Inzetten op de maandagavond

Inzetten op de maandagavond

29-08-2022

Na een weekend vol doelpunten, verrassende uitslagen en bizarre doelpunten, gaan we er ook deze week weer volle bak tegenaan. Normaal gesproken staat de komende week in het teken van interlandvoetbal. Echter is de agenda enigszins op de schop gegaan door het aankomende WK in Qatar. Daarom staat ook deze week in het teken van binnen- en buitenlands voetbal en natuurlijk de transferdeadline. Alle topclubs gaan weer in actie komen en wij kijken er naar uit je weer verder te helpen met onze wedtips. Vandaag hebben we opnieuw drie potjes in de aanbieding, allemaal voorzien van een interessante weddenschap.

Heracles - MVV Maastricht

Laten we beginnen met het bijzonder sterk gestarte Heracles. De ploeg van John Lammers heeft tot nu toe alleen maar ruime overwinningen geboekt, waardoor zij nog zonder puntverlies zitten. Een goed begin dat de Heraclieden absoluut nodig hebben om direct terug te keren naar de Eredivisie. Tegenstander MVV Maastricht is het seizoen ook niet verkeerd begonnen. Na een minder resultaat in de eerste wedstrijd tegen Jong AZ, werden de afgelopen twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie gewonnen. Zowel NAC Breda als ADO Den Haag moest er met 3-1 aan geloven na het bezoekje aan Limburg. Kunnen zij het Heracles ook zo lastig maken?

Heracles wint zonder tegendoelpunt

Heracles heeft dit seizoen drie wedstrijden gespeeld en deze met 4-0, 3-0 en 3-0 gewonnen. Dit betekent dat de verdediging als een huis staat en dat het voorin wel goed zit. De huidige vorm geeft ons meer dan genoeg vertrouwen te voorspellen dat de ploeg uit het oosten MVV Maastricht gaat verslaan. Wij zijn er zelfs van overtuigd dat zij dit gaan doen zonder een tegendoelpunt te incasseren. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,10 op. Speel je met ons mee?​

Jong FC Utrecht - Willem II

De tweede wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie van vanavond gaat ook tussen een degradant en een ploeg die alweer wat jaar meedraait op het tweede niveau van Nederland. Na een mager begin voor Willem II was daar vorige week eindelijk de eerste overwinning van het seizoen. Telstar werd in eigen huis moeizaam met 2-1 verslagen. Voor tegenstander Jong FC Utrecht is het seizoen nog dramatischer gestart. Drie wedstrijden gespeeld, drie nederlagen en een doelsaldo van -7. Willem II moet absoluut winnen om andere titelkandidaten als PEC Zwolle en Heracles bij te kunnen benen.

European Handicap -1 voor Willem II

Wij hebben het gevoel dat Willem II Jong FC Utrecht op het goede moment treft. De ploeg uit de Domstad is dramatisch aan het seizoen begonnen, wat tot nu toe al tot 8 tegendoelpunten heeft geleid. Een overwinning van Willem II is wat ons betreft duidelijk. Echter doen wij er een schepje bovenop en gaan wij vol voor een 3-way handicap -1 voor de Tilburgers. Dit levert je bij Holland Casino een quotering van 2,30 op.

Valencia - Atlético Madrid

Tot slot maken we de overstap naar de Spaanse La Liga. Hierin gaat het Atletico Madrid van Diego Simeone op bezoek bij Valencia. Beide ploegen hebben één wedstrijd gewonnen en één wedstrijd verloren, waardoor ze gezamenlijk met drie punten in de middenmoot staan. De thuisnederlaag van Atlético Madrid tegen Villarreal is ongetwijfeld hard aangekomen, waardoor de druk er eigenlijk alweer vol op staat. Zeker met het oog op concurrent en grote rivaal Real Madrid, dat het seizoen prima is begonnen. Voor Valencia zou het weer eens leuk zijn om voor Europees voetbal te strijden. Iets waar een club met zo’n achterban en prachtig stadion toch thuis hoort.

Dubbele kans voor Valencia

Als we kijken naar de recente geschiedenis tussen Valencia en Atlético Madrid, dan valt op dat Atlético het absoluut niet makkelijk heeft op bezoek in Valencia. Van de laatste vijf ontmoetingen in Valencia wist Atlético Madrid er maar eentje te winnen. Dit was twee jaar geleden, waarbij de ploeg uit Madrid dankzij een eigen goal van Toni Lato met 1-0 wist te winnen. Alle overige vier wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Mede door het zeer magere resultaat tegen Villarreal, verwachten wij Valencia Atletico Madrid ook van winnen gaat houden. Een dubbele kans 1X voor Valencia levert je bij Jack’s  een quotering van 1,82 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën