Hongarije of Italië

Hongarije of Italië

26-09-2022

Het mocht dan wel niet allemaal vanzelf gaan, Nederland heeft gisterenavond toch zomaar één van de favorieten van het WK verslagen. Na een late treffer van Virgil van Dijk versloegen de mannen van Louis van Gaal België, waarna Nederland zich mag gaan opmaken voor de Final Four van volgend jaar. Daarin is in ieder geval zeker dat Nederland het niet gaat opnemen tegen Duitsland en/of Engeland. Beide landen zijn namelijk al kansloos voor de volgende ronde en Engeland is zelfs al zeker van degradatie. Vanavond nemen beide ploegen het tegen elkaar op.

Daarnaast staat er in diezelfde poule de kraker tussen Italië en Hongarije op het spel. De winnaar van dit treffen plaatst zich wel voor de laatste ronde. Wij bereiden je voor op deze wedstrijden en geven je 2 tips voor de kraker tussen Hongarije en Italië en 1 tip voor de wedstrijd om het even tussen Engeland en Duitsland.

Hongarije - Italië

We kunnen deze preview niet anders beginnen dan met de twee ploegen die het best presteren in groep 3 van de hoogste divisie in de Nations League. Opvallend hierin is vooral de rol van Hongarije dat afgelopen week zomaar weer eens verraste en Duitsland versloeg. Dit is absoluut geen verrassing meer te noemen, aangezien de Hongaren eerder al twee keer te sterk waren voor Engeland. Verder valt het op dat zowel Hongarije als Italië niet naar het WK gaan. Op dat vlak lijkt er toch iets flink mis te gaan bij Duitsland en Engeland. De grote vraag van vanavond luidt echter: wie plaatst zich net als Nederland voor de Final Four?

Draw no bet - Hongarije

De bookmakers zien Italië als favoriet. En terecht, de Zuid-Europeanen hebben nu eenmaal een betere selectie tot hun beschikking. Echter staat Hongarije niet voor niets bovenaan en is het een utopie om te denken dat Italië het Hongaarse goulash varkentje wel even wast. Dit was in de heenwedstrijd al enigszins terug te zien, waarin Italië heel moeizaam in eigen huis van Hongarije wist te winnen. Wij verwachten dat Hongarije haar goede vorm doorzet en vanavond niet gaat verliezen. Sterker nog, als je Engeland en Duitsland kunt verslaan, dan kun je Italië ook verslaan. Wij zien een draw no bet voor Hongarije hierin als een goede bet. Winst voor Hongarije levert je in dit geval 2,90 keer je inzet op bij Jack’s, terwijl je bij een gelijkspel je geld terug krijgt.

Beide teams gaan scoren

Het lijkt erop dat Hongarije altijd het net weet te vinden. Dit lukte ze in alle 5 de groepswedstrijden tot nu toe. Om die reden verwachten wij dat ze dit ook vanavond weer gaan doen. Daarbij zien we ook dat de Italianen iets meer in vorm komen en vanavond niets anders moeten doen van winnen. Dit geeft ons aanleiding genoeg ook een doelpunt van Italië te verwachten. Hierin is wat ons betreft beide teams scoren - JA een goede uitkomst. Net zoals in de heenwedstrijd. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,06 op. Een ruime verdubbelaar dus.

Engeland - Duitsland

Het klinkt eigenlijk gek, een wedstrijd tussen Engeland en Duitsland waarin voornamelijk wordt gesproken over degradatie. De degradatie van Engeland welteverstaan. De EK-finalist van het vorige Europees Kampioenschap wist de afgelopen 5 interlands allemaal niet te winnen en moet het hierdoor volgend jaar op een niveautje lager gaan doen. Duitsland verloor afgelopen week in eigen huis van Hongarije, waardoor ook de Duitsers de Final Four wel uit het hoofd kunnen zetten. Vanavond nemen beide ploegen het in een wedstrijd om niets tegen elkaar op als laatste voorbereiding op het aankomende WK in Qatar. Gaat Engeland eindelijk weer eens een potje winnen?

Minder dan 2,5 doelpunten

Engeland komt de laatste wedstrijden wel erg moeizaam tot scoren. De ploeg van Gareth Southgate wist namelijk maar 1(!) keer te scoren in 5 Nations League wedstrijden. Een tamelijk troosteloze statistiek. En dat terwijl er tot echt regelmatig wereldsterren als Harry Kane, Jadon Sancho en Raheem op het veld staan. Het valt daarbij ook op dat Duitsland ook moeite met scoren. Buiten de uitschieter tegen Italië (5-2 winst) wisten de Duitsers in de overige 4 wedstrijden 4 keer te scoren. Wij verwachten daarom ook vanavond niet al te gek veel goals. Minder dan 2,5 om precies te zijn. Dit levert je bij Holland Casino een quotering van 1,85 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën