Het Nederlands elftal tegen Wales

Het Nederlands elftal tegen Wales

08-06-2022

Het was even een paar dagen wachten, maar gelukkig mogen we vanavond weer kijken naar ons zo geliefde Nederlands Elftal. En dat is exact wat zo’n 4-1 overwinning op de Belgen met het volk doet. Iedereen heeft weer zin om te kijken, iedereen heeft hoge verwachtingen en natuurlijk gaan we dat WK winnen. Dat laatste is natuurlijk onzin, maar dat is wel hoe de gemiddelde Nederlander meestal denkt. Laten we eerst Wales maar eens verslaan. Daarna zien we wel weer verder. Vanavond staat de tweede poulewedstrijd in de groep van Nederland op het programma. Buiten het bezoek van Wales aan Nederland, ontvangt België het Polen van Lewandowski. Wij gaan jou net als altijd weer voorzien van de nodige wedtips.

Wales - Nederland

En hoe kunnen we dit anders doen dan te beginnen met de wedstrijd van Oranje? De 4-1 overwinning heeft een bulk van vertrouwen gegeven, waardoor Nederland als vanouds de grote favoriet is vanavond. De vraag is vooral hoe Wales voor de dag komt. Zij wisten zich afgelopen week voor het eerst in jaren te plaatsen voor het WK en hebben ongetwijfeld een sterk sappie op. Hoe reageren zij hierop en hoeveel waarde hechten ze nu eigenlijk aan de Nations League? Gezien die vragen lijkt het dat Nederland vanavond een goede kans maakt op de overwinning. Al blijkt deze Nations League meermaals dat er meer dan genoeg verrassingen plaatsvinden.

Nederland wint en Depay scoort

Net als afgelopen vrijdag hebben wij weer torenhoge verwachten van Memphis. Toen tipte we minimaal een doelpunt van de spits, daar hij er uiteindelijk zelfs twee wist te maken. Zo kwam hij inmiddels op 13 doelpunten uit de laatste 10 interlands. Een doelpunt van de Barcelona-speler lijkt voor ons dan ook een zekerheidje. Daarvoor heeft hij eigenlijk niet eens de door hem genomen pingels nodig. Wales gaat spelers rust geven, dus Nederland lijkt hier ook eenvoudig te kunnen gaan winnen. Zeker met Ome Louis aan het roer. De quotering voor een overwinning van Nederland en een doelpunt van Memphis is verhoogd bij Holland Casino naar maar liefst 2,80! Bij andere bookmakers is deze weddenschap rond 2,40 te vinden.

Twee of meer schoten van Bergwijn

Steven Bergwijn is zijn laatste interlands erg in vorm. Bij zijn club komt hij amper aan spelen toe, maar in het elftal van van Gaal is hij de laatste tijd erg sterk. Resulterend in doelpunten en veel dreiging. Tegen de Belgen resulteerde dit in 4 schoten richting doel. Vanavond, als Bergwijn in de basis start, verwachten wij ook zeker twee schoten en bij bookmaker TOTO krijg je daarvoor een mooie verdubbelaar, 2,00. Als Bergwijn niet in de basis start, vergeet dan niet uit te cashen want bij TOTO telt de weddenschap als hij per ongeluk alsnog invalt.

Super Odds van Circus

Wil jij trouwens net nog even wat meer verdienen? Bij de Super Odds van Circus krijg je nu een quotering van 10,00 bij een dubbele kans voor Nederland. Als jij je aanmeldt via deze link kun je maximaal €5 inzetten en €45 winnen als Nederland vanavond niet verliest. Niet gek toch?!

België – Polen

Dat België er van de week niet helemaal lekker uitkwam, leek wel duidelijk. Wat dat betreft zijn de woorden van Kevin de Bruyne wel enigszins uitgekomen. Hij had namelijk al weinig zin in de Nations League. Niet al te gek dus dat hij en zijn teamgenoten niet al te best voor de dag kwamen. Vanavond hebben ze echter weer een herkansing tegen het Polen van superster Lewandowski. Dat de Rode Duivels op scherp zijn gezet door de supporters is overigens ook duidelijk. Een 4-1 thuisnederlaag tegen nota bene Nederland gaat ze niet in de kouwe kleren zitten. De vraag is of de Belgen bij machte zijn vanavond nog een keertje te vlammen?

Meer dan 2,5 doelpunten

Dat België een attractieve ploeg is weet iedereen. Om die reden vallen er regelmatig de nodige doelpunten. Met name tijdens thuiswedstrijden van de Belgen. Zo zijn er in de laatste thuiswedstrijden gemiddeld 3,4 doelpunten per wedstrijd gevallen. Genoeg reden om dit vanavond ook te verwachten. De quotering hiervoor ligt bij Jack’s op 1,87.

Beide teams gaan scoren

Waar België voorin altijd spelers van wereldklasse heeft, laat het achterin nog wel eens te wensen over. Zeker met de oudgedienden als Alderweireld en Vertonghen. Daarnaast hebben we onder andere Boyata die simpelweg niveau tekort komt. Om die reden en het feit dat Polen een sterke aanvalslinie heeft, verwachten wij dat beide teams vanavond op het scorebord komen te staan. De quotering die je hiervoor krijgt ligt bij Circus op 1,97.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën