Houdt Noppert weer de nul?

Houdt Noppert weer de nul?

15-10-2022

Na een avondje Keuken Kampioen Divisie kunnen we ons vandaag weer opmaken voor voetbal van een iets hoger niveau. Zo staan er een aantal potjes in de grootste competities ter wereld op het programma, waarbij wij er een aantal hebben gekozen die we voor jou gaan uitlichten. Dit doen we in combinatie met één wedstrijd uit de vaderlandse Eredivisie. Hierin is vandaag gekozen voor de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en SC Heerenveen. In Engeland kijken we naar Tottenham Hotspur tegen Everton en tot slot kijken we in de Italiaanse Serie A naar de Derby della Mole tussen Juventus en Torino. Per wedstrijd voorzien wij jou van één wedtip.

Go Ahead Eagles - SC Heerenveen

De meeste ogen zullen vanavond ongetwijfeld gericht zijn op doelman Andries Noppert. De goalie van SC Heerenveen keepte vorig jaar een ijzersterk seizoen in Deventer, waarna hij een transfer verdiende naar Friesland. Hier presteert hij dusdanig goed dat hij al een oproep heeft ontvangen voor het Nederland Elftal. Ook vorige week liet hij tegen PSV weer zien een keeper van grote klasse te zijn. Dit is dan ook één van de grote redenen dat SC Heerenveen het tot nu toe zo goed doet. Wat laten we eerlijk zijn, een achtste plek voor de Super Friezen is meer dan prima.

Minder dan 2,5 doelpunten

Wedstrijden van SC Heerenveen zijn zuinig wat betreft doelpunten. In meer dan de helft van de wedstrijden vielen minder dan 2,5 doelpunten, een lijn die we ook terugzien in de laatste twee potjes van Go Ahead Eagles. Dit geeft ons aanleiding genoeg hier vanavond ook voor te gaan. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Unibet een quotering van 1,82 op.

Tottenham Hotspur - Everton

In Engeland spelen de absolute toppers vandaag helaas niet. Wel komt de ploeg die hier zo graag bij wil horen, Tottenham Hotspur, vandaag in actie. Zij nemen het in eigen huis op tegen Everton, de ploeg die voorheen een subtopper was en inmiddels veelal in de lagere regionen van de Premier League terug te vinden is. Ook nu zien we weer dat de ploeg van Frank Lampard in het rechterrijtje staat, waardoor zij hun borst nat kunnen maken tegen nummer drie Tottenham. Deze wedstrijd zal vooral een speciaal weerzien zijn voor Richarlison. De Braziliaanse aanvaller verruilde afgelopen zomer Everton in voor de Spurs tegen een absoluut waanzinnig bedrag.

Beide teams gaan scoren

De vier thuiswedstrijden die Tottenham tot nu toe speelde, werden allemaal gewonnen. Southampton, Wolves, Fulham en Leicester City, allemaal gingen ze de bietenbrug op. Everton boekte onlangs zijn eerste uitoverwinning van het seizoen door Southampton met 2-1 op St Mary’s te verslaan. Daarbij valt op dat Everton tot nu toe in elke uitwedstrijd wist te scoren, waarbij de Spurs tot nu toe in 60% van de thuiswedstrijden een tegendoelpunt moest incasseren. Hierdoor zien wij heil in Beide Teams Scoren - JA. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,92 op.

Torino - Juventus

De laatste pot van vandaag is een heuse derby in de Serie A. Juventus, de nummer 8 van de competitie gaat hierin op bezoek bij stadsgenoot Torino. Torino staat momenteel 10e en heeft maar 2 puntjes minder dan de Oude Dame. De ploeg van Perr Schuurs presteert wisselvallig en heeft inmiddels alweer 4 potjes op rij niet gewonnen. Juventus kende een dramatische week door met 2-0 te verliezen van AC Milan en Maccabi Haifa. Met name de laatste nederlaag zorgt dat er meer dan ooit wordt gezaagd aan de stoelpoten van trainer Massimiliano Allegri. Een zege is vandaag een absolute must voor Juve. Gaat het hen lukken de grote rivaal te verslaan?

Weinig doelpunten verwacht

Juventus en uitwedstrijden zijn dit seizoen geen goede combinatie. Bij Torino valt op dat er vooral weinig gescoord wordt. In de laatste 6 thuiswedstrijden kwam Torino maar 2 keer tot scoren. Dit geldt overigens ook voor Juve, dat in de laatste 5 uitwedstrijden in de Serie A maar 1 keer wist te scoren. Hieruit blijkt dat beide ploegen erg veel moeite hebben met het maken van doelpunten. Voor Torino in eigen huis en voor Juventus op vreemde bodem. Wij kunnen daarom niet anders dan stellen dat wij minder dan 1,5 doelpunt verwachten. Een ietwat risicovolle weddenschap, maar vanavond niet meer dan logisch is. Bij Jack’s levert je dit een quotering van 2,88 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën