Het Paasweekend gaat beginnen

Het Paasweekend gaat beginnen

15-04-2022

Alle kwartfinales van de Europese toernooien zitten er weer op. Feyenoord kwalificeerde zich voor de halve finale van de Conference League en zal de eer hoog moeten houden. Ondanks het spektakel gaat de blik bij OddsBeater alweer op het aankomende weekend. In alle grote competities is de slotfase aangebroken, waardoor ploegen zich geen onnodig puntverlies meer kunnen veroorloven. De prijzen worden verdeeld en de spanning is in sommige competities nu al om te snijden. Vandaag blikken we vooruit op wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie, de Ligue 1 en de Primera Division.

Jong AZ – ADO Den Haag

Behoudens een nederlaag tegen de Schapenkoppen uit Dordrecht is ADO eigenlijk prima bezig. En dan te bedenken dat ze ook al een flink aantal punten in mindering hebben gekregen. Gelukkig voor de Hagenezen hebben zij de eerste periode in de wacht gesleept en gaan zij zich hoe dan ook opmaken voor de nacompetitie. Dit is wat ons betreft goed nieuws, aangezien ADO, de club uit de Hofstad, gewoon in de Eredivisie thuis hoort. Ondanks het wanbeleid dat al jaren wordt gevoerd.

Drie punten voor Dûh Haag

Aangezien het voor ADO belangrijk is om met een goed gevoel de nacompetitie in te gaan, verwachten wij een overwinning voor ADO in Alkmaar. Jong AZ speelt eigenlijk nergens meer voor en verloor de afgelopen twee wedstrijden. Ook de heenwedstrijd werd al gewonnen door ADO. Een overwinning van ADO Den Haag levert je bij bet365 een quotering van 2,00 op.

Stade Rennes – AS Monaco

In de strijd om Champions League plekken staat er vanavond een kraker op het programma in de Ligue 1. Stade Rennes, de huidige nummer 3, neemt het in eigen huis op tegen het AS Monaco van Myron Boadu. De Monegasken staan momenteel op een ietwat teleurstellende 6e plek, maar hebben de weg naar boven zeker gevonden. Dat Stade Rennes de afgelopen jaren hard aan de weg timmert, blijkt wel uit het feit dat ze zich vorig jaar al voor CL-voetbal wisten te plaatsen.

Een overwinning voor Rennes

Rennes wist de laatste 5 thuiswedstrijden met overtuiging te winnen. Alle 5 werden ze met minimaal 2 doelpunten verschil beslist in het voordeel van Les Rouges en Noirs. Monaco daarentegen worstelt al tijden in uitwedstrijden en daarom is er amper een pijl te trekken op de prestaties van het team van de Belgische trainer Philippe Clement. Wij verwachten dat Stade Rennes vanavond de 3 punten in huis houdt en daarmee een hele grote stap richting de Champions League gaat zetten. Bij bookmaker Jack’s ontvang je een quotering van 2,15. Niet gek, toch!?

Real Sociedad – Real Betis

Vanavond nemen twee verrassend goed presterende teams het tegen elkaar op in de Spaanse Primera Division. Nummer 5 Real Betis gaat namelijk op bezoek bij naaste achtervolger Real Sociedad. Beide teams staan momenteel op een Europa League plek en maken nog kans op een felbegeerd Champions League ticket. Daarvoor moeten beide teams vanavond wel echt de 3 punten behalen. Al zal concurrent Atlético ongetwijfeld een harde tik hebben gehad met de uitschakeling door Manchester City.

Minder dan 2.5 goals

Beide ploegen hebben een aantal fantastische spelers in het team die er veelvuldig voor zorgen de wedstrijd met één of twee waanzinnige acties te beslissen. Veel scoren doen de teams echter niet. Een 4-1 overwinning van Betis op Osasuna daargelaten. In het stadion van Sociedad, de Reale Arena, werden de afgelopen 6 wedstrijden 6 goals gemaakt. Om die reden verwachten wij een wedstrijd met weinig goals. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 1,89 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën