten een spannende wedstrijd want de quoteringen liggen erg dichtbij elkaar. Het is niet zo dat Real Madrid op dit moment de pannen van het dak speelt, maar toch verwachten wij dat de Koninklijke deze wedstrijd niet gaat verliezen. Een Draw No Bet op Real Madrid levert je 1.82 keer je inzet op.

Derby d’Italia als toetje op zondagavond

In Italië staat ons ook een heerlijk affiche te wachten, Inter tegen Juventus. Beide ploegen staan redelijk wat punten achter een ontketend Napoli dus een overwinning is een must. Juventus is na een matige seizoenstart in vorm gekomen en heeft de laatste 6 wedstrijden op rij gewonnen, waarvan 4x met 1-0. Heel erg overtuigend is het nog niet, maar wel effectief. Inter verloor vorige week nog van Lazio, maar herstelde zich in de Champions League met 3-1 overwinning op FC Sheriff.

 Ondanks dat Juventus de laatste vier wedstrijden de nul hield, verwachten wij toch meer dan 2.5 doelpunten voor een quotering van 1.77. Inter is de meest scorende ploeg van Italië en omdat er zo vroeg in het seizoen al veel op het spel staat verwachten wij een open wedstrijd.

Een mooie funbet is een doelpunt van Bonucci voor een quotering van 14.00. Scheidsrechter Mariani gaf vorig seizoen 9 penalties in 18 Serie A wedstrijden en Bonucci benutte de laatste keer een strafschop voor Juventus.  

Messi en kornuiten tegen de nummer 3 van Frankrijk

Normaliter kon je blind inzetten op kaarten bij Le Classique, maar met dank aan onze overheid mogen wij Nederlanders dat helaas niet meer. Wat zijn dan de alternatieven? Gelukkig snapten de beleidsmakers niet dat er nog meer weddenschappen te beïnvloeden zijn zoals bijvoorbeeld schoten op doel. Deze weddenschappen kun je dus gewoon nog plaatsen, haha.

Onze vrienden van BetCity.nl bieden dit soort weddenschappen aan en daar zit vaak best iets interessants tussen. PSG haalt niet heel erg vaak meer dan 4.5 schoten op doel in een wedstrijd en dus pakken we deze mee op een quotering van 1.90.

5.00 keer je inzet als Ajax wint van PSV!

Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Je krijgt een quotering van 5.00 als je een nieuw account aanmaakt bij BetCity.nl en €5 inzet op een overwinning van Ajax.

Registreer je via deze link en profiteer nu!

Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik

Lees ook onze voorbeschouwing op Glory Collision 3 wat op zaterdag 23 november plaatsvindt in het Gelredome!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën