Houdt PSV de nul?

Houdt PSV de nul?

30-10-2022

Welkom bij weer een nieuwe editie van de Weekend Preview van OddsBeater, hét platform waarop jij dagelijks wordt voorzien van de voorbeschouwingen en wedtips voor de belangrijkste voetbalwedstrijden. Daarnaast check je bij ons welke bookmaker de hoogste quoteringen aanbiedt, een tool waar elke wedder die zichzelf serieus neemt gebruik van zou moeten maken. Ook vandaag bereiden we je weer voor op 3 wedstrijden uit binnen- en buitenland. Elke wedstrijd is voorzien van een wedtip.

PSV Eindhoven - NEC

Afgelopen donderdag heeft heel Nederland kunnen genieten van een zeer sterk PSV Eindhoven. De ploeg van Ruud van Nistelrooij was met 2-0 te sterk voor Arsenal, waardoor PSV voor de volgende ronde van Europa League is geplaatst. Het blijft toch gek om te zien dat je nu Arsenal verslaat, terwijl je vorige week met 4-2 onderuit gaat tegen FC Groningen. Vanavond komt NEC Nijmegen op bezoek in het Philips Stadion, een wedstrijd die ongetwijfeld een prooi gaat worden voor PSV. NEC won maar 1 van de laatste 9 wedstrijden, waarbij moet worden gezegd dat er 8 in een gelijkspel eindigden. Weten de Nijmegenaren ook bij PSV een puntje te sprokkelen?

PSV wint & Beide Teams Scoren

We hebben deze tip al meermaals gegeven dit seizoen. En vandaag gaan we er gewoon weer voor. PSV mag dan met enige regelmaat veel scoren, tegendoelpunten krijgen ze bijna altijd. Dit jaar wist keeper Walter Benítez in 11 Eredivisie wedstrijden pas 2 keer de ‘0’ te houden. Ook in de laatste 3 onderlinge duels in Eindhoven wist NEC Nijmegen minimaal 1 keer te scoren. Wij verwachten daarom dat PSV gaat winnen en dat beide teams scoren. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 2,40 op.

Manchester United - West Ham United

Voor de tweede wedstrijd van vandaag kijken gaan we naar de ploeg van Erik ten Hag, Manchester United. The Mancunians presteren inmiddels een stuk stabieler dan in het begin van het seizoen. En daarbij moet de rol van de nuchtere Tukker absoluut niet worden onderschat. Ga er maar aan staan bij een club met zoveel druk. Toch lijkt Manchester United de weg omhoog te hebben gevonden, waardoor ze momenteel redelijk dicht bij de Champions League plekken staan. Vandaag komt West Ham United op bezoek, de ploeg die het seizoen nog slechter begon van Manchester United. Ook zij hebben de weg omhoog ingeslagen en staan inmiddels op een 10e plaats. Weet Manchester United de aansluiting met nummer 3 Spurs te vinden?

Minder dan 2,5 doelpunten

Wedstrijden van Manchester United zijn staat de laatste tijd absoluut niet bekend om haar vele doelpunten. Zo werden er in de laatste 3 wedstrijden maar 4 goals genoteerd. Bij West Ham United is dit overigens ook het geval. In de laatste 4 officiële wedstrijden werden er geen enkele keer meer dan 2,5 doelpunten gemaakt. Als we naar de recente onderlinge uitslagen op Old Trafford kijken, dan zien we dat er in de laatste 5 edities in totaal maar 6 doelpunten vielen. Dit is een gemiddelde van 1,16. Wij verwachten daarom minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,02 op.​

Real Madrid - Girona

We sluiten deze Preview af met de wedstrijd van Real Madrid tegen Girona. Real gaat momenteel aan kop in La Liga en verloor dit seizoen nog geen enkele keer in de nationale competitie. Daar zal na vanavond ongetwijfeld niet al te veel aan veranderen. Ze nemen het namelijk in het eigen Santiago Bernabeu op tegen nummer 18 Girona. Die ploeg verloor 9 van de laatste 10 wedstrijden op vreemde bodem en moet dit seizoen absoluut vrezen voor degradatie. Opvallend is wel dat de laatste editie tussen beide ploegen werd gewonnen door Girona. In 2019 wisten de Blanquivermells Gironistes namelijk met 2-1 te winnen op bezoek bij de Koninklijke. Gaan ze opnieuw voor een stunt?

Doelpunt Federico Valverde

Het is nog even onder voorbehoud, maar Federico Valverde lijkt ‘gewoon’ fit voor de wedstrijd tegen Girona. Hij kreeg een flinke tik op zijn enkel tegen Sevilla, waardoor hij het midweekse Champions League treffen met RB Leipzig aan zich voorbij moest laten gaan. Echter verwacht Carlo Ancelotti dat de Uruguayaan gewoon aan de aftrap kan verschijnen. En dat is iets wat de Italiaan maar al te graag zou willen, aangezien Valverde in 6 van zijn 8 basisplaatsen in La Liga dit seizoen het net wist te vinden. Ook nu ligt de quotering voor een doelpunt van Valverde weer lekker hoog. Reden genoeg om hier gebruik van te maken. Bij bet365 ligt de quotering voor een goal van Federico Valverde op 4,00. Vorige week voorspelden wij dit al goed, lukt het vandaag weer?

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën