Houd Liverpool de titeldroom levend?

Houd Liverpool de titeldroom levend?

17-05-2022

Waar de dinsdag bij OddsBeater voornamelijk om Europese voetbalavonden gaat, is dat vandaag even een tikkeltje anders. We hebben vanavond een zeer belangrijke Premier League wedstrijd en daarnaast de halve finale van de play-offs voor een plek in de Eredivisie. Tot slot is er nog potje van vergelijkbare aard, maar dan aan de andere kant van de Noordzee. Wij gaan je in dit artikel goed voorbereiden, zodat jij precies weet hoe de zaken ervoor staan. Met uiteraard een paar interessante wedtips.

Southampton – Liverpool

We beginnen het artikel met een mega belangrijke pot uit de Engelse Premier League. Eigenlijk is het heel simpel… Als Liverpool vanavond verliest van Southampton, dan is Manchester City kampioen van Engeland. Met een wedstrijd minder en 4 punten achterstand moet Liverpool vanavond hoe dan ook winnen om de laatste speeldag krankzinnig spannend te houden. In dat geval moet City winnen van Aston Villa om zich tot kampioen te kronen. Maar goed, eerst het bezoek van The Reds aan Southampton, de nummer 15 van de competitie.

Handicap -1 voor Liverpool

Dat Liverpool vanavond de grote favoriet is, moge duidelijk zijn. Van de laatste 7 uitwedstrijden, werd alleen bij Manchester City met 2-2 gelijkgespeeld. De rest van de potjes eindigden allemaal in een overwinning voor de boys van Klopp. Southampton daarentegen verloor 4 van de laatste 5 thuiswedstrijden, waaronder de kansloze 0-6 nederlaag tegen Chelsea. Gezien de huidige vorm van beide teams en de belangen die bij Liverpool wel en bij Southampton niet spelen, verwachten wij een ruime overwinning voor Liverpool. Een overwinning met handicap -1 voor Liverpool levert je bij Jack’s een quotering van 1.93 op.

ADO Den Haag - Eindhoven

Het 2e potje van vandaag gaat tussen ADO en Eindhoven. Na het respectievelijk uitschakelen van NAC en De Graafschap zijn beide ploegen in de halve finale van de Play-offs aangekomen. Nog 2 wedstrijden verwijderd van de grote finale, waarna het zomaar kan zijn dat één van deze twee teams volgend jaar in de Eredivisie speelt. Voor ADO zal dat voelen als terugkeren op het oude nest, voor Eindhoven zal dit een prestatie van wereldformaat zijn.

Minder dan 2.5 doelpunten

Het valt op dat beide teams niet al te veel scoren. Het gaat veelal om gelijke spelen of minimale zeges. Uiteindelijk geen slechte resultaten, maar het spektakel blijft nog enigszins uit. Op zich niet gek met de aanwezige spanning en hetgeen wat er op het spel staat. Om die reden verwachten wij dat er vanavond in de eerste wedstrijd van het tweeluik minder dan 2.5 doelpunten gaan vallen. De quotering hiervoor ligt bij BetCity op 2.00.

Nottingham Forest – Sheffield United

Vanavond staat de return van de halve finale voor promotie naar de Premier League, het duel tussen Nottingham Forest en Sheffield United op het programma. De eerste wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor Forrest, wat hen direct ook de favoriet maakt om door te gaan naar de finale op Wembley. Deze wedstrijd wordt, zoals wellicht bekend, ook wel de wedstrijd om ruim 100 miljoen genoemd. Dit aangezien gepromoveerde ploegen een directe cheque van pak hem beet 110 miljoen krijgen. Een leuk zakcentje zullen we maar zeggen.

Overwinning Nottingham Forest

Dat Forrest vooraf al de favoriet leek, had voornamelijk te maken met hun waanzinnige thuisreeks. Van de laatste 9 thuiswedstrijden wonnen zij maar liefst 8(!) keer met meer dan één doelpunt verschil. Over een sterke thuisreeks gesproken. Om die reden verwachten wij dan ook zeker een overwinning voor de mannen uit Nottingham. Dit levert je bij Bet365 een quotering van 2.20 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën