Inzetten op het Nederlands elftal

Inzetten op het Nederlands elftal

08-10-2021

Het is om doodmoe van te worden, maar de interlands zijn er weer! Er gaat niets boven clubvoetbal, maar gelukkig hebben we met Ome Louis een icoon die deze periode altijd wat draaglijker maakt. Inzetten op interlands betekent soms de mist in gaan omdat voetbaldwerg San Marino tegen alle verwachting in thuis een punt pakt tegen Montenegro. Maar goed, koppie omhoog, schouders eronder en vlammen dit weekend!

Vorige week skipten wij de vooruitblik op het weekend omdat er heel veel opstartproblemen waren op de gelegaliseerde Nederlandse kansspelmarkt. De overheid had zijn zaakjes niet op orde en dus werd de lancering van nieuwe bookmakers keer op keer uitgesteld. Gelukkig kun je op dit moment je ei kwijt bij drie bookmakers: TOTO Sports, Holland Casino en BetCity.nl. Nog niet alles verloopt vlekkeloos, maar met een beetje geluk lukt het je om bij één van de drie een account aan te maken, te storten en in te zetten. Garantie tot de voordeur!

Ome Louis veegt de vloer aan met Letland

Vanavond om 20:45 uur trapt het Nederlands elftal in Riga af tegen Letland. Een half jaar geleden won Nederland in een WK-kwalificatie met 2-0 van de Letten, maar toen zat Frank de Boer nog aan het roer. We weten allemaal hoe dat is afgelopen. Één ding is zeker: die Letten kunnen er niets van. De vraag is echter hoe goed het Nederlands elftal is. Memphis, Frenkie en Luuk zijn gevlucht uit de misère in Barcelona. Kunnen zij de kar in Riga trekken voor Van Gaal? De laatste twee wedstrijden tegen Montenegro en Turkije hebben in ieder geval hoge verwachtingen gecreëerd.

Onze vrienden aan de aanbiedende kant denken hier hetzelfde over; een Nederlandse overwinning levert je slechts 1,07 keer je inzet op. Daar wordt niemand rijk van. Kan Nederland de scoringsdrift doorzetten? Inzetten op meer dan 3,5 doelpunt levert je een keurige quotering van 1,84 op en deze durven wij wel aan.

Memphis is natuurlijk de grote man bij het Nederlands elftal. Hij neemt de vrije trappen, corners, penalty’s en het liefst ook nog de achterballen. De laatste twee interlands schoot hij zes keer in de richting van het doel, waarvan respectievelijk drie en vier keer op doel. In de laatste wedstrijd tegen Letland schoot hij maar liefst tien keer (!) richting doel. Vier van deze schoten waren op doel. Je weet al een beetje waar we naartoe willen, hè? Memphis schiet meer dan 2,5 keer op doel. Wij zetten hier zonder nadenken op in en krijgen daar een nette quotering voor: 2,40 keer de inzet. Let goed op waar je deze bet plaatst, want bij TOTO Sports krijg je slechts een quotering van 2,20 voor meer dan 3,5 schot op doel. Dat is een stuk minder aantrekkelijk.

Wedden op de Nations League finale

Op zondag strijden Spanje en Frankrijk om de winst van de Nations League. Frankrijk boog een 2-0 achterstand om tegen onze zuiderburen en pakte een 3-2 overwinning. De Spanjaarden profiteerden van een rode kaart voor Bonucci en stuurden de Italianen met 2-1 naar huis. Wist je trouwens dat er ook nog een wedstrijd om de derde en vierde plek is? Wie verzint dat?!

Anyway, een moeilijk te voorspellen wedstrijd. De odds liggen ook redelijk dicht bij elkaar en er is geen uitgesproken favoriet. Daarom richten wij ons op andere wedmarkten en kijken wij bijvoorbeeld naar BTTS. Finales zijn vaak het aanzien niet waard en tel daar ook nog eens bij op dat Spanje graag de bal rondspeelt. Met andere woorden: wij verwachten weinig doelpunten in deze wedstrijd. Both teams to score NO is de weddenschap die wij pakken voor een quotering van 1,97. Net geen verdubbelaar, maar zeker de moeite waard.

Nog een tip van ons: skip die ellenlange rijtjes met al die favorieten. Oostenrijk uit tegen de Faeröer voor 1,24 lijkt een leuke om toe te voegen, maar zeker met interlands zijn dit allemaal potentiële bananenschillen. Niet doen, houd je geld lekker in je zak voor de competities die volgende week weer terug zijn.

Fijn weekend en blijf genieten van Ome Louis!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën