Ierland-Nederland, de wedtips

Ierland-Nederland, de wedtips

10-09-2023

Na een lange tijd van matige resultaten van het Nederlands Elftal, boekten de mannen van Ronald Koeman afgelopen donderdag eindelijk weer een overwinning. Een broodnodige, aangezien een nederlaag in de thuiswedstrijd tegen de Grieken zomaar eens funest had kunnen zijn geweest. Inmiddels heeft Oranje de boel weer in eigen handen en speelt het vanavond in Dublin tegen Ierland. Andere wedstrijden van vandaag zijn die tussen Finland en Denemarken en die tussen Griekenland en Gibraltar. Ben jij klaar voor 3 nieuwe wedtips?

Pak €250 cash als Nederland wint

De bookmakers zijn weer helemaal gek geworden en geven je tot 100x je inzet als Nederland wint van Ierland. Maak een account aan en profiteer van fantastische odds boosts bij de verschillende bookmakers. Check dit artikel voor het volledige overzicht. 

Ierland - Nederland

Kan jij je de uiterst pijnlijke wedstrijd tussen Ierland en Nederland in 2001 nog herinneren? Je weet wel, met die goal van Jason McAteer. Gelukkig staat Nederland er momenteel een stukje beter voor en speelt het vanavond in het Aviva Stadium tegen een al bijna uitgeschakeld Ierland. De Ieren van bondscoach Kenny wonnen maar 1 van de 4 wedstrijden en zien het EK 2024 zoals als zeker aan hen voorbijgaan. Weet Nederland vanavond opnieuw 3 punten te pakken? En komt Koeman opnieuw met een bijzondere troef op de proppen?

Asian Handicap +0,5 - Ierland

Sinds de beruchte 1-0 overwinning van Ierland op 1 september 2001 speelden Nederland en Ierland 3 keer tegen elkaar. 1 x winst voor Ierland, 1 x winst voor Nederland en 1 gelijkspel. Wat dat betreft blijkt dat Nederland het doorgaans lastig heeft met de Ieren. Ondanks dat Nederland een aardige wedstrijd tegen Griekenland speelde, kunnen we nog niet met zekerheid zeggen dat de vorm volop aanwezig is. Om die reden (we hopen het niet) gaan wij voor een Nederland dat niet wint. Dit leidt tot een Asian Handicap +0,5 voor Ierland en levert je bij Unibet een quotering van 2,28 op. 

Check de actuele EK Kwalificatie odds in onze Oddsvergelijker.

Griekenland - Gibraltar

Nederlands grootste concurrent om een plek op het aankomende EK in Duitsland is Griekenland. Oranje deelde afgelopen week een gevoelige tik uit, waardoor de tweede plek van de Grieken inmiddels is overgenomen. Toch kunnen de rollen vanavond weer omgedraaid zijn. Winst voor Nederland is allesbehalve een zekerheidje, terwijl Griekenland thuis tegen Gibraltar speelt. 3 punten dus! Zetten de Grieken Oranje weer extra onder druk? Of weet Gibraltar het eerste punt in de groep te pakken?

Minder dan 3,5 doelpunten

Dat Gibraltar er al jaren niks van bakt, is bekend. Toch vallen de resultaten in de groep tot nu toe enigszins mee. Sterker nog, er was geen wedstrijd waarin de Zuid-Europeanen meer dan 3 doelpunten tegen kregen. Alle wedstrijden gingen namelijk met 3-0 verloren. Om die reden verwachten wij dat Griekenland deze score niet gaat verbreken, waardoor we minder dan 3,5 doelpunten te zien krijgen. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,33 op. 

Check de actuele EK Kwalificatie odds in onze Oddsvergelijker.

Finland - Denemarken

In Scandinavië staat vanavond een heuse kraker tussen Finland en Denemarken op het spel. Opvallend genoeg zijn het de Finnen die momenteel aan kop gaan in groep H. Dit komt met name door de 4 laatste wedstrijden die Finland allemaal wist te winnen. Denemarken verspeelde in 5 duels inmiddels 2 keer punten, waardoor ze Finland vooralsnog niet kunnen bijbenen. Hier zou na vanavond zomaar verandering in kunnen komen. En dit is noodzakelijk, aangezien Slovenië in de nek van beide Scandinavische landen hijgt. Kan Finland opnieuw stunten?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Oliver Antman

Denemarken doet het deze campagne zeer aardig. In eigen huis welteverstaan. De uitwedstrijden tegen Kazachstan en Slovenië werden namelijk beiden niet gewonnen. Wat dat betreft komt het duel van vanavond in Helsinki niet als gelegen. Sterker nog, wij denken dat de Finnen het hoofd zo koel houden dat ze er minimaal een gelijkspel gaan uitslepen. Hierin verwachten wij minimaal 1 schot op doel van de Fin Oliver Antman. De aanvaller van FC Nordsjaelland scoorde 5 keer in 8 interlands en laat hiermee een goede indruk achter. Meer dan 0,5 schoten op doel van Oliver Antman levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,48 op. 

Check de actuele EK Kwalificatie odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën